Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Twenty-two

Truly, Madly, Deeply

11 feb 2013 - 17:40

1436

5

467



Twenty-two

In de zaal stonden drie hele lange tafels die allemaal heel mooi gedekt waren. Er hingen een paar grote prachtige kroonluchters maar het meeste licht kwam van de kaarsen die op tafel stonden. Het duurde even voor mijn ogen gewend waren aan de donkere ruimte maar toen kon ik steeds beter mensen onderscheiden. Niall trok me mee en we zochten naar onze plekken die waren aangegeven met naamkaartjes. We gingen zitten en ik zag dat Danielle, Liam, Perrie en Zayn dichtbij ons zaten. Harry zat samen met Louis, Taylor en Eleanor aan een andere tafel, naast hem zat Ed Sheeran. Ik herkende mensen voornamelijk van gezicht niet echt bij naam, maar toen zag ik Victoria Beckham binnen lopen en ik moest echt even mijn best doen mijn mond dicht te houden. Ik hoorde Niall naast mij grinniken om mijn reactie. Ik gaf hem onder de tafel een zachte trap en bracht mijn gezicht toen weer in plooi. Toen de zaal vol was kwam er het voorgerecht, ik had geen idee wat het was en toen Niall het me vertelde was ik de veel te ingewikkelde naam al direct vergeten, maar het was heerlijk. Na het voorgerecht kwam er een man die voor in de zaal ging staan en hij begon wat te vertellen over het goede doel waarvoor we hier zaten. Niall hield mijn hand de hele tijd vast en af en toe kneep hij erin, als ik hem dan aankeek lachte hij heel ondeugend en zei hij dat ik op moest letten. Na de speech kwam het hoofdgerecht, die bestond uit krab, iets dat ik nog nooit had gegeten. Niall hielp me erbij, maar ook hij was er niet heel ervaren in en we zagen eruit als een stelletje malloten. Ik zag Liam zuchtend kijken en uiteindelijk deed hij het bij ons voor. Na het hoofdgerecht kwam de man weer naar voren.
"En dan wil ik nu een zanggroep van eigen bodem naar voren halen die een nummer voor ons gaan zingen, een hartelijk applaus voor One Direction!" riep hij. Ik keek Niall vragend aan en hij stond op onder het luide applaus.
"Verrassing, deze zing ik voor jou," zei hij en hij drukte een kus op mijn hoofd.
Toen de jongens allemaal klaar stonden begon de muziek te spelen en Niall begon te zingen, ik herkende 'Nobody Compares' en ik begon te lachen. Niall keek mij de hele tijd aan en ik voelde de kriebels weer opkomen. Ik klapte vrolijk mee met het nummer en aan het eind kregen de jongens een oorverdovend applaus. Toen de jongens een paar buigingen hadden gemaakt liepen ze weer terug naar hun plek. Toen Niall weer naast me zat drukte ik een dikke kus op zijn mond.
"Lils, ik heb een vraag," zei hij toen hij zich losmaakte uit mijn omhelzing. Ik keek hem vragend aan en wachtte tot hij verder zou gaan.
"Mensen vragen hoe het gaat tussen mij en mijn vriendin, maar je bent nog niet echt mijn officiële vriendin maar dat zal ik wel graag willen." Hij zei het heel snel en keek omlaag toen hij uitgesproken was. Ik begon te grijnzen van oor tot oor.
"Ik wil niets liever," zei ik en hij keek direct op, ik zag een brede glimlach op zijn gezicht ontstaan en hij drukte een kus op mijn mond. Nog voordat we verder iets konden zeggen werd het dessert geserveerd. Dit was gewoon ijs, heel erg lekker ijs moet ik toegeven. Na het eten kregen we nog een glas wijn en rond half twaalf was het helemaal afgelopen. Niall stond op en pakte mijn hand vast toen we naar de andere jongens liepen. Ondertussen nam hij afscheid van mensen die ik niet kende maar die voorbij liepen. Toen we bij de rest aankwamen zag ik dat Eleanor aardig rode wangen had.
"Ik kan niet zo goed tegen wijn," fluisterde ze in mijn oor. Ik moest lachen terwijl Louis er een paar grappige opmerkingen over maakte.
"Ik zie jullie morgen," zei Niall toen hij hoorde van een bewaker dat onze auto er stond. We namen afscheid van elkaar en alleen bij Taylor Swift was het wat onwennig. Niall en ik liepen naar buiten, we moesten heel even wachten tot onze auto aan de beurt was voor we erheen liepen, ondertussen werden er flink wat foto's gemaakt. Toen iemand onze namen riep liepen we hand in hand naar de auto. Niall hield de deur voor mij open terwijl ik instapte. Hij schoof daarna naast me en we reden weg. We reden eerst naar mijn huis, ik vroeg nog wel of hij even binnen wilde komen maar hij bedankte.
"De wekker staat op half zes, we hebben een signeersessie aan de andere kant van het land dus dat wordt ook nog een latertje. Is het goed als ik je vrijdag avond ophaal en dat we dan samen naar het vliegveld gaan?" vroeg hij. Ik knikte en drukte een kus op zijn mond.
"Heb er zin in," zei ik en hij gaf me nog een paar kusjes voor ik uitstapte.
Ik zwaaide toen de auto wegreed, ik kon door de verblinde ramen niet zien of Niall terug zwaaide maar dat hoopte ik dan maar. Ik draaide me om en liep naar binnen. Ik zag Henri die stiekem zijn ogen even dicht had en ik liep snel door. Toen ik boven kwam zag ik dat mijn vader al sliep en ik besloot ook snel mijn bed in te duiken, morgen weer school.
Toen ik in bed lag dacht ik lachend terug aan de afgelopen avond. Niall was nou officieel mijn vriend. Met die gedachte viel ik met een brede grijns op mijn gezicht in slaap.
Toen ik 's ochtends wakker werd van de wekker zag ik dat Niall me nog gesmst had.
'Goodnight my beautiful girlfriend haha x'
Weer lachte ik en ik rolde mijn bed uit. Ik liep naar de badkamer en zette de douche aan terwijl ik ondertussen naar mijn kast liep. Ik pakte mijn moeders trui en verstopte mijn gezicht er even in, toen trok ik een schoon schooluniform uit de kast en legde die ook in de badkamer neer.
Op school werd ik direct besprongen door Julia.
"Ik zag foto's! Hoezo vertelde je niet dat je op dat liefdadigheidsetentje was? Er waren super veel bekenden!" zei ze een beetje beledigd. Ik was haar helemaal vergeten te smsen door de drukte en voelde me schuldig.
"We gaan vanmiddag lunchen, op mijn kosten, ik moet je nog wat vertellen," zei ik om het goed te maken. Ze keek me verwachtingsvol aan, ze had me al vergeven. Ik schudde mijn hoofd.
"Vanmiddag vertel ik het," zei ik en toen ging de bel. Samen liepen we naar binnen.
's Middags liepen we naar een klein cafeetje waar we lekker konden lunchen. Ik bestelde een broodje met rundercarpaccio en Julia bestelde een kop soep.
"Vertel nou wat er is," zei ze toen we ons eten voor ons kregen.
"Het is officieel met Niall," zei ik en ik voelde dat ik begon te blozen. Julia slaakte een gil en trok alle aandacht naar ons toe, ik gebaarde dat ze stil moest zijn.
"Wat geweldig! Jullie vinden elkaar echt leuk he? Lils dit verdien jij zo!" riep ze enthousiast uit terwijl ze met haar handen klapte. Ik moest lachen, Julia spoorde echt niet. Ze stelde enorm veel vragen tijdens het eten, het duurde ook erg lang voordat ik alles op had omdat ik zoveel moest vertellen. Toen we betaald hadden namen we afscheid en ik liep naar huis.
Toen ik thuis kwam besloot ik even met Scooby te wandelen aangezien Alison het druk had met de was. Samen liepen we door het park en ik stak een sigaretje op. Niall wilde niet dat ik rookte maar ik merkte nu al dat ik niet meer zonder kon, misschien zou ik binnenkort wel proberen te stoppen, maar nu nog niet. Toen ik weer terug kwam met Scooby zag ik dat ik een smsje had, van Charles. Vragend trok ik mijn wenkbrauwen op, na het incident in de Blokhut had ik niets meer van hem gehoord.
'Gefeliciteerd met je vriendje, ben benieuwd hoe lang je het volhoudt, golddigger'
Ik slikte even maar besloot niet te reageren. Hij was gewoon jaloers en ik trok me er weinig van aan. Ik besloot een tweetje op te stellen, toen ik twitter opende zag ik het aantal volgers weer fors was gegroeid.
'Time for a nap, so tired. My bed is calling me byyee'
Ik kreeg direct flink wat reacties, aardig en onaardig. Ik besloot er op een paar te reageren die wat leuks zeiden. Daarna deed ik mijn laptop weer dicht en deed een pyjama aan, helemaal uitgeput liet ik me vallen op mijn bed.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 11 juli 2013 - 11:42:
TWITTER!! oeps capslock aan laten staan


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 13 feb 2013 - 15:10:
Ik wil ook Nialls vriendin zijn!

Jaloers dus^^ Dat kan nog leuk worden.


fallinlove
fallinlove zei op 12 feb 2013 - 19:57:
GEWELDIG!!! Snel verder!!!!


liefsamy zei op 11 feb 2013 - 22:35:


1Dlover
1Dlover zei op 11 feb 2013 - 22:18:
Geweldig,
Oew wat gaat Charles doen?
Snel verder!