Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » The Sky Is The Limit ~ Forty One

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:06

410

0

193



The Sky Is The Limit ~ Forty One

‘The fangirls. Zet maar een stap vooruit.’Weer een lange stilte. ‘Back off, my shoes. Zet maar een stap vooruit.’Twee meiden en een jongen zetten een stap naar voren. ‘Een van jullie gaat vandaag naar huis. Een van jullie gaat naar de liveshows.’Waarom had Angela nou zo’n neutrale stem? Ze verried helemaal niets!
‘Ik ga jullie niet langer in spanning houden. De groep die door gaat naar de live shows. Is.’

‘En nu is het tijd voor de reclame!’riep Ruby door de zaal heen. Iedereen keek haar verbaasd aan. Angela glimlachte.
‘Dit bevestigd mijn vermoeden. We zoeken een groep die kunnen zingen, maar ze moeten ook met elkaar overweg kunnen. Zichzelf voor gek kunnen zetten en er zelf het hardste om lachen. Wij denken dat The Fangirls dit kan.’Zou het dan toch...
‘Ja meiden, jullie zijn door naar de live shows.’
Niemand van ons besefte wat er gebeurde. Maar dan ook echt niemand. Zijn we serieus door? Als in, serieus? Diana was de eerste die het besefte.
‘We zijn door!’Samen met mij sprong ze de lucht in. Ruby’s mond viel open en Joy sprong een rondje van blijdschap. We dachten helemaal niet meer aan de andere groepen, we waren door! Het gevoel dat ik kreeg was niet te beschrijven. We waren er zo zeker van dat we eruit lagen! Als je dan hoort dat je er nog in zit... Geloof me, dat is het beste gevoel dat je kan hebben.
‘We zitten in de fucking finale!’schreeuwden we tegelijk. Zonder te bedenken waar we naartoe moesten renden we van het podium af, richting onze families. Tenminste, we dachten dat onze ouders daar stonden.
‘You’ve got to be kidding me.’zuchtte Diana toen we voor de derde keer bij de ingang uitkwamen. ‘Waar zijn we in godsnaam?’
‘Dat is een hele goede vraag. Zo goed dat ik hem niet kan beantwoorden.’zei Ruby slim.
‘Heel erg slim Ruby, maar ik ben het lopen nu wel zat. Waar zijn onze ouders?’vroeg ik een beetje ongerust.
‘Ik weiger om verder te lopen!’krijste Joy ineens dramatisch. Verbaasd keken we om. ‘Oke, iedereen is nog wakker, nu moeten we nog nadenken. Waarom lopen we telkens naar de ingang als er hier een bordje staat met ontvangstruimte. Waarschijnlijk zijn ze daar.’Tja, dit is dus waarschijnlijk waarom we Joy altijd de slimme van ons allemaal noemen. Net zoals Liam. The smart one. Moehahahaha.
‘Waarom zei je dit niet eerder?’vroeg Diana gefrustreerd.
‘Dat mocht ik niet.’ Joy haalde haar schouders op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.