Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » The Sky Is The Limit ~ Forty Three

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:06

525

0

222



The Sky Is The Limit ~ Forty Three

omdat de vorige stukjes wat korter waren dan gepland (in word ziet alles er veel langer uit) is hier een stukje van 525 woorden!! zijn jullie niet trots op me ^^

‘Hoe gaan we dit doen? Want we wonen verspreid over heel Nederland en we moeten gewoon naar school enzo. En we moeten niet vergeten dat de shows in Hilversum zijn. En dat we verspreid wonen over heel Nederland. Dat is ook wel een dingetje.’ vroeg Joy. Ik zei toch dat zij de slimste was.
‘Eigenlijk is dat aan jullie om te regelen.’ zei de producent. Ze had zichzelf voorgesteld als Esther. Ze zag er ook wel uit als een Esther persoon vond ik. Maar dat is waarschijnlijk persoonlijk. Back to the point, de live shows.
‘Maar omdat jullie nog minder jarig zijn hebben we jullie school gebeld.’ Vol spanning wachtten we af op wat Esther nog meer zou zeggen.
‘Elke, ik herhaal elke, school heeft toestemming gegeven om lessen te missen. Ze willen dat jullie tijdens de X Factor periode minstens twee dagen op school komen. De maandag en de dinsdag. Ze zien allemaal dat dit een enorme kans voor jullie is, vooral omdat ze gehoord hebben hoe goed jullie waren. Maar dan moeten jullie wel veel zelf doen. Een groot deel van de toetsen moeten jullie inhalen, maar de school van bijvoorbeeld Zoey heeft gezegd dat ze een voorbeeldige leerlinge is en dat ze geen problemen zien. Ruby’s school reageerde het beste. Die zeiden dat ze zelf mag weten welke toetsen ze inhaalt. Jullie zullen de rest zelf met jullie school moeten regelen. X Factor ziet heel veel potentie bij jullie, dus we hebben budget gekregen om jullie trein reizen te betalen. De gehele X Factor periode.’ Mijn ogen sperden open. Serieus? Steunden onze scholen ons zo erg? Ik moest ze op de een of andere manier bedanken. Met een taart of zoiets.
‘Vanaf wanneer beginnen de live shows?’ vroeg mijn moeder. Ze had een glimlach op haar gezicht staan. Waarschijnlijk wist ze al langer dat we relaxte scholen hadden.’
‘Dat is het mooie. Deze vrijdag beginnen we met de auditie’s uitzenden. De eerste ronde bestaat uit vier weken zeg maar. De tweede ronde uit twee, en de derde ronde uit een week. Dus de eerste live show vind plaats over zeven weken, dat wil zeggen dat jullie over vijf weken beginnen met oefenen voor de eerste live show.’ was het antwoord van Esther. Ze had al deze vragen al voorbereidt.
‘Dus de komende vijf weken zijn we vrij?’ Dat was een typische Ruby vraag. Echt heel typisch gewoon.
‘Niet helemaal, we willen een interview houden met jullie apart en jullie samen enzo. En we moeten de rondleiding door jullie huis en school niet vergeten. Als het goed is, is dat het enige wat jullie nog moeten doen.’ zei Esther met een glimlach.
‘Dus, als ik het goed begrijp.’begon Drew, ‘Dan gaat Zoey de komende vijf weken gewoon naar school, met in de weekenden af en toe een interview even stom gezegd. Vanaf dan begint de X Factor periode en dan hoeft Zoey zo lang ze nog in de show zit alleen op dinsdag en op maandag naar school. De rest van de tijd mag ze oefenen. Treintickets worden betaald.’ Drew grinnikte. ‘Waarom heb ik nooit auditie gedaan?’Ik grinnikte, dat was dus typisch Drew.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.