Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » The Sky Is The Limit ~ Forty Five

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:07

638

0

288



The Sky Is The Limit ~ Forty Five

dit stukje is bijna twee bladzijdes in word. maar goed, ik gebruik ook een best groot lettertype... hoe denken jullie tot nu toe over het verhaal??

‘Dus, dit is dus mijn huis. Zeg maar.’ De redactie van X Factor, of hoe dat ook heet, had besloten dat de rondleidingen met de hele groep te doen. Dus we leidden feitelijk gezien elkaar rond.
‘De hal. Kapstok. Gangkastje. De wc zullen we overslaan.’Ruby grinnikte. Tot nu toe was ik gewoon falend bezig.
‘Was ik echt zo erg bezig?’ vroeg ik met knalrode wangen. Alle rondleidingen waren opgenomen en nu waren we ze aan het terugkijken in de studio.
‘Het viel wel mee.’probeerde Diana.
‘Ik vertelde ze dat we de wc overslaan. Hoe stommer kan het?’
‘Tja, veel meer kan ik er niet van maken.’ zei Esther met een glimlach. Waarschijnlijk kwam ze dit soort situaties vaker tegen. Ze was niet voor niets een producent. Aha, zo heette zo iemand, een producent.
‘Nu ziet heel Nederland hoe ik struikel over een denkbeeldige boom! Een fucking denkbeeldige boom! En we moeten niet vergeten dat ik tegen de deur aanliep. De voordeur! En mijn slaapkamerdeur! En de badkamerdeur! Welke deur heb ik niet omver gelopen?’ riep ik gefrustreerd.
‘Sorry Zoey, we kunnen het niet opnieuw opnemen, daar is te weinig tijd voor. Het moet vrijdag al klaar zijn.’
‘Maar Esther, kunnen we niet een shot opnemen met de hele groep waarin we allemaal Zoey uitlachen omdat ze zo stom doet, en dat ze dan zelf mee lacht zodat iedereen weet dat ze zelf ook weet dat ze er stom uit ziet?’
‘En bedankt Joy.’ mompelde ik.
‘Nee Zoey, daar kan Joy nog best wel eens gelijk in hebben. Ik ga het nu even bespreken met het team.’Esther liep naar de regiekamer en was binnen vijf minuten weer terug.
‘Joy, je bent de reddende engel van Zoey. Komen jullie mee? Jullie gaan meteen in de make up.’Alsof het een grote straf was (ahum ahum) liepen we achter Esther aan naar de visagiste en de styliste. De stylist vond dat we er leuk genoeg van onszelf uitzagen, dus ze gaf ons alleen een paar matching sieraden. De visagist hield onze make up een beetje neutraal, zodat je niet echt zag dat we make up ophadden.
‘Dus.’ vroeg Esther toen we klaar stonden en de camera draaide. ‘We hebben zonet de rondeleidingen terug gezien. Wat vonden jullie ervan?’
‘Moeten we eerlijk zijn?’vroeg Diana gewetenloos. Ze wachtte even en Ruby ging verder.
‘Ik heb Zoey nog nooit zo hard uitgelachen!’Ruby, Diana en Joy grinnikte overdreven. Ik bleef recht voor me uitstaren.
‘Het was moeilijk oke! Volkomen onverwachts stampt er ineens een volledige camera crew binnen met de eis dat je ze rondleid terwijl je je normaal moet gedragen. Dat lukt gewoon niet oke!’ Ik kwam bijna niet boven het gelach van mijn drie bandgenoten uit. Waarschijnlijk lukte het me want Esther stak haar duim op.
‘Maar ons is het ook gewoon gelukt Zoey, het ligt gewoon aan jou lieve schat.’ zei Diana terwijl ze me een klopje op mijn schouder gaf.
‘Want dit helpt. Ik weet zelf ook wel dat ik faalde, want ik faalde gewoon die-hard, laten we eerlijk zijn.’
‘Je stuntelde een eind weg ja.’zei Joy.
‘Ach, jullie zijn tenminste eerlijk.’
‘Zo erg was het toch helemaal niet?’vroeg Diana uiteindelijk. Ik keek haar aan en barste in lachen uit.
‘Diana, je was me zonet enorm hard aan het uitlachen.’
‘Tja, dat had ik misschien beter niet kunnen doen.’
‘Ya think?’vroeg ik. Ik rolde met mijn ogen en het bleef even stil.
‘Ik faalde echt enorm hard.’ zei ik terwijl ik recht in de camera keek.
‘En... cut.’riep Esther. ‘Nou jongens, hier kunnen we wel wat mee.’Ze richtte zich tot mij. ‘Je hebt het gefikst Zoey. Je hebt het laten lijken alsof je een enorm zenuwachtige puber was die gewoon lol willen hebben met haar vriendinnen.’
‘Laten we eerlijk zijn, dat wil ik ook.’ mompelde ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.