Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » WebAddiction » The Sky Is The Limit ~ Forty Six

WebAddiction

12 feb 2013 - 15:07

459

0

233



The Sky Is The Limit ~ Forty Six

‘Was onze auditie echt zo?’ gruwelde Ruby. We hadden al onze vrienden en familieleden opgetrommeld om samen naar The X Factor te kijken. Iedereen zat in mijn woonkamer. Het paste net. Nooit geweten dat er 48 mensen in de woonkamer pasten. Kon handig zijn als ik ooit een feestje wilde houden. Dan kon ik 48 mensen uitnodigen. Lekker veel cadeautjes. Gniffel gniffel gniffel.
‘Jup.’ zuchtte Joy. ‘Ik kan het zelf ook bijna niet geloven.’
‘Zo erg is het helemaal niet.’ protesteerde een vriendin van Diana. Ik trok mijn wenkbrauwen op en concentreerde me weer op de televisie. Gespannen keken we de rest van The X Factor af. Daarna schopte mijn mama iedereen het huis uit. Behalve mij en Drew dan. Over Drew gesproken. Toen ik om half twaalf naar bed wilde gaan kreeg ik de schrik van mijn leven. Drew had zijn hele voetbalteam in mijn kamer gesmokkeld.
‘Zoey!’riepen het hele team. Verbluft stond ik in mijn deuropening terwijl iedereen door elkaar begon te praten.
‘Jongens. Rustig aan. Zoey is in shock.’ grinnikte Drew. ‘Zal ik het maar uitleggen?’ Ik knikte, als Drew alles zou uitleggen zou ik het misschien snappen.
‘Ten eerste, vermoord me niet omdat ik iedereen in je kamer heb gesmokkeld. Ik ben veel te jong om te sterven. Ten tweede, we wilden je nog bedanken vanwege Hendrik en de training en alles. Dus hebben we als team besloten om jou te promoten met The Fangirls en The X Factor en alles.’
‘En waarom zijn jullie hier?’ vroeg ik. Intussen was ik een beetje minder in shock. Een klein beetje.
‘Omdat we je dat persoonlijk wilde vertellen!’ riep iedereen in koor. Ik snapte er steeds minder van.
‘Dat was een grapje hoor. We wilden met je overleggen hoe we jullie het beste konden promoten en alles.’
‘En dat doen we om half twaalf ’s avonds.’ mompelde ik langzaam. ‘Je weet dat ik morgen vroeg op moet staan om naar Hilversum te gaan?’Even bleef het stil.
‘Oeps.’Nu was het mijn beurt om te grinniken.
‘Ga anders gezellig mee! Dan kunnen jullie alles meteen met Joy, Diana, Ruby en de mensen van The X Factor overleggen.’
‘Dat is best een geniaal idee.’ Dat was volgens mij nummer Zeven. Dat was namelijk de enigste die het woord geniaal gebruikte.
‘Ik ben geniaal. Als jullie het niet erg vinden ga ik nu wel slapen. De trein vertrekt morgen om half negen precies, dus als jullie mee willen staan jullie om kwart over acht op het station.’
‘Kwart over acht?’ stotterde Drew. Ik grinnikte, alweer.
‘Iets eerder dan verwacht huh?’Nog een grinnik.
‘Welterusten!’riep ik terwijl ik in mijn bed sprong.
‘Tot morgen heldin!’riep iedereen in koor. Ik schudde mijn hoofd en draaide me nog een keertje om. Tijd om te gaan slapen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.