Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » een dagboek met verloren gedachten » hoofdstuk 2

een dagboek met verloren gedachten

15 feb 2013 - 16:38

477

4

276



hoofdstuk 2

23 december

creatief dagboek,
vandaag liet ik mijn tekening zien aan Mr. jacobs en hij begreep het. Vanbinnen was ik van: Yes! Iemand die me eigenlijk begrijpt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar in het echt kon ik alleen maar glimlachen en blozen. Oooooh mr. Jacobs zouden we de wereld gewoon niet kunnen veranderen zodat mensen ons wel begrijpen en mensen eens goed zullen zijn in de plaats van lui en vervelend. I wish! Poëzie tijd!

liefde is een bedreigde emotiesoort

we maken het kapot door haat, oorlog en bedrog

geef liefde een toekomst en een leven, laat het vrij en open je hart voor het gevoel...

Oooooh is liefde niet fantastisch? XXX

24 december

een dagje dan de vorige. ik word zo oud hihi. Trouwens weet je wat ik raar vind. Barbie is ouder dan 50 jaar waarom lijkt ze dan nog zo jong; Welke rimpel créme gebruikt ze en mag mijn moeder ze gebruiken. Nee serieus mijn moeder heeft meer rimpels dan de kont van een olifant. Mam als je dit leest I love you<3. Waarom de haat als je zoiets mooi hebt als liefde <3 <3 <3...
IK HOU VAN HOUDEN VAN IEMAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dus vandaag had ik school want het is dinsdag en ik vind dat niet leuk. aarom is het niet alleen school op Maandag. Zo alleen maar 2uurtjes PO op maandag en dan naar huis; ik zweer dat ik om 2uur zou opstaan om naar PO te gaan. Ik HOU VAN PO!!!!!! ik bedoel de les PO niet de telutebie Po ookal is hij wel schattig maar geef mij maar Mr. Jacobs. Ja vanaf nu is Mr. jacobs met een hoofdletter want Mr. Jacobs is mijn god. i <3 Mr. Jacobs. love is in the air. Wacht wat? love is in the air. Hoe kan liefde nu in de lucht hangen. Die songwriters hebben geen idee wat ze schrijven. Koekje zijn lekker, zo lekker. Nee serieus, dat is de tekst van een liedje. Het liedje gaat over mensen die naar huis willen. Ik bedoel ik kan beter schrijven dan sommige songwriters. Dit is mijn liedje:

Mooi het leven is mooi,
zolang ik voor altijd PO krijg.
Mooi het leven is mooi,
zolang we ons leven beteren en zorgen dat de wereld mooi is.
koekjes zijn lekker.

Mooi, hé? Nee, niet het leven, dat is vreselijk. ik bedoel 1D zou het geschreven kunnen hebben. ik bedoel zijn ze nu niet gewoon justin bieber maar dan in vijf gedeeld en vreselijk. Oooh wacht, justin bieber is ook vreselijk. net als 3m8s. Ze sucken al alleen als ze samen een band vormen gaan ze niet oppeens Mr. jacobs worden. ps. Mr. Jacobs betekent beter. Want Mr. Jacobs is beter dan alles. Allé ik ga slapen; Want mensen moeten slapen om energie te kweken voor de volgende dag. maar misschien wil ik helemaal geen volgende dag. Tenzij het leven oppeens zal beteren en de mensen niet meer zo egoïstisch gaan doen. Wel ja, duimen maar.


Reacties:


timothy
timothy zei op 15 feb 2013 - 17:38:
leeeeeeuuuuuuk!


Aimeery
Aimeery zei op 15 feb 2013 - 17:31:
Gaaf ga snel verder! je hebt een geweldige schrijf stijl


dramaelf
dramaelf zei op 15 feb 2013 - 16:56:
je moet wel denken dat dit een dagboek is en ik het schrijf zoals het in een dagboek zou staan. Maar toch bedankt voor de tips.


Hermelien
Hermelien zei op 15 feb 2013 - 16:54:
This is great, still love the way of thinking.
Ik heb alleen een paar tips zodat het er proffesioneler kan gaan uitzien.
Laat zeker de hele reeks uitroeptekens weg, dat is niet nodig maar ik begrijp waarom je het doet. ( Ik zette toen ik begon met schrijven ook zo uitbundig veel uitroeptekens of woorden in caps ) anyhoow ook de hartjes laat je best weg, probeer ze te vervangen door woorden bijvoorbeeld:
"Ik hou van Mr. Jacobs, hij ziet het leven als ik, als een zwarte wolkenketen die ons versmacht." Like that, ik heb zelf een heel andere manier van schrijven maar je begrijpt vast wat ik bedoel.
Anyhoow laat je nu niet ontmoedigen hierdoor! Ik probeer alleen te helpen,
als je wil dat ik geen tips geef, gewoon zeggen. Maar alleen door tips word je beter, anyhoow keep on going with this diary cause it's still goood!
Kus