Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Grijze Jager Fanfic » chap 4.

De Grijze Jager Fanfic

17 feb 2013 - 0:32

713

1

410



chap 4.

Yat

Will keek zijn ogen uit. Ze waren in een reuze kamer, waarvan hij door de bouw dacht dat het ooit een Gala ruimte was.
De muren waren betegeld met kleine marmeren ruitjes, er lagen in totaal zes baden, drie aan ieders weerzijde van een houten muur, en twee deuren.
“We zullen de enige hier zijn, normaal zouden vrouwen en mannen apart zijn maar, er worden zo extra kleren geleverd. We kunnen ons omkleden en dan genieten van het heerlijke water.”¯ Riep Elena naar hem vanaf een afstand.
Het was warm en broeierig in de kamer en ze veegde wat zweet van haar voorhoofd. Snel kwam er een beidende aanlopen die zich haastte naar Gilan. “Heer, ik heb een drietal handdoeken voor u, badkleding voor de jongeheer,u en Vrouwe Elena”¯ zei de bediende met zijn hoofd naar beneden gebogen als een uiting van respect. Gilan glimlachte en pakte de spullen aan. “Erge dank, beste man.”¯ Gilan wist dat met zelfs het kleinste compliment je iemand blij kon maken,zo had Halt hem dat verteld. De bediende liep weg met een verrukte lach op zijn gezicht.

Na amper tien minuten stonden de drie Jagers weer bij de baden.
Gilan en Will droegen een lange zwarte boxer net iets boven hun knieën en Elena droeg een simpel setje ondergoed; een kanten bh, die net iets te klein was en een simpele kanten onderbroek.
Will sprong als eerst het water in, genietend van de warmte van het heldere water. Elena voelde twee warme armen om haar middel en zachte lippen in haar hals. Over heel haar lichaam verscheen kippenvel, en ze staarde kalm voor zich uit en probeerde haar gevoelens in toom te houden.
“Ik hou ervan als je er zo blij loopt, je lokt me uit.”¯ Fluisterde Gilan met een stem vol lust en genoegen tegen haar hals. Zacht schudde Elena haar hoofd.
“Dan zal ik ervoor zorgen dat ik er niet zo bij loop”¯.
Gilan lachte verrukt en tilde haar op. Nog voor Elena een gil kon slaken lag ze al in zijn armen in het hete water. Door een paar keer met haar hoofd te schudden sloeg ze haar lange haren in Gilans gezicht, waar naderhand rode striemen op verschenen.
“Oke, Oke. Die verdiende ik!”¯ lachte hij vrolijk. Ze schudde even geïriteerd met haar hoofd en zwom naar Will.
“Bevalt het?”¯ vroeg ze. Hij knikte verrukt en haalde een hand door zijn natte haar. “Het is prachtig!”¯.
Elena glimlachte en trok wat baantjes, toen haar oog op twee personen viel.
Gracieus klom ze uit het bad en rende erop af.
De twee gestaltes, een jongen en een meisje merkte het niet eens.
Voor de grote jongen bleef ze staan en keek hem aan.
“Ik heb jou nodig.”¯
De lange jongen, bijna een man, keek haar verbrouwerd aan. “Wat?”¯ vroeg hij schuw. Het meisje naast hem, kroonprinses Cassandra, reageerde verrukt toen ze de jonge vrouw zag. “Con-...Elena! wat leuk je te zien!!”¯riep ze uit.
De jongen naast haar keek even verbaasd maar liet het rusten.
“Horace Altman?”¯ vroeg de jongevrouw. Hij knikte en boog beleefd. Ze klakte even met haar tong. ‘Buig je ook zo voor andere Jagers?’
‘Wat bedoeld u vrouwe?’ vroeg hij verbaasd.
Elena haalde een hand door haar natte haar en glimlachte.
‘Moet ik een grijsgroengevlekte mantel dragen voor je me herkent?’
Horace wist gelijk weer wie ze was. De vrouwelijke jager die in het leen Araluen gestationeerd was en vaak op het kasteel was. Hij zuchtte even.
‘Mijn excuses.’ Maar dat wuifde ze weg. “Cassandra? Ga je mee genieten van de bronnen? En je vriendje mag ook wel mee hoor.”¯
Horace werd evenals Cassandra vuurrood maar knikte.
‘Will en Gilan zijn er ook, wisten jullie dat Duncan me een fucking dag eerder had laten komen? Omdat hij ervan uitging dat ik te laat zou komen!”¯
Horace keek weer eens verbaasd naar haar, ze durfde hem gewoon Duncan te noemen. Het zal wel aan de jagers liggen dacht hij.
Ze keek het tweetal aan. “Hoedan ook, ik zie jou, Horace, vanavond zeven uur in de vergaderzaal. “
Ze liep gewoon rustig weg zonder te wachten op een antwoord.
‘GILAN!’ gilde ze toen ze net een handoek om haar midden geslagen had. ‘JOU ZIE IK OVER EEN KWARTIER IN MIJN KAMER, BEGREPEN?’.
Will keek met een opgetrokken wenkbrauw naar Gilan’s gezicht dat wel erg vrolijk stond.


Reacties:


Rukia
Rukia zei op 17 feb 2013 - 0:45:
waarom heb ik het gevoel dat Gilan er zo van gaat lusten?
Hij en Elena zijn trouwens erg sexy samen