Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 5

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

18 feb 2013 - 10:52

803

5

228



Hoofdstuk 5

Miki's POV

Ik heb Harry de afgelopen 2 dagen proberen te ontlopen maar ik kan het niet helpen om af en toe naar hem te kijken. Als hij terug kijkt kijk ik meestal snel weg en word ik knal rood. Ik weet niet wat het is maar iets in me mag hem wel maar toch blijft het een verwend joch. Ik zucht en kijk weer naar het scherm van mijn laptop. Ik was bezig om te kijken voor nieuwe kleding omdat ik door het oppassen al best veel geld bij elkaar had. Lux zat te spelen met haar teddybeer op de grond en de jongens waren ieder hun eigen ding aan het doen.

Harry kijkt even naar me en ik kijk terug. Uit het niets knipoogt hij naar me en ik word rood. Ik pak mijn tekenspullen op en loop naar de deur van de bus, we waren ondertussen in Parijs en de omgeving hier is prachtig. Ik loop richting het park waar een onwijs groot grasveld lag. Ik zoek daar een plekje op onder een boom waar ik mijn tekenspullen weer pak en mijn tekening op mijn schoot leg. Ik was laatst zonder dat ik het eigenlijk door had begonnen Harry te tekenen. Ik kijk naar de tekening en glimlach zwak. Misschien probeerde mijn onderbewustzijn me te vertellen dat ik Harry toch wel ergens leuk vind en wil ik er gewoon nog niet aan toegeven.

Ik zucht even en ga verder met tekenen. Mijn gedachten dwalen langzaam af naar gisternacht.

----------Flashback----------

Ik zit met mijn knieën opgetrokken een boek te lezen op de bank. Iedereen is al naar bed behalve ik, ik zit hier verdiept in een twilight boek terwijl ik na denk. Ik kijk even naar de klok, het is al 1 uur. Ik schrik een beetje als de deur van de slaapcabines open gaat en kijk wie het is. In de deuropening zie ik een slaperige Harry staan en zucht ik even. "hey" zeg ik zacht. "hey, wat doe jij nog op?" vraagt hij terwijl hij naast me op de bank komt zitten. Ik haal mijn schouders op "ik kon niet slapen" zeg ik. Harry knikt even. "wat lees je?" vraagt hij terwijl hij naar mijn boek kijkt "twilight" zeg ik en glimlach even klein. "maar ik was net klaar" zeg ik terwijl ik het boek dicht doe en hem weg leg.

"ehm..Miki, ik wou je wat vragen" zegt Harry. Ik kijk hem aan "wat dan?" vraag ik. "waarom haat je me zo?" vraagt hij. Ik kijk hem fronzend aan. "ik haat je niet" zeg ik. "maar waarom doe je dan zo tegen me?" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "ik...ehm....ik weet het eigenlijk niet" zeg ik zacht terwijl ik rood word. Ik kijk snel de andere kant op en bijt op mijn lip. "ik weet het wel.." zegt hij. Ik frons en kijk hem aan. "hoe bedoel je?" vraag ik. Harry grijnst klein "je vind me leuk, of niet?" zegt hij. Ik word knal rood "ik eh, n-nee" stotter.

Harry komt dichterbij zitten "waarom word je dan rood?" vraagt hij. Ik slik even maar zeg niks. Harry komt langzaam dichterbij met zijn hoofd en net als onze lippen elkaar bijna raken komt Niall binnen en schiet hij van me weg.

We worden allebij hartstikke rood en ik sta op "weltrusten" zeg ik gehaast en loop daarna naar de slaapcabines. Ik zucht even en begin me maar met omkleden. Als ik eenmaal in bed lig kan ik niet stoppen met denken aan mijn Bijna-kus met Harry.

----------Einde Flashback----------

De bijna-kus spookt nu nogsteeds door mijn hoofd. Zou hij me leuk vinden? Was het misschien maar een grap voor hem? Hoe zouden zijn lippen aanvoelen? Dat soort vragen schieten er steeds door mijn gedachten. Ik kijk even naar mijn tekening en zucht. Langzaam laat ik mijn vingers langs de getekende lippen glijden en slik ik even. Zo zit ik ongeveer 2 uur in het park tot ik langzaam in slaap viel tegen de boom aan.

"Miki...Miki?" vraagt iemand terwijl ik heen en weer wordt geschud. Als ik mijn ogen langzaam open zie ik Harry staan en glimlach ik klein. "hey" zeg ik zacht. "hey, we waren je kwijt" zegt hij terwijl hij naast me komt zitten. "sorry, ik ben in slaap gevallen" zeg ik terwijl mijn wangen een klein beetje rood worden. "geeft niet, laten we maar terug gaan naar de bus" zegt hij. Ik knik en sta met hulp van Harry op. Ik pak mijn tekenspullen en loop achter Harry aan. Als we bij de deur van de bus zijn wil Harry hem open doen maar ik hou hem tegen. "wacht, ik wil nog iets doen" zeg ik. "wat da.." ik laat hem niet uitpraten en druk mijn lippen voor een paar seconden op de zijne waarna ik snel de deur open doe en een knalrode Harry achter laat.


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 25 feb 2013 - 19:02:
Leuk verhaal
Melding?


dreamangel zei op 24 feb 2013 - 9:33:
leuk


Letra
Letra zei op 21 feb 2013 - 20:04:
hmmm, Ik dacht ook dat Harry haar betrappen ging op de tekening, in mijn hoofd begon een kleine film zich af te spelen, dat ze samen tegen de boom zouden zitten & Harry het tekenboek uit haar handen geritste..
Maar, nu niet afdwalen naar mijn eigen gedachtes. Wat een goed hoofdstuk ! <3


candyXbar
candyXbar zei op 18 feb 2013 - 18:26:
Omg,ik dacht dat Hazza haar ging betrappen op die tekening snel verder!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 18 feb 2013 - 11:17:
Slimm!
Even reactie peilen