Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » whore. » sixteen.

whore.

18 feb 2013 - 15:40

1015

0

215



sixteen.

Voorzichtig doet Nienke de voordeur open, en kijkt links en rechts. "De kust is veilig." zegt ze, en grijnst. Eigenlijk is dit helemaal geen moment om te lachen. Doodsbang loop ik achter haar aan. "Zullen we gewoon rennen, ook al zit hij niet achter ons aan?" vraag ik, want ik heb hier geen goed gevoel over. "Graag." zegt ze, en begint te rennen. Ik ren achter haar aan. Als we een paar straten verder zijn, stopt Nienke ineens. "Zo is het wel genoeg toch?" vraagt ze. Ik knik, ook al ziet ze dat niet. "Zal ik de chauffeur bellen, of gaan we ergens nog iets drinken?" vraagt ze, en draait zich om. "Hoe laat is het?" vraag ik twijfelachtig. Eigenlijk heb ik wel zin om iets te gaan drinken, om er even uit te zijn. Maar als Michael erachter komt hebben we een groot probleem. Waarschijnlijk hebben we dat toch al, als die man belt. "Acht uur." zegt ze, terwijl ze op haar horloge kijkt. "We gaan wel iets drinken." zeg ik, en loop aan. "Wacht op mij." zegt Nienke, en komt naast mij lopen. Ik haak mijn arm in die van haar. Dit wordt een leuke avond, ook al begon hij vreselijk, hij wordt leuk; ik voel het.
"Zullen we hier iets gaan drinken?" vraag ik. We zijn al een paar minuten door de drukke straat vol kroegen en disco's aan het lopen. "Ja, hier ziet het er wel gezellig uit." stemt Nienke in. Ik doe de deur open, en stap naar binnen. "Gaan we aan de bar zitten, of aan een tafeltje?" vraag ik. "Tafeltje." zegt Nienke, en trekt mij mee. Als we zitten kijk ik even rond. Het zit hier vol, heel vol. Dadelijk komt die man. Nee, niet aan denken; hij komt niet. "Lust je nou wat te drinken?" hoor ik opeens iemand lichtelijk geïrriteerd vragen. "Doe maar iets." zeg ik, en kijk Nienke aan. "Oké, antwoord de volgende keer meteen." zegt ze, en weg is ze. Oké, fijn. Het is hier best warm, maar ik doe mijn vest niet uit; want dan zit ik hier in mijn bikinitopje. Even later is Nienke terug, en zet een glas drinken voor mij neer. "Dank je." zeg ik glimlachend. "Alsjeblieft." zegt ze, en neemt een slok van haar drinken. We kletsen over van alles en nog wat. Vanavond lijkt het net alsof ik een gewoon meisje ben, dat vanavond weer naar huis gaat, morgenvroeg opstaat en naar school gaat. Maar zo is het niet. Vanavond ga ik weer gewoon terug naar het huis, en morgen sta ik op om, misschien, een klus te doen. Michael heeft wel gezegd dat we morgen vrij zijn, maar als er vanavond iemand heeft gebeld, moeten wij morgen gewoon werken. "Deze is van die vier jongens daar aan de bar." zegt een ober, wijst naar de bar, en zegt twee drankjes voor ons neer. "Dank je." zeg ik glimlachend tegen de ober. Ik kijk naar de bar. Daar zitten vier jongens. "De jongen met de dreads." fluister ik. Ik glimlach naar hem. Hij glimlacht terug, en geeft mij een knipoog. Hoewel we de drankjes van vier jongens hebben gekregen, heb ik alleen maar oog voor de jongen met de dreads. Ik kijk hem aan, en hij kijkt terug. Dan stoot de jongen met het lange steile haar hem aan, en begint tegen hem te praten. De jongen met de dreads kijkt de jongen met het steile haar aan, en antwoordt. Ik zucht een keer, en kijk Nienke weer aan. Om tegen de achterkant van hem aan te kijken is ook niet echt leuk."Dat is de jongen.." zegt Nienke. "Waar ik bij was blijven slapen ja." zeg ik, geen idee of ze dat bedoelde. "Dat wou ik eigenlijk niet zeggen, maar oké." zegt ze, en lacht. "Wat wou je dan zeggen?" vraag ik nieuwsgierig. "Nee, laat maar." zegt ze, en glimlacht flauw. "Nee zeg, nu wil ik het weten ook." zeg ik eigenwijs. "Nee, laat maar. Ik vertel het je nog wel eens." zegt ze, en haar lippen vormen een vaag glimlachje. Door die glimlach wil ik het niet eens meer weten. Maar toch ben ik best nieuwsgierig. Ik neem een slok van het drankje dat voor mij staat. "Vind je het lekker?" vraagt Nienke. "Beetje." zeg ik, "Hoezo?" Ze kijkt mij aan, en schuift haar drankje richting mij. "Omdat ik het niet lekker vind." zegt ze. "Dus ik mag de jouwe?" vraag ik. "Ja, als jij het lust tenminste." zegt ze.
Nienke's ogen worden ineens groot. "Wat?" vraag ik. Ze kijkt schuin achter mij. Ik wil ook omkijken, maar ik word aan mijn arm naar achter getrokken. "Au." gil ik, hij heeft een harde greep. Iedereen kijkt mij aan. "Waarom zijn jullie weg gegaan?" hoor ik iemand met dubbele tong zeggen. Zijn greep wordt steeds strakker, straks knijpt hij mijn arm er af. "Geef antwoord." roept hij woest, en schud mij door elkaar. Ik ruik de alcohollucht. Nienke staat op, maar weet niet goed wat ze moet doen. "Waarom." roept de man boos. "Laat haar los." roept Nienke. De man pakt mijn arm alleen maar strakker vast. "Au." schreeuw ik. Tranen stromen over mijn wangen. Hij knijpt echt heel hard. "Ja, laat haar los." hoor ik iemand anders zeggen. Zijn stem klinkt best bekend in mijn oren, maar ik kan hem niet plaatsen. De man draait zich om, en slingert mij mee. Even raken mijn voeten van de grond, en word ik meegetrokken. De jongen met de dreads staat naast Nienke. "Kom eens hier meisje." zegt de man, en kijkt Nienke aan. "Laat haar met rust." gil ik, tussen mijn tranen door. "Niet zo'n grote mond meisje." slist de man. "Laat haar los." zegt de jongen met de dreads. De jongen met het bruine steile haar komt aan de andere kant naast Nienke staan. "Hoorde je niet wat hij zei?" vraagt hij op strenge toon. Als die man mij niet vast had, zou ik in lachen uitgebarsten zijn. Hij zegt het op een grappige manier, en zijn hoofd is gewoon lachwekkend. Maar op dit moment kan ik alles behalve lachen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.