Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Grijze Jager Fanfic » chap. 5

De Grijze Jager Fanfic

20 feb 2013 - 17:45

636

1

335



chap. 5

Warning; het is niet erg oversekst maar wel redelijk.,... UGH I LOVE GILAN <3

Elena zat kalm aan het voeteneind van haar bed. Ze droeg een simpele jurk van kant, die halfdoorzichtig was maar op de belangrijkste plekken alles bedekte. Gilan had alleen een shirt aangetrokken en liep de kamer in.
"We moeten praten." Zei ze kalm. Paniek was te lezen op Gilans gezicht en na een maximum van drie minuten kon Elena haar lach niet meer inhouden, wat haar ene stoot opleverde. Ze wreef even pijnlijk over haar kaak en keek hem aan. "Klootzak" mompelde ze terneergeslagen. Gilan keek haar met zijn hazelnootbruine ogen blij aan, en glimlichtjes verschenen in zijn ogen.
Snel schudde ze haar hoofd en staarde wat langs hem.
"Gil, de missie. Weet je al wat het inhoud?" vroeg ze met een wat raspende stem en vroeg zich af wat er in hemelsnaam aan de hand was en waarom zo het zo heet had. Hun schudde zijn hoofd en keek haar aan. "Jij zeker wel?".
Ze knikte. "We vertrekken na het bal, overmorgen ochtend. Wij twee gaan als Baron en Barones Oakerin door het land, om zo naar Skandia te gaan. We controleren daar als hooghartige mensen hoe het kasteel is en hoe de schepen zijn. Want onze missie is ontdekken hoe de scheepsbui daar werkt. Aan het eind zullen we een pact proberen te sluiten zodat we met zo"n boot terug kunnen, en Will is onze eigen muzikant.!"
Gilan knikte een paar keer. "Geregeld, hebben we nog meer mensen die meegaan? Want ik wil mijn paard echt niet daar laten."
Ze zuchtte. Gilan was soms namens haar mening echt een zeikwijf.
"Nee, wij drie jagers, Horace als lijfwacht en dat is het."
Kreunend liet hij zich achterover vallen, ze wist dat Gilan het net als Halt niet zo op schepen had. Elena volgde zijn voorbeeld en viel naast hem op de zachte dekens. Hij lachte even en rolt toen op haar. "Gilan" klonk het waarschuwend uit haar mond. Hij zag dat ze haar mond opende om hem uit te schelden en drukte snel zijn lippen op de hare om haar het zwijgen op te leggen. Elena probeerde hem weg te duwen maar hij drukte met de punten van zijn knieën in haar bovenbenen en hield haar polsen in een ijzige greep met een van zijn handen. Met zijn andere hand streelde hij zacht over haar hals en hij glimlachte.
"Elena, waarom nu niet? Andere keren vond je het niet erg."Zei hij zacht, maar zijn stem bestond uit alleen lust. Ze keek hem fel aan.
"We zijn niet getrouwd noch hebben we een relatie! Als onze ouders erachter komen worden ze woedend, we worden beiden nog uitgehuwelijkt, weet je nog!"zei ze met een kilte in haar stem. Hij keek naar haar en grijnsde.
Ze was slim, behendig en bovenal prachtig, volgens Gilan. Met een grijns dacht hij terug aan de vorige missies die hij alleen met haar had gehad, elke keer hadden ze of teveel gedronken, of waren ze gewoon verveeld en belande zo bij elkaar in bed. Gilan zuchtte. Er was geen liefde in het spel. Die steekvlam elke keer als ze hem aanraakte of plaagde, dat was lust.Althans dat hield hij zichzelf voor. Hij ging langzaam van haar af, Gilan had namelijk wel respect voor haar, zelfs al kon ze zo een bitch zijn.
Ze keek hem aan. "k heb toch niets te verliezen"En lachte even, haar witte tanden ontblotend. Hij scheurde gelijk haar jurk van haar lijf om daarna kleine kusjes op haar borstbeen te drukken. Elena sloot vol genot haar ogen. Hij was goed. Langzaam streelde hij van haar borst steeds lager, terwijl hij de net gestreelde weg langzaam opvolgde met kleine kusjes en beetjes. Even keek hij haar grijzend aan.
"WAT BIJ GORLOGS BAARD! ELENA EN GILAN! SCHAAM JULLIE DIEP!" klonk het luid vanuit de deur en beide draaide snel zich om alsof ze door een wesp gestoken waren.


Reacties:


Rukia
Rukia zei op 23 feb 2013 - 13:51:
Pfoe, die twee zijn zo hot samen, wie heeft hen daar betrapt?
Echt hot