Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Hongerspelen » Hunger Games Fanfic » HG 5

Hunger Games Fanfic

20 feb 2013 - 17:48

856

1

192



HG 5

Sorry ik vind hem niet zo goed, redelijk saai >< maar, morgen komt ene spannendere!

Luna lag op de ijzeren tafel met alleen een dun wit laken dat nog net boven haar borsten uitstak en eindigde net na haar private parts. De kou van de tafel trok tot haar botten en ze beet op haar lip om geen kreun van kou te laten. Ze negeerde de mensen die stroperige vloeistof op haar benen smeerde. Tot haar minste verwachting werd er een stuk folie over de honingkleurige vloeistof gedaan en er hard afgetrokken. Het deed zoveel pijn dat ze haar lip bijna doorbeet.
Na tien minuten was de hel klaar. Ze kreeg een badjas van erg zachte stof en dankbaar deed ze hem om, om wat op te warmen.
Ze werd door twee mensen naar een klein kamertje gebracht, waar ze rustig plaatsnam.
Na amper een minuut wachten kwam er een verzorgen aan, die zich gelijk verontschuldigde dat hij te laat was. Ze keek de man even aan. Hij had een donker getinte huis en vergeleken met alle Capitool bewoners was hij normaal. Op zijn gouden eyeliner na dan.
Hij glimlachte gemeend, het was raar maar Luna had het gevoel alsof ze hem al jaren kende. Hij was vertrouwd.
"Mijn naam is Cinna. Ik hoop dat ze je niet te erg mishandeld hebben." Hij lachte even. "Haymitch en ik hebben besloten jou en Gale het thema Gevaarlijk en Sexy te geven, ik heb een costuum voor de parade gemaakt, doe de badjas maar uit."
Ze liet de badjas van haar schouders vallen en stond daar naakt, maar, dacht ze. Hij had vast vaker tributen zo gezien.
Hij pakte een grote zak waar luchtdicht allemaal kledingstukken verpakt waren. Zwijgen pakte hij een wit topje, zonder arm mouwen of iets, het was eigenlijk elastiek wat net boven haar borsten zou komen en stopte bij haar middenrif. Rustig trok ze het aan , haar borsten leken een stuk groter.
Hij glimlachte bemoedigen en gaf haar snel ene onderbroek, waar ze snel ingleed. Na even rommelen pakte hij een raar uitziend pak. Het was gemaakt van spijkerstof. Het rook net nieuw maar het leek alsof er duizenden mijnen mee schoongemaakt was. Het was een kort broekje met dito stof bretels die eraan vast zaten. Ook deze deed ze aan en glimlachte, het zag er gaaf uit, veel beter dan de voorgaande jaren. Hij pakte een gele veiligheidsbril n deed deze over haar hoofd en liet hem wat aan haar nek bungelen.
"Prachtig, Ik zal zo aan je haar en make-up beginnen, daarna mag je gezellig met je vriend op de karren!" lachte hij met plezier in zijn ogen.
Ze knikte en werd geplaatst op een zachte fauteuil. Hij kamde haar haar en trok de bovenste helft van haar donkerrode haar naar achter en bond het samen als ene vlecht, waaronder de rest los hing. Op haar gezicht smeerde hij wat spul dat net iets lichter dan haar huid was, waardoor het mooi egaal leek. "Ik zal niet teveel make-up doen, je hebt een mooi gezicht."
Hij trok met zwarte eyeliner een dun randen op haar bovenste ook en deed met mascara haar wimpers, die wel zeven keer zo lang leken.
Hij knikte. "perfect! Veel succes!"

Luan stond naar Gale, die een spijkerbroek aanhad, eenzelfde bril om zijn nek maar geen shirt, zijn gespierde bovenlijf zal alleen al wat sponsors trekken.
Ze keek hem aan en glimlachte, godzijdank droeg hij geen make-up.
Hij sloeg rustig een arm om haar schouders en deed alsof hij naar haar gezicht keek maar had de grootste moeite niet naar haar boobs te staren. Ze grinnikte even. "Staar maar, dat zal heel de wereld toch wel doen."
Hij gaf dus rustig zijn ogen de kost en glimlachte.
"HEY!" riep Haymitch en beide keken ze hem aan. Ze hadden een verschrikkelijke hekel voor hem ontwikkeld en voelde geen enkele sympathie.
Samen liepen ze naar de wagens. "Laten we wat doen, niet zoals de standaard en laten zien dat we anders zijn dan iedereen hier!" opperde Gale.
Ze glimlachte, hij ook met dezelfde haat voor het Capitool .Ze knikte en beide stapte op de wagens getrokken door prachtige paarden.
Ze stapte op en wachten totdat hun als laatste naar voren reden.

Een oogverblindend licht scheen in haar ogen en ze keek rond. Overal stonden mensen uit het Capitool te juichen en fluiten. Ze leken net gekleurde stipjes. Op een vaandel in de lucht zag ze zichzelf en lachte vrolijk naar iedereen en zwaaide. "Midden."Fluisterde ze e Gale ging in het midden staan. Zonder enige moeite klom ze op Gale en zijn schouders, waar ze op ging staan terwijl ze allebei vrolijk zwaaide naar de toeschouwers.
Alle aandacht was verdwenen voor de andere, alleen was er oog voor de twee excentrieke en hoog aantrekkelijke tributen van District 12.
Toen hun kar als laatste bij de rest stond sprong ze soepel van zijn schouders, wat weer gejuich bij het publiek opbracht.
Luisterend naar de Speech van President Snow keek ze naar de andere tributen, ze zagen er leuk uit, maar lang niet zo geweldig als hun. Ze grijnsde even en drukte een kus op Gale zijn wang, wat tijdens de toespraak als onderbreking veel Ooohs opleverde.
En een woedende blik van Cato, op Gale gericht.


Reacties:


ClemmyCloo
ClemmyCloo zei op 22 feb 2013 - 22:57:
Prachtig! Schrijf snel meer