Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Doctor Who » A planet with a secret » Hoofdstuk 2.

A planet with a secret

20 feb 2013 - 2:01

357

1

252



Hoofdstuk 2.

Toen ze TARDIS uitstapte keken ze rond. Ze stonden in een bos. De bomen waren hoog en de stammen dik en het was erg begroeid en dicht en erg donker door de hoge bomen. "Aah"zei de Docter en hij keek rond en pakte zijn sonic screwdriver en sonicte de omgeving. "Wat is het Doctor?" vroeg Rory.
"Niks we zijn in een bos"antwoordde de Doctor en hij stopte zijn screwdriver terug in zijn jasje. "Vinden jullie iets niet vreemd aan dit bos? "vroeg Amy en ze trok haar vestje dichter om zich heel alsof ze een rilling had. "Juist" zei de Doctor "Maar wat is er vreemd jongens" en hij bukte en bekeek de aarde en de bladeren die op de grond lagen. "Uhm"zei Rory en probeerde een slim en gevat antwoord te bedenken maar hij wist het niet voor hem was het gewoon een bos.
"Ik hoor niks" zei Amy. De Doctor stond op en lachte naar haar "Juist Amelia pond! Er is geen geluid in dit bos, geen dieren niks!"


Op een paar kilometer afstand in een controle kamer was een man bezig de planeet te scannen. Hij had net in de ruimte om de planeet iets vreemds ontdekt.
"Heb je het al gevonden?" vroeg een vrouw naast hem, "Nee"zei hij zenuwachtig en probeerde het nog een keer. De vrouw beet op haar lip en zei "Hopelijk is het niets, je weet dat hij anders kwaad word als we iets over het heeft hebben gezien".
"Ik weet het!" antwoordde de man geërgerd. En hij draaide rond op zijn stoel en zuchtte.
"Misschien moeten we iemand op verkenning sturen?" vroeg de vrouw.
"Goed idee"en de man belde een nummer.

"Zo wat gaan we nu doen?" vroeg Rory en de Doctor gaf geen antwoord maar staarde voor zich uit. "Doctor?"vroeg Amy "Ja wat we gaan de planeet verkennen nu we hier toch zijn" zei de Docter en hij liep dieper het bos in. Amy lachte vrolijk en ging hem achterna en Rory zuchtte en zei zachtjes "Ik heb een slecht gevoel over dit" en hij liep het bos in zijn vrouw en de Docter achterna. Ze kwamen dieper het bos in en het werd donkerder.


Reacties:


Eirenion
Eirenion zei op 24 feb 2013 - 17:10:
do do do do do do do do do do do do DOOOOOOOOO WEEEEEEEEEHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WEEEEHOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

I love it :3