Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 14

love can change your life *finished*

20 feb 2013 - 16:12

1708

2

326



hoofdstuk 14

Hij doet een andere deur open. Vind je het wat? Vraagt hij. ik zie een bed, een opmaaktafel en de basic dingen van een slaapkamer. Het heeft wel wat! Zeg ik. wat is hier zo belangrijk aan? vraag ik nog snel. Nou ik… ben nogal eenzaam als ik slaap.. dus ik uhm… tjaah, probeert hij uit te leggen. Of ik bij je wou komen liggen! Vul ik aan. hij knikt. ik lach wat ongemakkelijk maar geef dan toe; oke omdat je het zo .. apart vraagt maar als je snurkt kun je het vergeten. YES! Schreeuwt hij en knuffelt me. Ik weet het ik ben geweldig, zeg ik.
Ik zap op de tv van zender naar zender. Er is werkelijk niks op. Dan komt niall aan met een film. Hou je van horror? Vraagt hij met de film verborgen onder zijn handen. Beetje, zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. Hij laat de film zijn. CHUCKY! Roep ik. die is eng hé! Antwoord hij. ja! Zet op, besluit ik. ik mag je echt wel, fluistert hij en zet de film aan. ow als je bang bent kruip maar tegen me aan, grapt niall met een knipoog. Om de nadruk te leggen op grapt geeft hij nog een stoot tegen mijn schouder. De film word met de minuut enger nooit gedacht dat een simpele pop kon moorden. Ik heb niall in middels al als bescherming voor mijn ogen gebruikt wat best fijn voelde. Raar!? AAH ik kruip tegen hem aan en verberg mijn hoofd op zijn borst. Schrok je? Vraagt hij voorzichtig. Ik ga weer rechtop zitten. Ja nogal! Antwoord ik. hij lacht naar me terwijl in mijn hoofd nog steeds chucky met een mes omgaat. Hij slaat een arm om me heen zeg maar als ik het af moet zetten, zegt hij bezorgt. Nee hoeft niet ben 16 oud genoeg om te weten dat het niet echt is. Hij haalt zijn schouders op en kijkt rustig verder. Mijn leven heeft echt zijn ups en downs het ene moment zit ik in tranen vanwege louis en het ander moment zit ik naast niall een film te kijken! raar leven!
Ik word wakker met niall naast me op de bank. Raar genoeg heeft hij zijn hoofd op mijn schouder in plaats van anders om. Ik sta op en zet de dvd af die nog aan staat. Ik kijk naar niall die nog rustig door slaapt. Ontbijt is een goed idee. Ik kijk in de koelkast. Ow kijk pizza wat een verrasing. Ik besluit pannenkoeken te maken en zoek de benodigdheden die niall ook nog in huis heeft. Ik mix de eieren, melk, en bloem met elkaar en gooi dat in een verhitten pan. Ruikt goed wat maak je, zegt niall met nog een halfslapend stem. Pannenkoeken! Roep ik naar hem. Aan zijn gezicht te zien had hij daar geen problemen mee. ik had veel eerder een vrouw in huis moeten nemen! Lacht hij. ik ben eigenlijk benieuwd of je zelf ook kan koken! Vraag ik. ik zelf ook, zegt hij beschaamd. Dat zegt genoeg, fluister ik. als ik de pannenkoeken klaar heb leg ik ze op een bord en zet ik die op tafel. Nialler kom je eten! Zeg ik. graag eindelijk weer een fatsoenlijk ontbijt, lacht hij en springt op. Haha zijn haar staat recht op zijn hoofd het ziet er zo grappig uit dat ik er niets van zeg. Ik wist dat niall veel kon eten maar dit sloeg alles hij propten z’n 13 pannenkoeken achter elkaar naar binnen en had daarna nog steeds trek. Vreedzak! Noem ik hem en loop de badkamer in om me om te kleden. Ik trek aan wat ik het eerst uit mijn koffer kan halen en spring erin. Doe mijn haar redelijk goed en gooi wat water in mijn gezicht. Op naar een luie vrijdag. Als ik de badkamer uit stap werpt niall mijn jas toe. Waar gaan we zo vroeg naartoe? Vraag ik. boodschappen doen! Krijg ik als antwoord. Ik trek mijn jas aan en doe de rits dicht. Samen lopen we naar de auto waar ik instap en de portier van dichttrek.
Niall kun je ook wat anders kopen dan chips, koekjes, pizza zoals groenten en fruit! Probeer ik niall uit te liggen. Moet dat nou echt! Protesteert hij. lijkt me wel je wilt toch ook gezond blijven! Maak ik hem duidelijk. Doe maar wat je het beste lijkt, zegt hij en wijst naar de groente-fruit afdeling. Ik loop er op af en laat wat bruikbare spullen in. Ik kijk achter me. Waar is niall nou weer naartoe! Ik spoor met een blik de winkel af. Hoe kan ik niall nu weer kwijt raken. Ik krijg een sms: ben de weg kwijt, niall. Hahaha arme niall. Ik duw de kar vooruit en ga op zoek naar niall. Daar zit hij met een doos oreos. Waarom zit je op de grond? Vraag ik. hij kijkt met een sip gezicht omhoog naar mij. Nou ik zag de oreos en wou ze naar jou brengen toen realiseerde ik me dat ik de weg kwijt was, jammert hij. ik steek mijn hand uit om zijn hand te pakken. Maar hij duwt de doos oreos in mijn hand en staat zelf op. Ik gooi de oreos in de kar en begin aan mijn weg naar de kassa. Als we hebben afgerekend laden we de spullen in de auto en rijden terug naar huis. Thuis pakken we de spullen uit en zet ik ze op hun plaats. Natuurlijk zit niall voor de tv met zijn oreos.
De rest van de middag hebben we eigenlijk niet veel meer uitgevoerd. Ik heb wat opgeruimd want dat was hard nodig. En niall heeft tv gekeken en staat op dit moment onder de douche. Hmm 5 uur tijd om aan het avond eten te beginnen. Ik schil de aardappelen en snij die in plakjes. Gooi ze in de pan met wat boter en begin aan de bloemkool. Ik ben echt gek op bloemkool. Als ik die klaar heb doe ik het ook in de pan en maak er een pannetje roomsaus bij. Ik loop naar de badkamer deur. NIALL! Wat voor vlees wil je! Verras me maar, krijg als antwoord. Zo te horen is hij klaar met douchen en zal hij zo wel komen kijken wat ik aan het maken ben. Ik pak een pakje kippen pootjes uit de vriezer en doe die ook in een pan. En ja zo als ik al dacht staat niall onverwachts over mijn schouder mee te kijken. ziet er goed uit! Complimenteert hij me. Ik steek mijn vinger in de saus en laat niall proeven. En? Vraag ik. mmm smaakt lekker dit bevalt me wel! Lacht hij. wat? Vraag ik. jou hier je kookt, je maakt schoon en ik heb iemand om mee te knuffelen, bloost hij. awhh dat is lief! Bedank ik hem en ga verder aan het eten. Als dat klaar is zet ik het in de pannetjes op tafel en roep niall dat we kunnen gaan eten. Na het eten ruim ik de tafel af en besluit ik met sammy te gaan wandellen. De wind blaast mijn haar in de war. Het is best koud buiten. Sammy trekt aan de lijn dat ik sneller moet lopen. O mijn god jij bent louis vriendin! Hoor ik opeens van achter. Ik draai me om en zie 2 meisjes beide blond ze lijken zusjes. Uhm.. niet echt meer, antwoord ik verdrietig. Ik voel de tranen weer komen maar weet ze tegen te houden. Ow sorry, zegt de linker met een zachte stem. Het spijt ons zo bedoelden we het niet, zegt de ander voorzichtig. Ze draaien zich om en lopen door. Ik ben nog maar net 500 meter verder of ik word weer aangesproken. Aaaaaah jij bent bevriend met one direction mag ik een foto met je nemen, begint ze. Jaah tuurlijk, antwoord ik en ga met de brunette op de foto. Suppppeerr bedankt! Roept ze en rent terug naar een groepje aan de andere kant van de straat. Ik loop zo snel mogelijk door zodat ik niet weer aangesproken word. Gelukkig gebeurt dat niet en kan ik gewoon zonder problemen naar binnen lopen. Niall zit achter zijn laptop te praten met liam zie ik. ik maak sammy’s riem los en ga naast hem zitten. En? Gezellig! Vraag ik hem. Hij kijkt op van zijn laptop en knikt. nou dat was enthousiast. Pff… het is al half 9. Ik loop naar de slaapkamer en laat mezelf op bed vallen. ik heb er z’n uur gelegen voordat niall binnen kwam. Slaap je? Vraagt hij voorzichtig. Ik was moe dus deed alsof ik sliep. Opeens voel ik dat hij mijn voorhoofd kust! Slaap lekker, fluistert hij en gooit de lakens over me heen. Dat was onverwachts maar op de een of andere manier had ik vlinders.
Auw! Ik open mijn ogen en zie dat ik naast mijn bed ben gevallen. Goedemorgen! Antwoord niall slaperig die nog in bed ligt. Ik trek het kussen van bed af en stop hem onder mijn hood. Te lui om op te staan? Vraagt hij. jaah! Antwoord ik chagrijnig. Nou sorry dat ik het verontschuldigt hij zich en klimt uit bed. Hij loopt op me af en gaat naast me liggen. Kom knuffelen! Word je weer vrolijk van, zegt hij met een lieve bezorgde stem. Hij pakt me vast. Het lijkt wel alsof hij me nooit meer los wil laten. Dit is best fijn, beken ik. Dat wist ik wel, zegt niall. Ik zie er de lol wel van in en ga boven op hem zitten met mijn handen naast hem. Nu ben je machteloos! Lach ik. hij duwt me op de grond en doet hetzelfde wat ik net deed. Of toch niet! roept hij en kijkt me recht in mijn ogen. Het voelt verkeerd maar toch ook weer zo goed. Hij lacht. Er verschijnt een glans op zijn ogen. Ik voel dat hij op het punt staat me te zoenen. Hij komt dichterbij met zijn hoofd. Dan gaat de deurbel. OH KOM OP! Roept niall geïrriteerd en staat op. Teleurgesteld loop ik achter hem aan. het was net zo gezellig, grap ik. niall opent de deur. Nee… nee.. dit is niet het moment.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 10:06:
Staat louis voor de deur?
Een vriendin van me heet ook romy en is stapel op naill
Ik ga haar dit verhaal laten lezen!
X tamara


1Dlover
1Dlover zei op 21 feb 2013 - 0:06:
Oe spannend snel verder