Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » BAM X_X |Liam Payne and Isabella Parker [AF!] » 02~ Ambulance

BAM X_X |Liam Payne and Isabella Parker [AF!]

24 feb 2013 - 12:35

399

5

252



02~ Ambulance

In de ambulance.....

Ik zwaai met mijn armen, zodat de ambulance, de brandweer en de politie mij kunnen zien. Een politieagent komt naar mij toe rennen. ,,Wat is er gebeurd meisje?`` vraagt hij en ik antwoord met een trillende stem ,,Er parkeerde een vrachtwagen uit Engeland aan de verkeerde kant van de weg, en toen kwam de tourbus van One Direction eraan en die konden niet optijd uitwijken... Ze knalde er vol tegenaan en vlogen er over heen...`` Ik begin spontaan te huilen. De politieagent loopt naar de vrachtwagen en spreekt de chauffeur aan. Ondertussen heeft de brandweer de bus opengeknipt. Ik kijk verdrietig hoe de bandleden 1 voor 1 uit de auto gehaald worden, allemaal bewusteloos. Ik vraag smekend of ik mee mag in de ambulance, en dat mag! Ik ga zitten naast mijn lieveling: Liam. De ambulance vertrekt met loeiende sirenes richting het ziekenhuis. Liam komt bij, en lijkt te schriken van mijn betraande gezicht. ,,Wat is er gebeurd?`` vraagt hij bang en als hij om zich heen kijkt, schrikt hij nog erger. Naast hem liggen namelijk Harry, die van top tot teen bebloed is, Louis, met allemaal wonden op zijn hoofd en gezicht, Niall, waarvan zijn t-shit helemaal doorweekt is van het bloed en Zayn, die ligt met een nekbeschermer en allemaal schaafwonden en blauwe plekken op zijn benen. Ik begin alweer te huilen. ,,Het komt wel weer goed...`` zegt Liam voorzover het lukt om te praten. ,,Kijk nou naar je benen Liam, ze kan misschien nooit meer lopen!`` breng ik met een verstikte stem uit. Ik zie dat Liam nu ook begint te twijfelen. ,,Wat gebeurt er dan met mijn maten?`` vraagt hij zacht. Ik zeg zacht dat ik het niet weet. Dan is daar eindelijk het ziekenhuis, en iedereen word uit de ambulance gehaald. Zayn en Liam gaan naar de normale afdeling, Louis gaat naar een speciale afdeling voor hersen/hoofdproblemen en Niall en Harry gaan naar de intensive-care. Ik mag niet mee naar de afdelingen, dus ik besluit mijn moeder te bellen.
-Mam.... Ja hoi, er is iets vreselijks gebeurt, ik ben nu in het ziekenhuis... 1D heeft een zwaar autoongeluk gekregen! Ik kom morgen naar huis, doei mam!- Ik hang op en ik begin alweer zacht te huilen. Ik loop naar de koffieautomaat en ik neem warme chocolademelk, want dat zit ook in de automaat. Ik neem een slokje en ik ga zitten op een stoel.


Reacties:


Ashley1D zei op 20 juli 2014 - 22:44:
My favourite is Harry

-x-


Bodine
Bodine zei op 1 maart 2013 - 18:21:
Again, wat Carlijn zegt: it's only just to help you, nothing more and nothing less. (:

Okay. Well, het gaat wel echt heel erg snel allemaal. Ik heb er geen ervaring mee, dat moet ik eerlijk toegeven, maar het lijkt me niet dat zo'n auto binnen vijf minuten opengeknipt is. Of wel?
En verder, again wat Carlijn zegt: als er ook maar de geringste kans is op rug- of nekletsel, moet je sowieso zo'n ding om je nek. Daarbij passen er nooit vijf bewusteloze mensen in één ambulance. Ik bedoel, je gaat ze toch zeker niet stapelen of zo en zo groot zijn die dingen ook niet.
'n Beetje hetzelfde commentaar als het vorige dus: je moet, voor je over iets schrijft, eigenlijk eerst een beetje uitzoeken hoe 't ongeveer in z'n werk gaat allemaal. ^^


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 26 feb 2013 - 16:45:
Ik ben misschien heel kritisch, maar ik heb zelf een ongeluk gehad.

Als je een ongeluk gehad hebt, moet je sowieso allemaal een nekbrace om.

Je vroeg om tips, en ik probeer te helpen. Dus het is niet om je af te keuren ofzo!


KellyStyles
KellyStyles zei op 24 feb 2013 - 12:51:
Ik vind t echt een leuk verhaal!
Arme harry , als ie het niet overleeft kan ik niet meer met hem trouwen! :'(
Snel verder ! Xx


fallinlove
fallinlove zei op 24 feb 2013 - 12:31:
Wow, heftig maar goed geschreven!!!!
Snel verder please!!!!! I LOVE this story!
Liam is also my favourite