Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » --->11 Nee Owen

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

24 feb 2013 - 13:06

1269

5

455



--->11 Nee Owen

"heet, heet, heet" zegt Harry terwijl hij de lasagne uit de oven haalt en het op het aanrecht legt. "Ziet er lekker uuuit!" roep Niall enthousiast "ga jij nou maar zitten wij komen zo met het eten" zei ik. Harry pakte de lasagne en ik het bestek en wat glazen. Louis, Zayn, Niall, Liam en Mary die ondertussen was binnen gekomen zaten al watertandend aan de tafel. ik ga zitten en kijk hoe Liam voor iedereen op schept. als iedereen heeft zegt hij: "trouwens Danielle kan elk moment binnen komen." hij kijkt Louis aan die niet veel emotie maar wel heel licht knikt. Nog voor dat ik een hap heb genomen. zegt Niall "Pff.. Jullie mogen vaker koken. Lekker!" de jongens vallen hem bij. "ja klopt Magic in the kitchen." zegt Louis. ik lach verlegen naar beneden. "Harry heeft al het werk gedaan" zeg ik terwijl ik me hand op de zijne leg. Hij kijkt me aan lacht en wrijft met zijn vingers over me mijne. ik trek rustig me hand naar me toe zodat ik kan eten. het was inderdaad super lekker ook al mag je dat natuurlijk niet van jezelf denken of zeggen. Dan gaat de bel het zal Danielle wel zijn. Liam sprint naar de deur. En ja het was Danielle. "haai ik ben Emily" zei ik toen ze de kamer binnen kwam. En wou haar een hand geven. "haai" zei ze en schudde me hand. echt vrolijk leek ze niet. ze zei hoi tegen iedereen en trok Liam mee naar boven.
We stonden op het punt van vertrekken als Danielle naar beneden komt Liam er achteraan: “NEE ALS JIJ JE ZO GEDRAAGT GAAN WE NIET!” schreeuwde ze en liep boos de deur uit. “Maar Danielle… Danielle!” schreeuwde Liam achter haar aan. “oke.. die gaan dus niet mee” zei Louis moe van het gezeik van Danielle. Ik trok me jas aan totdat ik bijna weg geduwd werd door Niall die keihard langs me rent. “je krijgt me niet!!” roep hij. En al snel volgde Mary. “ow wacht maar jij!” ze stopte en zei: “wij uuh.. blijven hier als het niet erg is.” Zei ze en ze rende al weer weg. “hier jij!” riep ze nog. “nou gezellig weer” zegt Zayn. We liepen met zijn vieren naar de auto. We zitten net niet in de auto en Louis krijgt een sms. Hij leest hem en hij schrikt zichtbaar. “ik moet naar Eleanor!” schreeuw hij bezorgt en rent naar zijn eigen auto en voor we iets kunnen zeggen is hij al weer weg. “Jezus echt geweldig. Gaan jullie maar samen ik blijf hier” zegt Zayn geïrriteerd. Ik zucht het moest een top avond worden en nu ging het niet door. Ik kijk Harry aan ”wat doen we? “ vraag ik. “ik laat deze avond door niks en niemand tegen houden wij gaan kei hard feesten.” Ik knik. En stap in. Harry concentreert zich op de weg ik kijk hem aan. Ik kijk naar zijn krullen die onder zijn muts vandaan komt. Naar hoe hij zijn handen op het stuur verplaats. Dit word een fantasische avond.

De keiharde bas pleziert mijn trommelvlies. Harry betaalde voor mij de entree. Ik hang me jas op. We lopen samen naar de bar. “paar shotjes doen?” vroeg Harry. Ik knikte. Harry bestelde de shotjes en ik pakte de mijne. Harry wikkelde zijn om die van mij. We telde tot drie en Hup de alcohol stroomt langs me keel. En daar ging de tweede en de derde. Harry trok me de dans vloer op. “kom Lets Dance.” Zegt hij. Ik beweeg het ritme van de harde bas. Ik schuur me kont tegen zijn schoot. Zijn handen liggen op me heupen. Dit was fijn heel fijn. Vanavond word fantastisch bleef ik maar denken. Na een tijdje gedanst te hebben besloten we even te gaan zitten. Harry ging even nog wat drinken halen. Ik kijk een beetje rond. Opeens zag ik hem.. Owen mijn ex. Wat doet hij hier? Ik keek naar hem wat was dat een eikel. Hij is super knap maar een eikel. Voor ik het wist stond hij voor me “hee” zei hij. “mag ik gaan zitten? Vroeg hij. Ik reageerde niet eens maar hij zat al. “hoe is het met je?” vroeg hij. “Owen ik heb hier geen zin in” zei ik. “waarom niet waarom geef je me niet nog een kans” smeekte hij me bijna. “Nee Owan op rotten” zei ik. “ik heb je al veel te veel kansen gegeven.” Hij pakte me handen. “ik weet dat je nog van me houd.” Zegt hij dan. Ik bijt op me lip. Het is misschien wel zo. Hij is super leuk. En we hebben echt leuke tijden gehad. Maar nee ik wil hem never nooit meer terug. “nee Owen.” Zei ik en trok me handen weg. Op dat moment staat Harry opeens naast me. Hij steekt zijn hand uit naar Owen. “hai Harry en jij bent?” vroeg hij. Zou hij dan niks gehoord hebben? Of niks in de gaten hebben. “Owen “ geeft Owen antwoord. “en jullie kennen elkaar” vroeg Harry en keek me aan. ik knikte. “Owen wou net weg gaan.” Zeg ik. “echt niet.. Emily ik vraag niks meer dan een kans.” Zegt hij dan. “Ga weg Owen” zeg ik. “wat wil je van haar?” vraagt Harry op een wat boos manier. “Ze wil je geen kans geven Deal with it.” Owen staat op en loopt naar Harry toe. Harry veranderd zijn houding. Owen brengt zijn hoofd naar dat van Harry ze raken elkaars voorhoofden aan en kijken elkaar in de ogen aan. “op een dag is ze van mij” zegt Owen dan. “you wish” zegt Harry. En Owen loopt weg. “wat was dat?” vraagt Harry aan mij. “uuh ja hij uuh.. leg ik later wel uit eerst genieten van deze avond goed?” Harry knikte. Ik wilde deze avond niet verpesten.
We hadden daarna nog gedanst ik had alles van me af gedanst. Het was fantastisch en het zou nog fantastischer worden. Ik was flink aangeschoten maar niet dronken. Harry had na die shotjes geen alcohol meer op. Hij moest ook nog rijden natuurlijk. We reden het pad op. Louis auto was er nog steeds niet. “wat zou er nou met Eleanor zijn?” vroeg ik aan Harry. Haalde zijn schouders op. Hij wist het dus ook niet. Begon me flink zorgen te maken. We liepen naar binnen. Er was niemand meer in de huiskamer. ik hoorde alleen nog wat gerommel uit Liam zijn kamer komen. We liepen naar boven. Harry keek naar Liam zijn kamer met een bezorgde blik. “ik ga toch maar even kijken hoor” zei hij daarna. Ik kon gelukkig nog lopen. Ik ging op Harry zijn bed liggen. ik was totaal niet moe. Liam zijn kamer was naast die van Harry. ik hoorde ze praten. ik kon het niet precies verstaan maar ik hoorde Daniëlle ’s naam een paar keer vallen. Die arme Liam hij moet wel heel veel van haar houden als ze steeds zo doet. Maar ik denk dat ze ook wel een leuke meid is hoor. Ik bedoel Eleanor gaat goed met haar om en Eleanor is een beetje een zelfde persoon als ik. Na een tijdje kwam Harry terug. Ik zag in zijn ogen dat hij heel erg mee met Liam leeft. `Pff.. ` zuchte hij. `zeg maar niks lief` zei ik en ik plakte een kus zodra hij ging zitten op bed. Hij begon kleine kusjes te geven via me nek naar beneden. Hij opende de bloes die ik aan had. Hij streelde met zijn hand over me borst. Dit gaat geweldig worden dacht ik nog.


Reacties:


jessiejessie
jessiejessie zei op 24 feb 2013 - 19:19:
echt super cool snel verder


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 24 feb 2013 - 19:08:
hahah.
Nu dit gedeelte komt wil iedereen snel verder. Sneaky people ^^ (:

Ik ben benieuwd wat er met Danielle en Eleanor aan de hand is. En hoe het gaat tussen Mary en Niall ;D

xx


mntdew
mntdew zei op 24 feb 2013 - 16:16:
verdeeer


1Dlover
1Dlover zei op 24 feb 2013 - 14:33:
snel verder,
i want more!


fallinlove
fallinlove zei op 24 feb 2013 - 13:19:
Snel verder. Dit is echt leuk!