Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Transformers » Een droom te mooi om waar te zijn? » waarom je Nina geen popcorn geeft.

Een droom te mooi om waar te zijn?

24 feb 2013 - 18:26

517

0

331



waarom je Nina geen popcorn geeft.

a/n sorry voor spelfouten, ik heb dyslexie(na 300x dat woord gespeld te hebben schrijf je het wel goed!) Disclaimer: transformers is eigendom van Hasbro, Kim en Nina zijn het resultaat van mijn hersenspinsels. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ki en haar zus Nina hebben vakantie en besluiten om Transformers te gaan kijken, wel jammer dat Kim een ochtend humeur heeft.

Het was de eerste dag van de vakantie en Kim lag op de bank naar Transformers: Revenge of the Fallen te kijken samen met haar tweeling zus, Nina die luidkeels cometaar gevend popcorn naar de tv aan het gooien was, ze had het niet zo op Galloway.,he's an aft.
“Nina!” Nina keek op ”wat?” kim grijnsde ”geef mij ook eens een hand popcorn” Nina gaf een grijns terug en gaf haar zus een handvol Popcorn. “thanks Nina” en toen konden we samen popcorn naar de tv smijten.

Ze wist hoeveel Kim van uitslapen hield, maar het was erg grappig op te zien hoe kwaad kim werd als iemand haar zaterdag ochtend uitslaap ochtend verstoord. En hoe kan je je ochtend beter beginnen dan met popcorn?


Het was stil in de huiskamer *plop!* ik voelde dat er iets tegen mijn gezicht werd aangegooid,*plop* oke, dit is irritant. *plop!*. ik werd waker “ wha?” Nina, de sadist die ze was. besloot dat het een goed idee was om de overgebleven popcorn op mijn hoofd te dumpen, met bak en al… “NINA!” blijkbaar zie ik er erg grappig uit met popcorn op mijn hoofd. Want mijn tweeling zus ging er lachend vandoor. We schoten als puilen uit een boog het hele huis door, drie keer de tuin rond en toen het bos in. En dat allemaal om 6 uur s’ochtends. wat is het toch fijn als je zus een ochtend mens is, let op het sarcasme.

Nina dacht dat het hilarisch was maar haar tweeling zus blijkbaar niet. Dus Nina stoof door het bos heen op zoek naar de perfecte verstopplek ergens waar kim haar niet zou kunnen vinden , aha! Perfect. Vlak voor haar neus stond de lelijkste oude hoge half-dooie boom die ze ooit gezien had. En natuurlijk is er geen betere verstopplek dan een lelijke oude hoge half-dooie boom dus klom Nina de boom in, helemaal tot aan de top haakte haar knieën aan de tak, ging op z’n kop hangen en begon luidkeels de intro van G1 te zingen.

Ik hoorde een gekrijs als nagels op het schoolbord, dat was waarschijnlijk Nina…“TRANSFORMERS MORE THAN MEETS THE EYE!” ik volgde het lawaai en zag een van de grootste dennenbomen die ik ooit gezien heb, en Nina hing aan een van de hoogste takken als een soort van achterlijke vleermuis al zingend met haar armen in het rond te zwaaien. Dus ik deed wat elk normaal persoon in mijn situatie zou doen. Ik klom de boom in en ging naast mijn zus hangen “hee Kim! Wat is dat?” Vroeg ze, wijzend naar zowat het halve bos “ wat is wat Nina?”

* KRAK* de arme tak was helaas niet berekend op het gewicht van 2 tieners , “ WHAAAAAA” de tak begaf het en we vielen met tak en al richting de grond. Dit was het einde, de tak waaraan we hingen was meer dan 20 meter van de grond verwijderd. We zouden de val niet overleven, maar blijkbaar had het lot iets anders voor ons in gedachten, want voor we de grond konden raken, opende er zich een portaal van fel licht onder ons.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.