Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Doctor Who » A planet with a secret » Hoofdstuk 3.

A planet with a secret

24 feb 2013 - 19:02

228

0

226



Hoofdstuk 3.

De Doctor,Amy en Rory liepen steeds dieper het bos in. De Doctor was al een paar keer gestruikeld over boomstronken. Opeens hoorde ze geritsel en opeens stond er een man in uniform voor hun met een soort pistool."O hallo" zei de Doctor en hij lachte vriendelijk. De man scande hun en zei " Vertel wat jullie hier doen,jullie naam en wat jullie zijn en ook hoe jullie hier zijn gekomen" en hij richtte zijn pistool op de Doctor. "We zijn verdwaald, De Doctor, Timelord en we zijn hier in een tijd reizende telefooncel" De man knikte en richtte zijn pistool op Amy en Rory. "Amy Pond, Mens van de aarde" En Rory herhaalde het zelfde.
"Kom mee"zei de man en hij wees de richting aan met zijn pistool.De Doctor vroeg aan hem "Wie ben jij? En waar zijn we? " De man zei alleen maar dat ze door moesten lopen en ze liepen verder.

Toen ze bijna bij een gebouw aankwamen, wat er erg futuristisch uitzag, en niet op zijn plek leek in het bos hoorde ze geritsel in de bosjes. De man schoot en soort laser straal kwam uit zijn pistool en verschroeide de bosjes, vaagde ze helemaal weg. Ze hoorde iemand wegrennen. "Shit"mompelde man "Loop door!!!" snauwde hij tegen ze. "Wat was dat?" vroeg Amy geschrokken. "Weet ik niet"zei de Doctor "Maar het is overduidelijk dat hier iets niet klopt"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.