Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » SummerLove » 014

SummerLove

24 feb 2013 - 19:13

421

5

212



014

Hoop dat dit iets langer is =3

pov Niall
Lisa drukte nog een kus op mijn wang voordat we samen uit haar slaapkamer liepen. We gingen de trap af. Ik snoof wat. Ik keek de kamer rond en zag alle jongens rond de keukentafel patat zaten te eten. Ik liep dus naar de keuken en zag een leeg plekje. Ik ging zitten op de kruk en pakte de zak patat. Lisa zat tussen Louis en Zayn in. Ik zit naast Harry. Ik zie Lisa wat praten met Louis en schiet dan in de lach als Zayn bijna van zijn kruk afvalt. Nadat ik de zak patat weer terug had gelegd begon ik te eten. Iets van 6 minuten later was mijn bord al leeg. Ik pakte nog een beetje. Lisa was waarschijnlijk al vol want ze was samen met Louis alvast aan het afwassen. Nadat ik uitgegeten ben neem ik een slok van de cola en breng mijn bord en al naar Lisa.

Ik zit wat naar buiten te staren. Het was avond. Het kampvuur ging niet door omdat we allemaal geen zin hadden dus gaan we morgen avond het kampvuur houden. Lisa komt de kamer binnen lopen. ''Niall ik ben moe... Ik ga naar boven oke?''. ''Nou ! Niet leuk'' zei ik en ik krulde mn lippen. ''Ik wou nog film kijken...''. Lisa lacht een beetje. ''Sorry Knorrie'' zegt ze vervolgens en ze loopt naar de trap.

pov Lisa
Niall wou film kijken... Maar ik ben echt moe. Ik loop de trap op naar boven. In mijn slaapkamer aangekomen ga ik me uitkleden en doe ik een kort pyjama broekje aan en een topje ik doe mijn haar nog in een knotje. Ik ga in bed liggen. Ik trek de dekens over me heen. Jammer genoeg kan ik niet slapen en pak vervolgens mijn mobiel en ga op twitter. Opeens zag ik een foto van mij en Niall. Nou ja dat hoort erbij als ze maar niet te ver gaan denk ik in me zelf.
Opeens gaat de deur open. Een fel licht begroet mijn ogen. Als ik wat knipper met mijn ogen ben ik weer gewend aan het licht. Ik zie Niall in de deur opening staan. ''Mag ik bij jou liggen?'' vraagt hij vervolgens. Ik schuif wat op als teken dat hij mag komen. ''Ik kan niet slapen'' zegt hij terwijl hij naar het bed loopt. Niall gaat naast me liggen. Hij is heel warm. Hij draait zich naar me toe en geeft me een kusje. Hij slaat een arm om me heen. Het voelt zo vertrouwd. Samen met Niall.


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 23 april 2013 - 23:27:
Niall ga niet de pedo uithangen


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 25 feb 2013 - 20:49:
wat gaat er gebeuren?!


1Dlover
1Dlover zei op 24 feb 2013 - 20:07:
juist als je geen idee hebt wat er gaat gebeuren is het spanend,
snel verder!


jessiejessie
jessiejessie zei op 24 feb 2013 - 19:25:
spanend wat gaat er nu gebeuren, maak je snel nog een hoofdstuk?
Xjessie


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 24 feb 2013 - 19:20:
Ik weet niet zo goed wat ik kan reageren,
want in het volgende hoofdstuk kan alles gebeuren.
- romantisch
- activiteit
- moord in het ergste geval


Ik wacht het mooi af (:

xx