Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Transformers » Sideswipes avontuur » Weeljacks whatchamacallit.

Sideswipes avontuur

24 feb 2013 - 20:37

437

0

316



Weeljacks whatchamacallit.

a/n ik heb dyslexie sorry voor de spel fouten Discaimer: Als ik Transformers bezat dan zou dit op tv te zien zijn -------------------------------------------------------------------------------------------------- Sideswipe moet zijn straf uitzitten in de cel.

Sideswipe avontuur
Hey! het was niet zijn schuld dat Prowl volstrekt geen gevoel voor humor heeft, en hoe zou hij moeten weten dat Prowl bang was voor Tacos? Oke de tacticus reactie was grappig... wacht scrap dat het was hilarisch. hij had nog nooit in zijn hele leven een volwassen mech op zo'n vrouwelijke manier horen schreeuwen, en iedereen weet dat hamburgers veel angstaanjagender zijn dan taco's.

Dus hier zat hij dan in zijn eigen knusse gevangenis cel, er hing zelfs een klein bordje boven, dat met fel Rode en gele letters verkondigde 'Sideswipe en Sunstreakers tweede kamer' Sideswipe's' broer'had het bordje gemaakt nadat Jazz een opmerking maakte over het feit dat deTweeling meer tijd doorbracht in de cel dan in hun eigen kamer. Dus Sunny had boven de ingang van de cel een bordje opgehangen, toen Zijn broer voor de zoveelste keer de cel in werd gegooid. De vloer aan de kant van Sideswipe was bedekt met allerlei rommel, van lege Energon Cubes tot de dode ratten, de vloer had al in geen Vorns Kunstmatig licht gezien. Hij rommelde rond in een bijzonder grote berg troep die de ruimte onder zijn bed bewoonde. (hij zou zweren dat die berg op een of andere manier tot leven was gekomen, soms gromde het naar hem!) Om te zien of het ding dat hij had gestolen uhh geleend, ja had geleend van Weeljack enige tijd geleden nog lag waar hij het had gelaten. "Aha," hij verklaarde hij triomfantelijk toen hij vond waar hij naar opzoek was. Hij bewoog een eenzame vuile sok, zodat hij het doos-achtige ding op kon vissen van onder genoemde hoop afval. Hij wist niet wat het ding precies deed, maar hij wist wel hoe je het aanmoest zetten. een Soort van dan. hij draaide gewoon een grote knop om, duwde enkele willekeurige knoppen in en bad tot primus dat het niet zou ontploffen. In die volgorde (Hee,het is tenslotte door Weeljack gemaakt!).
Plotseling maakte het apparaat een raar geluid en kwam er rook uit de kleine ventilatoren aan de zijkant "uh oh. Dit is niet goed!"' Riep hij in paniek. Hij kon zich niet herinneren wat er daarna gebeurde want het apparaat ontplofte in een spectaculaire explosie, die resulteerde in de vernietiging van tien cellen en een hele grote paddestoel wolk, in feite de knal van de explosie was zo luid dat, dat de lokale autoriteiten dachten dat de vulkaan was uitgebarsten. Het laatste wat hij hoorde voordat hij het bewustzijn verloor was het geluid van schetterende sirenes.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ik denk dat ik er een crossover van maak maar ik weet nog niet met wat... dus R&R!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.