Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » the power of potatoes » h1: het geheim

the power of potatoes

24 feb 2013 - 22:28

257

1

225



h1: het geheim

kim mag haar wens doen ja dit is dezelfde kim als uit mijn andere verhaal maar dit is VOOR dat verhaal

Kim lag op de bank mat haar blackberry te sms’n naar een vriendin. Toen plots haar moeder riep :
‘’AAN TAFEL!!’’ kim legde haar mobieltje weg en riep. ‘’IK KOM AL MAM’’ zuchten stond ze op en liep de trap af naar de eetkamer. Yak dacht ze bijzichzelf WEER aardappels ,’’mam kunnen we geen pizza bestellen ofzo?’’ moeder keek haar oudste dochter aan en zei ‘’kim voor de TIENDE keer NEE, we gaan GEEN pizza bestellen. kom aan tafel zitten en eet je aardappels.”

LATER DIE AVOND….

Ik opende de deur van mijn kamer en plofte toen neer op mijn bed, toen opende ik mijn pc om te checken of een van mijn vrienden online was. Jammer maar helaas er was niemand om mee te chatten, dus ging ik naar word om een verhaal over mijn <leuke leven> te typen.

TOEN PLOTS….

/POEF/
‘’ik ben de Toveraardappel je mag een wens doen” ik gaf de aardappel een WFT? Look en zei toen heel voorzichtig. ‘’why?’’ de toveraardinges zuchte diep liet een scheet en zei ” omdat ik een TOVERAARDAPPEL ben klinkt logisch toch?’’ de aardapel klonk erg overtuigd van zichzelf.

“oke dan, ik wens dat ik supapowers heb”
/POEF/
‘’ oke en wat nu?’’ de aardappel zei toen heel kalm :’’vanaf nu kan je vliegen en aardappels uit je handen schieten.” Ik gaf dat ding weer een WTF? Look “maar, je mag niemand maar dan ook echt niemand, ook maar iets vertellen’’ ik haalde mijn schouders op’’oke, ze zouden me toch niet geloven” de toveraardappel knikte “ vaarwel kim”
/POEF/
En weg was de aardappel…..


Reacties:


timothy
timothy zei op 3 maart 2013 - 8:28:
leuk