Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Twenty-six

Truly, Madly, Deeply

25 feb 2013 - 17:10

1729

6

410



Twenty-six

Ik werd wakker door Niall die me een kus op mijn mond drukte. Ik kreunde en sloeg mijn arm om zijn nek.
"Haha, Lils, ik moet repeteren," fluisterde hij, ik deed mijn ogen open en trok een pruillipje. Niall schoot in de lach.
"Nee je gaat me niet chanteren," zei hij en hij drukte nog een kus op mijn mond en hij maakte zich uit mijn omhelzing los. Ik zag dat hij al aangekleed was, hij was dus al een tijdje wakker. We waren om half vijf in slaap gevallen, we hadden de hele nacht gepraat, gelachen en gezoend. Het was nu acht uur, half negen moest Niall in de repetitieruimte zijn. Hij had een trainingsbroek aan, een tshirt met een of andere opdruk en een pet.
"Ik heb roomservice besteld. Danielle is vannacht ook aangekomen, misschien kun je met haar en Eleanor gaan winkelen ofzo," zei hij en hij legde zijn creditcard op het nachtkastje.
"Doe normaal, ik kan voor mezelf betalen," zei ik boos. Hij moest lachen en pakte snel zijn kaartje weer op en stopte die in zijn zak.
"Tot vanmiddag," zei hij toen hij de deur uitliep. Ik draaide me nog een keer om maar de rust werd al snel verstoord door de roomservice. Ik rolde het bed uit en deed de deur open. Ik bedankt de man die het karretje in de kamer zette en deed de deur weer achter hem dicht. Ik zag dat Niall een schaal met fruit had besteld, eieren en toast. Ik pakte van alles wat en schonk wat verse jus in terwijl ik bij het raam in het zonnetje ging zitten. Ik pakte mijn mobiel en besloot Eleanor en Danielle te smsen, of ze al wakker waren en zin hadden mee te gaan winkelen en te lunchen. Ik kreeg van Eleanor al snel een enthousiaste reactie, Danielle lag waarschijnlijk nog te slapen. Toen ik het ontbijt op had stapte ik onder de veel te grote douche en waste mijn haar. Toen ik klaar was deed ik de grote, warme, dikke badjas aan en liep daar een halfuur in rond omdat hij te comfortabel was om uit te doen. Toen Danielle eindelijk ook reageerde hees ik me snel in mijn kleding en liep naar de lobby. Ik zag Eleanor al zitten, ze sprong direct op.
"Wat zie jij er stralend uit!" zei ze, waarschijnlijk straalde mijn hele gezicht door wat er vannacht was gebeurd. Niall en ik hadden onze band versterkt en ik was al bijna vergeten wat Niall vorige week in zijn slaap had gemompeld. Ik begon te blozen en Eleanor begon direct door te vragen. Ik besloot te wachten tot Danielle er was, die al snel naar beneden kwam stormen met haar prachtige krullen in een nonchalante staart. Ze zei precies hetzelfde als Eleanor toen ze me zag en ik begon te vertellen. Ondertussen liepen we naar buiten, ik was helemaal vergeten dat Niall miljoenen fans had en werd even overdonderd door het oorverdovende geschreeuw dat opsteeg toen we met z'n drieën naar buiten liepen. We zwaaiden allemaal even vluchtig terwijl we doorliepen naar de taxi die al klaar stond voor ons, Eleanor had die al geregeld. In de taxi vertelde ik rustig verder en Eleanor en Danielle reageerden precies goed op de juiste momenten. Ik besefte dat ik er niet alleen een geweldig vriendje bij had, maar ook twee vriendinnen. We reden naar het centrum en stapten uit. We winkelden de hele ochtend en om half een besloten we ergens wat te gaan eten.
"De jongens komen om half drie weer, dus zullen we hierna terug gaan?" vroeg Danielle toen we onze broodjes voorgeschoteld kregen. Eleanor en ik knikten instemmend met een volle mond. Toen we het eten ophadden bleven we nog even zitten maar uiteindelijk besloten we een taxi te zoeken en terug te gaan naar het hotel.
Toen we uitstapten besloten we even met een paar fans op de foto te gaan, raar eigenlijk, want wij waren alleen maar de vriendinnetjes. Met een paar meisjes maakte ik even een babbeltje, elk meisje was vriendelijk en ze vroegen hoe het ging met Niall en mij, ik loog niet en zei dat het 'uitstekend' ging. Na een kleine twintig minuten liepen we met z'n drieën naar binnen, begeleid door twee grote kerels. Binnen besloten we in de lobby te wachten tot de jongens terug kwamen. Toen we net zaten hoorden we weer gegil van buiten komen, ik keek op mijn horloge, het was nog geen half drie dus ik keek vragend naar de deur. Ik zag hem opengaan en een meisje met paars haar stond daar, naast haar een bewaker en een man die haar tassen vast hield.
"Perrie!" riep Danielle vrolijk toen ze haar ook opmerkte. Perrie zag ons en begon te grijnzen terwijl ze op ons afliep.
"Ladies! Hoe gaat het met jullie?" vroeg ze terwijl ze ons allemaal een knuffel gaf. We begonnen direct met z'n vieren te kakelen, niemand luisterde echt naar elkaar. De piccolo liep al met Perries spullen naar boven terwijl ze bij ons kwam zitten.
"Hoe was je vlucht?" vroeg Eleanor. Perrie vertelde over een jankende baby die maar niet wilde stoppen en dat ze er nu hoofdpijn van had. We praten nog even vrolijk door toen we weer allemaal gegil hoorden van buiten, nu nog harder en hysterische.
"Dat zijn de jongens," zei Eleanor met een glimlach. Ik knikte instemmend en we keken naar de deur. Het duurde een halfuur voor die eindelijk openging en er vijf jongens, vergezeld door een paar grote kerels, naar binnen kwamen. Niall zat op de rug van Liam en Louis praatte uitbundig met Zayn terwijl Harry in zijn mobiel verdiept was.
"Daar heb je onze prinsesjes wel," zei Louis toen hij ons zag zitten. Zayn keek ook op en toen hij Perrie zat begon hij direct breed te grijnzen. Hij liep in een rechte streep op haar af en sloeg zijn armen om haar heen terwijl zij haar armen om zijn nek gooide. Ze gaven elkaar een dikke zoen en fluisterden wat. Niall sprong van Liams rug af en kwam op de armleuning van mijn stoel zitten terwijl hij een kus op mijn hoofd drukte. Louis deed hetzelfde bij Eleanor en Danielle stond op om Liam te begroetten. Harry stond er een beetje verloren bij maar hij had al snel een lege stoel gevonden en plofte bij ons neer.
"Veel gekocht?" vroeg Liam met een opgetrokken wenkbrauw terwijl hij naar alle tassen keek. Danielle begon te grinniken en liet trots al haar aankopen zien.
"Leuk gehad?" fluisterde Niall in mijn oor terwijl ik naar Liam en Danielle keek. Ik wendde mijn blik naar hem toe en zag zijn ogen schitteren terwijl hij mij aankeek. Ik knikte.
"Ik heb je gemist hoor, ik wou dat ik vandaag de hele dag bij je had kunnen blijven," zei hij zachtjes. De rest lette niet op ons maar het fluisteren van hem zorgde ervoor dat het begon te kriebelen in mijn maag. Ik bracht mijn hand naar zijn nek en streelde door zijn haar.
"Dat komt nog wel een keer," zei ik en hij drukte weer een kus op mijn hoofd. Ineens keek Harry ons aan.
"Oja, bijna vergeten! Gefeliciteerd Lily," zei Harry met een brede grijns, de andere jongens keken ons nu ook abrupt aan. Louis begon te lachen en ik voelde me rood worden. Niall had het dus ook al aan zijn vrienden verteld.
Harry en Louis begonnen zoen en kreun geluiden te maken. Eleanor gaf Louis een klap terwijl ik blozend naar de grond keek. Liam keek ze ook afkeurend aan. Niall sprong op en sprong zogenaamd boos op Harry en ze begonnen te stoeien. Ik keek weer op en aanschouwde het en moest toen ook wel lachen. Wat een kleuters zijn ze ook allemaal.
Nadat iedereen wat gedronken had besloten Zayn en Perrie als eerste terug te gaan naar hun kamer, ze hadden elkaar net weer gezien dus ik begreep het wel. De rest bleef nog een halfuurtje hangen en toen moesten we toch echt naar boven om ons klaar te maken voor de avond. Hand in hand stonden Niall en ik in de lift naar boven, iedereen zat op een andere verdieping en wij waren helemaal bovenaan, het laatste stuk stonden we dus met zijn tweeën. Niall bedacht zich geen moment toen Louis en Eleanor uitgestapt waren en draaide zich naar me om en tilde me op. Hij drukte zijn lippen op die van mij en ik sloeg mijn benen om zijn middel. We zoenden even hevig in de lift en toen we stopten gingen we snel weer normaal staan. Ik keek hem aan en lachte om zijn wilde haar en verdwaasde blik, hij lachte ondeugend naar me en toen we in onze hotelkamer stonden gingen we al snel verder waar we gebleven waren. Niall tilde me op en legde me op het bed, ik voelde mijn shirtje uitgetrokken worden en ik deed die van hem ook uit. Hij drukte kusjes in mijn nek terwijl hij ook mijn ondergoed uitdeed.

"Lils! Schiet eens op!" riep Niall, ik zat op de wc een spelletje te spelen op mijn mobiel.
"Ja rustig aan! Ik ben m'n highscore aan het verbeteren!" riep ik mompelend terug. Ik hoorde Niall zuchten.
"Belachelijk, in zo'n duur hotel zitten en je hebt maar een toilet!" Ik moest glimlachen terwijl ik me op het kleine schermpje concentreerde.
"Godver Lily! Ik hou het niet meer!" gilde Niall buiten wanhopig terwijl hij op de deur sloeg. Ik zuchtte en trok door, ik deed de deur open en Niall viel half naar binnen.
"Ga je snel aankleden, we moeten over een kwartiertje weg," zei hij. Ik liep in mijn ondergoed rond, mijn haar en make-up had ik al wel gedaan. Ik hees me in de jurk terwijl ik Niall hoorde zuchten vanaf de toilet. Ik deed de jurk aan en gooide de schoenen op het bed. Toen ik ze wilde pakken om ze aan te doen zag ik dat Nialls mobiel op het bed lag en hij lichtte op, hij had een smsje gekregen. Ik kon het niet laten even te spieken.
'Ik ga vanavond ook! Kan niet wachten je weer eens te zien! Tot vanavond, liefs'
Ik schrok toen ik de afzender zag, Demi Lovato. Ik slikte even en deed snel alsof ik druk bezig was mijn schoenen aan te doen toen Niall de kamer in kwam lopen.
"Je ziet er prachtig uit," zei hij, ik knikte alleen maar een beetje afwezig. Wat had dat smsje te betekenen?


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 12 juli 2013 - 12:39:
ik wist dat er iets zou gaan gebeuren in LA.
maar ik vind dit sms'je onschuldig klinken.
bye .xxx. Tamara


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 25 feb 2013 - 19:01:
Oh nog een keer om duidelijk te zijn:

WAAG! HET! NIET!

En nu snel verder


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 25 feb 2013 - 19:00:
Waag het niet om ze uit elkaar te halen!
WAAG HET NIET!

Ze zijn zo lief samen. En jou verhaal is zo mooi.
Of zoals jij het zeggen zou. Jou verhaal is dik gaaf (:

xx


NiallLover
NiallLover zei op 25 feb 2013 - 18:42:
Oehh snel verder
X


1Dlover
1Dlover zei op 25 feb 2013 - 17:28:
aawwww,
snel verder!
ik hoop dat er niets tussen hun speelt!