Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Twenty-seven

Truly, Madly, Deeply

25 feb 2013 - 19:59

1564

2

293



Twenty-seven

"Lily wat is er toch? Je doet zo afstandelijk," fluisterde Niall in mijn oor. We stonden met de auto in de rij om te wachten tot wij konden uitstappen om over de rode loper te gaan.
"Niks," mompelde ik. Ik kon het smsje dat ik had gelezen voor we weggingen niet uit mijn hoofd zetten.
"Dan niet, wat is jouw probleem toch de laatste tijd?" zei Niall bot en iets te hard, waardoor de anderen vragend opkeken. Danielle keek me vragend aan of alles goed was maar ik ontweek haar blik. Niall en ik zeiden niks meer tegen elkaar tot we het teken kregen dat we uit de auto mochten. Iemand deed de deur van buiten open en we hoorden gegil en zagen geflits. Mijn ogen moesten even wennen aan het flitsende witte licht maar Niall trok me de auto uit. We poseerden even met z'n allen tot Eleanor, Danielle, Perrie en ik werden verteld dat we naar binnen moesten lopen, de jongens gingen wat vragen van journalisten beantwoorden en gezamenlijk op de foto.
"Wat was er aan de hand?" vroeg Eleanor, iedereen had Nialls botte opmerking duidelijk gehoord.
"Niks, beetje onenigheid," zei ik en haalde mijn schouders op. Gelukkig vroegen ze niet door en ik staarde een beetje naar mijn nagels. We kregen wat te drinken en wachtten tot de jongens ook binnen waren. Ik zag allemaal bekende sterren voorbij komen, ik moest soms mijn mond niet vergeten dicht te doen. Perrie praatte af en toe met een paar Britse artiesten die langs liepen die ze kende. Danielle tikte mij en Eleanor aan toen Perrie met een of andere zanger aan het praten was.
"Taylor Swift is er ook," zei ze en ze gniffelde. Taylor Swift was vlak na ons gekomen, waarschijnlijk was het expres gedaan zodat ze Harry zou zien en de journalisten de reactie zouden kunnen vastleggen als ze elkaar zagen. Helaas konden wij het niet goed zien en voor we het wisten waren de jongens alweer binnen.
"Jezus, waarom moest ze zo vlak na ons komen?" zei Harry chagrijnig. Louis gniffelde en sloeg een arm om hem heen. Hij fluisterde wat in zijn oor en liet toen weer los. Er liepen twee vrouwen op ons af die ons naar onze stoelen brachten. De jongens zaten een rij voor ons, naast allerlei andere artiesten. Ik keek de hele tijd naar de achterkant van Nialls hoofd, en toen ik mijn blik over de rij artiesten naast hen liet glijden schrok ik me dood. Vijf stoelen naast One Direction zat Demi Lovato, zes stoelen bij Niall vandaan. Ik zag haar af en toe opzij kijken en als ik dan naar Niall keek zag ik hem terug kijken. Ik kon de blikken niet goed lezen maar ik voelde me steeds verder wegzakken in mijn stoel. Ik zag er vast zielig uit naast Eleanor, Perrie en Danielle die zelfverzekerd en rechtop zaten. Halverwege de show werden de jongens weggehaald, ze zouden zo optreden. Niall had verteld dat ze het nummer 'Kiss You' gingen zingen. Na de pauze werden ze aangekondigd. Ik zag hoe de jongens het podium veroverden, rond dansten en zongen. Bij Nialls' solo keek ik hem aan, hij keek alleen niet naar mij, niet een keer. Toen het optreden voorbij was kwamen de jongens terug. Hierna kwamen twee categorieën waarin ze genomineerd waren. De eerste was 'Internationaal succes', die wonnen ze. Louis deed een dankwoordje. De tweede, 'Beste popsong', wonnen ze ook. Nu bedankt Harry iedereen. Ik klapte zachtjes toen hun namen werden omgeroepen en ik kon niet echt lachen. Ik zat met mijn hoofd heel ergens anders. Demi Lovato zat wel flink te juichen en Niall schonk haar een glimlach, weer draaide mijn maag om.
Na de show draaiden de jongens zich naar ons om.
"Afterparty?" vroeg Harry, iedereen knikte enthousiast, behalve ik. Ik kon gewoon niet vrolijk zijn. Niall keek me vragend aan maar zei niks, ik staarde naar mijn schoenen. Langzaam liep ik de rij met stoelen uit, achter de andere meiden aan, zodat we weer herenigd werden met de jongens. Louis drukte een kus op Eleanors mond en Liam sloeg een arm om Danielle heen. Perrie liep op Zayn af en fluisterde wat in zijn oor, Niall en ik stonden wat onwennig tegenover elkaar. Niemand merkte het gelukkig op en we liepen de zaal uit. De jongens ontvingen een paar felicitaties onderweg maar we werden niet echt lang opgehouden.
We stapten via de achteruitgang in een auto en reden naar de club waar het feestje gegeven werd. Niall zat naast me en was druk bezig met zijn mobiel, ik staarde maar wat naar buiten. Waarschijnlijk was hij met Demi aan het smsen, maar ik wilde het niet weten. Het verbaasde me dat we ineens zo afstandelijk tegen elkaar deden, terwijl we een paar uur geleden zo close waren. Toen we er waren werden de deuren weer voor ons opengedaan. Weer werd ik verblind door de flitsen, weer pakte Niall mijn hand en lachten we alsof er niks aan de hand was toen we snel naar binnen liepen.
Eenmaal binnen werden de jongens door iedereen begroet, of vuil aangekeken. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen dus ik besloot met Eleanor, die ook niemand kende, naar de bar te lopen. Danielle kende een paar mensen van haar dansoptredens en Perrie omdat ze zelf een zangeres was. We besloten een shotje te nemen, ondeugend keken we elkaar aan. We tikten er een achterover en Eleanor vroeg nogmaals wat er aan de hand was. Ik zuchtte en besloot om het te vertellen.
"Tijd voor nog een shotje," zei Eleanor toen ze me aangehoord had. Ik glimlachte flauwtjes.
"Je hoeft je er echt geen zorgen om te maken hoor," stelde ze me gerust toen ze nog twee shotjes had besteld. Weer tikten we ze weg, ik voelde me niets beter door haar woorden, wel door de alcohol. We besloten er nog een te nemen en daarna voelde ik me al snel aangeschoten. Louis kwam naar ons toe en vroeg of we niet te gek deden, daarna sloeg hij een arm om Eleanor heen en fluisterde wat in haar oor. Ik voelde me een beetje een vijfde wiel en wilde me omdraaien.
"Blijf toch bij mij!" zei Eleanor, ik draaide me weer om en zag dat ze Louis wegduwde met een knipoog. Hij begreep de hint en bleef een beetje met ons praten, ik was haar dankbaar. We dronken nog een paar drankjes en ik merkte dat ik moeite had met rechtop blijven staan. Ik excuseerde me en wilde naar de wc lopen toen ik tegen Niall opbotste.
"He he, ik heb je de hele avond gezocht, waar was je?" vroeg hij boos. Ik keek omhoog en begon een beetje te gniffelen.
"Oh nee, ben je dronken?" vroeg hij toen. Ik haalde mijn schouders op, ik had mezelf echt niet meer onder controle.
"Godverdomme Lily, we gaan nu naar huis." Hij pakte mijn hand maar die trok ik weer terug.
"Ga maar met Demi," zei ik boos en ik draaide me om, ik wilde verder naar de wc lopen toen ik hem mijn naam hoorde roepen.
"Gedraag je nou eens! Wat is jouw probleem? Waarom doe je zo? Je weet dat ik niks met Demi heb, maar met jou!" Ik draaide me weer boos om.
"Oh ja? Hebben wij wat? Dat merk ik anders niet! Ik weet het zo net nog niet of wij nog wel wat hebben!" riep ik boos terug. Ik zag zijn uitdrukking van boos naar gekwetst gaan en ik liep verder naar de toilet, zonder teruggeroepen te worden dit keer. Toen ik klaar was en terug liep zag ik Niall nergens meer. Ik liep naar de bar, maar Eleanor en Louis waren ook weg, ik keek om me heen maar zag geen bekenden. Ik zuchtte en besloot dat ik maar terug moest naar het hotel. Ik wilde naar de uitgang lopen toen ik vanuit mijn ooghoek ineens twee mensen zag staan, het zag er erg intiem uit. Toen ik beter keek zag ik Nialls' blonde haar, naast hem stond Demi. Mijn hart sloeg over en ik bleef even verstijfd kijken. Ze waren niet aan het zoenen en hielden elkaar ook niet vast maar het zag er heel intiem uit. Ik hapte even naar adem, mijn hart sloeg over en ik voelde tranen opkomen. Niall was aan het praten en ik bleef maar staren, tot hij mij ineens aankeek. Hij legde zijn hand op Demi's onderarm en zei dat hij moest gaan. Hij kwam op me afgelopen en ik voelde een traantje over mijn wang glijden.
"Lily je bent dronken, kom we gaan," zei hij rustig, alsof onze ruzie niet had plaatsgevonden. Ik zei niks maar samen liepen we naar buiten, hij had zijn arm stevig om me heen geslagen. Samen stapten we in een auto terwijl er foto's van ons gemaakt werden.
"Niall, ik kan het niet meer," zei ik toen uit het niks en ik barstte in tranen uit. Alle onzekerheid en twijfel die ik ooit had gehad in onze relatie kwam nu tot uitbarsting. Ik voelde dat hij mij aankeek.
"Ik wil niet gekwetst worden, ik wil het niet." Ik snotterde steeds harder waardoor mijn woorden haast onverstaanbaar werden.
"Wil je het uitmaken?" vroeg hij toen, ik hoorde zijn stem vol ongeloof enigszins trillen. Ik huilde nog harder.
"Ik weet het niet," zei ik en hield mijn handen in mijn gezicht, Niall reageerde niet maar haalde zijn arm van me af, zwijgend reden we terug naar het hotel.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 12 juli 2013 - 12:46:
ze gaan uit elkaar en komen uiteindelijk nog eens bij elkaar nadat niall iets met demi heeft gehad. tenminste dat is wat ik denk dat er gaat gebeuren


fallinlove
fallinlove zei op 26 feb 2013 - 18:47:
Wow, heftig!!!! Ben benieuwd hoe het verder zal gaan