Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » BAM X_X |Liam Payne and Isabella Parker [AF!] » 06~ Five of Four Direction...

BAM X_X |Liam Payne and Isabella Parker [AF!]

25 feb 2013 - 23:21

439

3

262



06~ Five of Four Direction...

Iedereen is in coma, maar wat gebeurt er plots met Liam?!

Ik loop de oprit op van ons huis. Vroeger telde ik altijd hoeveel stappen de oprijlaan was, maar dat is in de jaren steeds minder geworden. Ik doe de deur open en ik ga naar binnen. Ik sluit de deur, ik hang mijn jas op en ik loop naar de woonkamer. Mijn moeder staat op van de bank en geeft me een knuffel. Ik begin weer te huilen, en mijn moeder zegt troostend ,,Ach meisie toch...`` Ik druk me tegen mijn moeder aan, wat heel veilig voelt. ,,Mam, iedereen van 1D is n u in coma, en zelfs de dokters weten niet of ze nog wakker gaan worden...`` zeg ik snikkend en ik merk dat ik de schouder van mijn moeder al helemaal nat heb gehuild. ,,Ach meid... weetje, je hoeft deze week niet naar school... als ik zie hoe je er aan toe bent, begrijp ik je helemaal`` antwoord mam dan, en ik antwoord zacht ,,dankjewel mam, je bent de beste``. Ik geef haar een kus op haar wang en ik sta op. ,,Ik ben naar boven`` zeg ik en ik loop de trap op. Ik ga op mijn bed liggen en ik staar naar het plafond. Ik ben moe en ik trek mijn schoenen uit. ik kruip met mijn kleren nog aan onder de dekens en ik val in slaap.

-----tijdsprong van 2 uur-----

Ik word wakker van mijn iPhone die over gaat. Ik kijk op het schermpje en ik zie dat het en onbekend nummer is. Ik neem op: Hallo, met Isabella Parker. WAT?! Ik kom er nú aan! Dag, bedankt v oor het melden!
Ik hang in shock op. ,,MAM! RIJD ME NU NAAR HET ZIEKENHUIS`` roep ik dan in paniek en ik ren naar beneden. Ik schidet in mijn jas en ik ren naar buiten, met mijn moeder op de hielen. Onderweg vraagt ze ,,Wat is er gebeurt?!`` Ik kan niet antwoorden, want mijn luchtpijp is bijna helemaal dichtgeknepen. Dan zijn we bij het ziekenhuis en ik race naar de intensive-care. En daar ligt Liam, met allemaal dokters om zich heen. En op dat moment gebeurt er iets vreselijks. De pieper die de hartslag aangeeft, laat opeens een lange piep horen. ,,NEE!`` roep ik en ik begin heel hard en schokkend te huilen. Liam heeft een hartstilstand! 1 doker haalt schokapparaten en een andere dokter zegt dat ik weg moet gaan. Hij loopt naar me toe en brengt me de kamer uit. Ik gluur om het hoekje en ik zie hoe ze Liam stroomstoten op de borst geven. Ik kan er nietg meer tegen en ik zak in elkaar op de grond. Alles word zwart...


Reacties:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 26 feb 2013 - 16:55:
Niemand mag zomaar de intensive-care op, maar ach.

Als Liam maar niet dood gaat!


fallinlove
fallinlove zei op 26 feb 2013 - 7:22:
OMG!!! Liam don't die!! Please don't die!! Ik ga snel verder lezen


1Dlover
1Dlover zei op 25 feb 2013 - 23:26:
oh my gosh,
nu heb ik een hartstilstand,
gaa plz verder,
ik kan hier niet tegen als ie dood gaat ga ik huilen echt