Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » BAM X_X |Liam Payne and Isabella Parker [AF!] » 10~ Harry???

BAM X_X |Liam Payne and Isabella Parker [AF!]

26 feb 2013 - 15:24

373

3

249



10~ Harry???

Liam en Louis hebben alles overleefd, maar gaat Zayn het overleven? en hoe zit het met Harry?

LIAM;
ik loop met de dokter mee naar een krap kamertje. Er staat een groot bed met een tafeltje met allemaal naalde, spuiten en bloedzakjes. ,,o, welke bloed groep heb jij eigenlijk?`` vraagt de dokter opeens. ,,A positief`` zeg ik. ,,Gelukkig maar, anders had je Zayn niet kunnen helpen.`` zeg de dokter opgelucht. Ik kijk hoe de dokter spullen pakt, en tot mijn schrik pakt hij een best dikke naald! Ik kijk er bang naar en de dokter zegt ,,het doet maar even zeer``. Ik zucht diep. Ik doe dit voor mijn maat, anders gaat hij dood... Ik doe mijn ogen dicht en ik zet mijn kiezen op elkaar. Dan voel ik een bijna ondragelijke steek en even dreig ik weg te vallen, maar ik blijf er bij. Dan trekt de pijn weg en ben ik weer helder. Ik kijk op en ik zie een zak zich met mijn bloed vullen. Ik duizel even, ik kan niet goed tegen bloed... Dan haalt de dokter de naald uit mijn arm, en ik blijf even liggen om bij te komen. De dokter bedankt me hartelijk en loopt weg met de zak bloed. Ik zucht diep en ik loop terug naar Isabella.

ISABELLA;
Liam komt terug lopen en ik kijk hem hoopvol aan. ,,Is het gelukt?```vraag ik. ,,Ja, mijn bloed is onderweg...`` zegt Liam geruststellend en hij slaat een arm om mij heen. ,,Ga je mee? even in de stad naar de starbucks`` vraagt Liam en hij kijkt me lief aan. ,,Oke dan`` antwoord ik. ,,Maar ik wil wel snel terug zijn omdat ik wil weten hoe het is met Zayn.`` vervolg ik en ik loop met lLiam, hand in hand, naar de starbucks. In de starbucks bestel ik een koffie karamel en Liam neemt een koffie chocolade. Samen drinken we de koffie op en daarna gaan we terug naar het ziekenhuis. Maar daar is het niet zo rustig als toen we weggingen... Ik zie nog net hoe Harry word weg gereden met allemaal dokters om hem heen. ,,Nee! niet ook Harry!´´ roep ik half huilend en ik zak neer op een stoel. Ik begin weer te huilen en Liam kan het ook niet droog houden. Alleen Louis en Liam zijn wakker, en over Niall is nog geen informatie...


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 26 feb 2013 - 18:38:
HAZZA!!!! WAT IS ER MET HAZZA???????


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 26 feb 2013 - 17:06:
Neee, niet onze Hazza.

Een beetje onwaarschijnlijk dat Liam al naar buiten mag na wat hij meegemaakt heeft. Een aantal keer flauwgevallen, bewusteloos geweest. Bloedtransfusie.

Ik vind je verhaallijn wel echt leuk hoor!


1Dlover
1Dlover zei op 26 feb 2013 - 15:27:
aaaaahhhhh wat is er met harry?