Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » SummerLove » 017

SummerLove

26 feb 2013 - 20:52

337

8

309



017

=3

pov Niall
Ik geef Lisa een knip oog. Lisa begint weer te stralen ze wordt het duidelijk heel lief wat ik had gezegd maar aan dat meisje had ze nu een hekel. We stappen de auto in.

Ik liep de woonkamer in samen met Lisa en het grote pakket in mijn handen. De vier jongens staren mij aan. ''Wat ? Zien jullie een geest ofzo?''. ''Euhh..'' begint Harry. ''Wat is dat?''. ''Dat ? Oohh komen jullie vanavond wel achter''. Ik liep naar boven en zette het pakket in mijn slaapkamer. Ik loop daarna weer naar beneden en ga op de bank zitten. Lisa komt naast me zitten en we gaan wat kletsen. Lisa en ik besluiten een wandeling te gaan maken. We trekken onze jassen aan en lopen naar buiten. We gaan naar het park toe. ''Niall ik hou ziels veel van jou!'' en ze geeft me een knuffel. Ik geef haar een knuffel terug en zeg: ''Ik ook van jou babe''. ''Het klinkt vast raar maar ik ben echt zo blij dat Kim me onder de auto schopte''. We moesten allebei lachen. Ik schopte tegen een steentje aan die in een vijver met eenden belandde. We gingen op het bankje zitten. Weer begonnen we te kletsen over Lisa dat ze vroeger gepest werd en hoe fijn ze het vond dat ze nu bij mij was. Ik praatte over hoe ik de jongens ontmoette en over de audities bij de X Factor. ''Kom Lisa we gaan naar huis''. ''Okee!''. We liepen hand in hand naar huis toe.

pov Lisa
We zijn nu in Niall's slaapkamer. We zitten op Niall's bed als hij me begint te zoenen. Vlinders in mijn buik. Hij drukte me achter over op het bed. Niall ging boven op me liggen. Hij begon heftiger te zoenen. Ineens deed hij mn vest uit en daarna volgde mijn t-shirt. Niall gaf een kus op mijn buik. Hij deed mijn broek open en trekt die dan ook uit. Daarna doet hij hetzelfde bij zich zelf.

sex geval ga ik niet beschrijven


Reacties:

1 2

Team1D
Team1D zei op 23 april 2013 - 23:41:
Wahahahha louis komt binnen en hij kijkt hun zo aan van hoi... En hun supriseeee we zijn naakt

Melding


Ims
Ims zei op 27 feb 2013 - 19:18:
oh oowh en dan komt dadelijk een van de jongens binnen....
snel verder!!


jessiejessie
jessiejessie zei op 27 feb 2013 - 17:30:
worden ze betrapt ? ben super beniewd


fallinlove
fallinlove zei op 27 feb 2013 - 16:13:
En dan worden ze zometeen BETRAPT!!!!


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 26 feb 2013 - 22:53:
Ahaa, dus dat doen ze om Louis te verrassen?

Louis komt binnen en dan roepen ze surprise! ? En dan geven ze de televisie (: