Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 18

love can change your life *finished*

2 maart 2013 - 11:46

589

2

215



hoofdstuk 18

Ik heb hem nog nooit zo bedroefd gezien. Alsof het het einde van de wereld was. Dat was het voor hem ook eigenlijk. Zijn mond gaat open maar er komen geen woorden uit. Dit.. het spijt me, stotter ik. LOUIS MOET WORDEN AFGEMAAKT ZAK DAT HIJ IS! Schreeuwt niall uit het niets en barst in tranen uit. Niall rustig het komt allemaal wel weer goed! Stel ik hem gerust. NEE DAT KOMT HET NIET MIJN CARRIERE IS VERPEST! MIJN LEVEN IS VERPEST! DAT IS ALLEMAAL LOUIS ZIJN SCHULD! Roept hij overstuur. Ik zucht diep. Ik zou je zo graag willen helpen maar ik weet niet hoe! Zeg ik teleurgesteld. Vertel jij het de jongens! Ik kan dit niet, snikt hij. tuurlijk! Antwoord ik en geef hem een kus.

Slaapt hij? vraagt harry die net binnen komt lopen. Ja al best een tijd! Gniffel ik. jongens ga zitten ik moet jullie iets vertellen! Zeg ik en kijk naar de grond. Ze kijken me vragend aan en gaan zitten zoals ik had gevraagd. Louis heeft schade bij niall aangebracht! Begin ik voorzichtig. hoe bedoel, zegt zayn ongelovig. Nou ik denk dat one direction vanaf nu maar 4 leden heeft! Geef ik toe. Eerst begrijpen ze het niet maar dan dringt het tot ze door. Liam loopt naar niall toe. Maatje! Roept hij en begint te huilen. Hoe bedoel je precies? Gaat hij dood? Vraagt harry bang. Nee zijn stem zou op de een of andere manier nooit meer hetzelfde zijn, leg ik met moeite uit aan hem. Zayn blijft met zijn hoofd schudden. We kunnen geen one direction zijn zonder niall, dat is als maja zonder dat ze aan zichzelf denkt! Huilt liam. Het voelt alsof de grond onder me weg zakt. Waarom is het altijd mijn schuld! Roep ik. harry wrijft over mijn rug. Het is niet jou schuld! Zegt zayn. Jawel dat is het wel ik kwam tussen de vriendschap van louis en niall en nu dit! Zeg ik en wijs naar niall. Geef jezelf nou niet de schuld! Roept harry en stelt me gerust. Je kunt zeggen wat je wilt maar ik heb gewoon een super groot schuld gevoel! Jammer ik. wacht wat doen we met louis! Zegt liam opeens. Ja inderdaad hij weet hier niks vanaf! Beseft zayn zich. Ik bel hem! Offert harry zich op en loopt naar buiten. Dat is een jongen met lef.

Louis nam zijn telefoon niet op dus ik heb het ingesproken, zegt harry die even later binnen komt. Ik krijg maar de helft mee want ik staar naar buiten. Niall en louis. Louis en niall. Een klap tegen de verwarming en nialls leven is verpest. Het is mijn schuld ik stond tussen hun vriendschap. Die kaartjes hebben mijn hele leven verandert. En niet op een goede manier. Ik zie geen opties meer. Ze zijn op. Ik kan niet leven in deze rotzooi. Zonder er bij na te denken sta ik op en loop de kamer uit. Ik roep nog na; ik ga naar huis. Was ik toch maar terug naar nederland gegaan. Dan was dit niet gebeurt.

Ik pak mijn koffer. Prop mijn kleren erin. Is dit de goede keuze. Of krijg ik er spijt van. Hem hier achterlaten kan niet zomaar. Toch pak ik mijn koffer verder in. op de tafel leg een briefje met daarom sorry xxx. Ik leg de huissleutel ernaast. Een zucht verlaat mijn mond. Daar gaan we dan. De taxi is er. Alleen nog het vliegtuig in en terug naar nederland. Ik zal de jongens gaan missen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 11:44:
Arme arme naill Kheb zo'n medelijden met hem (en romy)
X tamara


1Dlover
1Dlover zei op 28 feb 2013 - 1:55:
Hij ik snap het niet meer