Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mixed Up! |Niall Horan [ONE SHOT] » iPod's en sneeuw-hoop

Mixed Up! |Niall Horan [ONE SHOT]

3 maart 2013 - 19:47

1003

8

433



iPod's en sneeuw-hoop

Rosa hoopt al dagen op sneeuw, en vandaag: Alweer geen sneeuw... Ze gaat op stap, en bots tegen niemand minder dan Niall Horan aan. Ze hebben allebei een iPod, en allebei laten ze hem vallen. Je raad het al: ze pakken die van elkaar, maar ze merken het nog niet... Whats Happend? --Ik schrijf zo snel mogelijk!-- Iam sorry, ik heb nog niet verteld dat hij uit de HITKRANT is, maar ik vond hem zo mooi, dat ik heb op fanfic heb geplaatst ;} srry als jullie dachten dat hij helemaal vn mij was, ik heb enkel wat woorden veranderd...

Het is winter, maar er is heaas geen sneeuw te zien. Als ik voor de zoveelste keer die week naar buiten kijk, Ligt er nogsteeds niks. Zuchtend loop ik naar de badkamer en maak ik me klaar. Sinds ik vorige zomer naar Engeland ben verhuisd met mijn moeder is er heel veel veranderd. Ik zie mijn beste vrienden bijna nooit meer en ik moet elke dag Engels praten. Als ik klaar ben, ga ik snel naar beneden. Ik kijk nog een keer uit het raam in de hoop dat er sneeuw ligt, maar er hangt alleen een dikke mist over Londen. ,,Rosa! Ik zou opschieten als ik jou was, anders kom je nog te laat op school!`` Ik schrik op omdat mijn moeder mijn naam door de keuken schreeuwt. Snel sta ik op en pak ik mijn jas en mijn tas. ,,Doei mam, tot straks`` zeg ik. Ik geef haar een kus en loop naar buiten.

BAALDAG
Rosa. Bah, wat haat ik die naam. Sinds ik in Engeland woon gebruik ik hem ook niet meer. Ik gebruik altijd Rose. Maar mijn moeder noemt me nog steeds Rosa. Ik loop naar de bushalte en ik ga op het bankje zitten. Ik pak mijn iPod en ik zet het album van The Script op. God, wat houd ik van The Script. Dan komt de bus eraan. Zoals altijd begroet ik de buschauffeur en ga ik op mijn vaste plaats zitten: helemaal achterin. Tien minuten later komt de bus tot stilstand. Ik pak mijn tas en ik stap uit. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik toch wel moet opschieten. Snel loop ik naar de schoolingang en ga naar binnen. Ik hang mijn jas op en ga snel naar mijn les. Net op tijd glip ik naar binnen en plof ik neer op mijn stoel. De leraar kijkt me even aan met een blik van: Ik houd je in de gaten. Ik negeer het en ik pak mijn boeken. Wiskunde, net wat ik nodig heb, mijn lievelingsvak. NOT! Maar voor ik het weet gaat de laatste bel en ben ik eindelijk vrij! Gelukkig is het vrijdag. Snel loop ik naar buiten en zet ik weer muziek op. Maar natuurlijk kom ik uit bij een liedje dat ik eigenlijk al helemaal niet meer leuk vind. Ik scroll naar beneden op mijn iPod, maar let niet op waar ik loop.Opeens knal ik superhard tegen iemand op. Ik laat mijn iPod vallen en val bijna zelf ook op de grond.

ONAARDIG
,,You can not watch?!`` schreeuw ik bijna. ,,I'm sorry, okay?`` zegt de jongen zachtjes waar ik zonet tegenop botste. Ik kijk hem aan en ik kijk recht in twee hemelsblauwe ogen. De jongen kijkt mij ook aan maar zegt niks. Ik schud mijn hoofd en wil mijn iPod pakken maar ik zie dat er twee op de grond liggen. Ze lijken precies op elkaar! De jongen bukt ook en kijkt verward naar de twee iPod's. Snel pak ik er een en loop weg. Eigenlijk baal ik er best wel van dat ik niet wat aardiger was. He, waarom doe ik nou zo! Ik kom bij de bushalte aan en ik zie dat de bus er al is. Snel spring ik erin en ik ga weer achterin zitten. De bus rijdt net weg als ik zie dat er een jongen komt aanrennen. I herken hem meteen, het is de jongen van net! Hij schreeuwt iets, maar ik kan niet horen wat. Hij wijst naar zijn iPod en zwaait met zijn armen. Ik wil naar buiten gaan, maar de bus rijdt al weg. Shit! Ik ga weer zitten en ik realiseer me dat hij op iemand leek. Maar op wie leek hij? Blond haar, blauwe ogen, lieve lach... Opeens weet ik het! Het was Niall freaking Horan! OMG!

PRIVEBERICHT
Heb ik weer! Ontmoet ik een totally hot boy, die ook nog eens mega famous is, doe ik superlullig. Teleurgesteld kijk ik uit het raam en denk terug aan zijn hemelsblauwe ogen. Ik let weer eens een keertje niet op, dus ik schrik me rot als de bus opeens stopt. Ik donder bijna van mijn stoel af en kijk snel om me heen of niemand het heeft heeft gezien. Snel sta ik op en stap ik uit de bus. Ik loop naar mijn huis en ik pak de sleutel. Ik opend de deur en ik gooi mijn jas op de bank en ik zet de tv aan. Ik besluit even wat nieuwe muziek te downloaden voor mijn iPod. Ik pak mijn iPod en ik wil naar mijn muziek gaan, maar laat hem bijna uit mijn handen vallen van schrik. Dit is niet mijn iPod! Op de achtergrond staat One Direction en de muziek is ook totaal anders. Ik kijk op twitter en ja hoor, dit is de iPod van Niall Horan! Ik ga door zijn mentions en zie een tweet van mezelf! Dus hij heeft het ook ontdekt.Ik volg mezelf en ik stuur een privebericht. ~This is really weird ...~ Ik aarzel even maar verstuur hem toch maar. Nog geen minuut later krijg ik een bericht terug. ~Indeed, but walk to the London Eye~, schrijft Niall. ~Why?~, typ ik. ~Do it just~. Ik sta op en pak mijn jas maar weer en stop de iPod in mijn jaszak. Ik sluit de deur en loop de kou in. Terwijl ik richting de London Eye aan het lopen ben, krijg ik een berichtje van Niall. ~Okay, this might sound weird, but I saw something in your eyes and I think I've found my princess ... I'd like to see again.~ Ik glimach en begin te rennen. Als ik de hoek omren, zie ik Niall staan. Hij heeft mijn iPod in zijn hand, maar die kan me niks meer schelen. Als ik naar hem toe loop, kijkt hij op en glimlacht hij naar me. Ik wi hem zijn iPod terug geven, maar opeens kust hij me. Ik laat bijna zijn iPod vallen, maar toch kus ik hem terug. Dan zie ik iets wits uit de ucht vallen. Het sneeuwt! Eindelijk...


Reacties:

1 2

BAM
BAM zei op 30 sep 2013 - 23:49:
Aaaawwwww zo schattig!!! (Ik ben echt sinds heel kort nog maar fan geworden, komt ook omdat ik volgend jaar naar een concert van ze ga)


Faylinn
Faylinn zei op 10 mei 2013 - 15:51:
waauw hihi geweldig.
tja ik lees hem nu pas hahah.
je typte ~Do it just~ maar het moet zijn ~Just do it~
lovess me


lilovelou
lilovelou zei op 8 april 2013 - 22:45:
Awwwww so cute!!
Ik denk wel bij mezelf: gaat dit niet wat snel?

Xx


lilovelou
lilovelou zei op 8 april 2013 - 22:45:
Awwwww so cute!!
Ik denk wel bij mezelf: gaat dit niet wat snel?

Xx


lilovelou
lilovelou zei op 8 april 2013 - 22:44:
Awwwww so cute!!
Ik denk wel bij mezelf: gaat dit niet wat snel?

Xx