Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » love can change your life *finished* » hoofdstuk 19

love can change your life *finished*

2 maart 2013 - 13:48

805

2

209



hoofdstuk 19

[center]Niall p.o.v.
[/center]

Ik word wakker. Voor me zitten alleen harry en zayn nog. Waar is romy? Vraag ik ongerust. Naar huis ze was moe denk ik? antwoord harry. Ik denk er verder niet meer over na. het schiet me weer te binnen waarom ik hier ben. Het ziekenhuis. Ik zou nooit meer kunnen optreden. DIE SUKKEL! Roep ik. niall nu doe rustig straks is het niet eens zo erg als je denkt! Probeert zayn me te kalmeren. Hij heeft gelijk. Straks is het niet zo erg en kan ik nog gewoon zingen. Liam rent ineens de kamer binnen. LOUIS WAS NET AAN DE TELEFOON! Roept hij. en? Vragen we alle 3 tegelijk. Eng genoeg. Hij… hij stapt uit one direction! Zucht liam. WAT! Roept zayn. En hoe moeten we dan verder! Er is geen one direction zonder louis! Zegt harry overstuur. Jongens het management vind dat als louis eruit stapt en niall kan niet meer meedoen… er geen one direction meer is! Stelt liam ons teleur. Het voelde alsof de wereld instorten. Wat moesten we nu. 3 jaar succes en blije fans. En nu in een klap was onze droom weggevaagd. Het zou voor altijd anders zijn. mijn leven was voorbij. Het enige waar ik goed in was. Is verpest. Dan moet ik terug naar mijn ouders! Terug naar Ierland mijn oude leven weer opbouwen. Het zou moeilijk worden maar ik had geen andere keus. Ik wil een ding zeggen! Begint harry. ik zal jullie nooit vergeten! We blijven toch wel contact houden! Verbeter ik hem. Ja tuurlijk! Zegt liam. Zayn blijft maar naar de vloer staren. Wat zou er door zijn hoofd gaan. Wat moet ik tegen maja zeggen?! Jammert hij. hoe bedoel je? Vraag ik. ik wilde een groot huis voor ons kopen alleen voor ons tweetjes, dat gaat nu niet meer! Legt hij uit. Ik zucht diep. Hoe zou romy reageren. Zou ze kwaad zijn. ik zou niet weten waarom. Ik kan het haar maar beter vertellen. Ik pak mijn telefoon. Toets het nummer. Haar telefoon staat uit. Die staat normaal nooit uit. Ik probeer het huis nummer. Ik krijg de voicemail. Er klopt iets niet. ging romy echt naar huis. Wacht naar HUIS! Schreeuw ik bang. Waar heb jij het nu weer over Blondie, lacht liam om de boel een beetje op te vrolijken. Ja romy is naar huis ze slaapt vast maak je nu geen zorgen! Ik haal diep adem. Ik leg mijn telefoon weer weg. De zuster stapt binnen. het bezoek uur is voorbij. De jongens trekken hun jas aan en vertrekken. Ik wacht tot ze de deur achter zich dicht trekken. Ik kan me weer zorgen gaan maken om niks, lach ik. ik druk de tv aan. misschien helpt wat afleiding. Een voetbal wedstrijd. Er zit gelukkig iets mee. toch kon ik het maar niet uit mijn hoofd zetten. Romy neemt niet op. Zou ze echt slapen. Ik maak me weer zorgen. Kan ik dan ook niks anders. Geen wonder dat mijn moeder me altijd zag als haar teddybeer.

3 dagen verder. Volgens de dokter zou ik grotendeels hersteld zijn. ofja hersteld. Ik sta voor de spiegel. And i was like baby baby baby owhh! Probeer ik te zingen. Zo vals heb ik nog nooit gezongen. Mijn leven is voorbij, fluister ik. ik doe het licht uit. Ik ga midden in de badkamer op de vloer zitten. Ik ga morgen naar huis. Kan ik romy weer zien. Waar ik nog steeds niks van gehoord had. Liam opent de deur. Wat ben jij aan het doen? Vraagt hij verbaast. Zielig doen! Zeg ik sip. Hij steekt zijn hand uit om me te helpen op te staan. Ik pak zijn hand en trek mezelf omhoog. Ik heb goed nieuws! Zegt harry die ook binnen was gekomen. Wat dan? Vraag ik. je kunt mee naar huis! Lacht hij. nu? Zeg ik verbaast. Ja nu! Roept harry blij. Er valt een grote last van mijn schouders. Ik kan weer naar huis.

Zayn stopt de auto. We komen straks nog langs, zegt hij. ik knik en gooi het portier dicht. Ik stap mijn appartement binnen. geen spoor dat er iemand is. Op de keukentafel ligt een briefje. Ik vrees meteen het ergste. Sorry xxx. Staat erop. de huissleutel ligt ernaast. Zou ze…. Het is toch niet waar. Ik kijk meteen op de slaapkamer. Haar deel van de kast is leeg. Ze is weg. Nu is ze echt weg. Je maakt een grapje zeker! Lach ik. nu lach ik nog. ik probeer haar te bereiken. Niks. Ze neemt d’r telefoon niet op. Wat heb ik gedaan dat ze niet bij me blijft. Ging het haar alleen om het geld! Op de een of ander manier verdenk ik louis meteen. Dat hij iets met haar heeft gedaan. Ik zou niet weten waarom hijn dat zou hebben gedaan.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 11:49:
Hij moet haar bellen en zij moey opnemen!
Het moet grwoon! Ze moeyen bij elkaar komen!!!!!!!
X tamara


Team1D
Team1D zei op 14 mei 2013 - 21:30:
ik huilde bij het stukje dat ze uit elkaar gingen ... de gedachten maakt me droevig en sip