Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Two bottles of FireWhiskey. » 03

Two bottles of FireWhiskey.

2 maart 2013 - 21:45

729

3

222



03

Pervyyyy

Mylène keek om zich heen. Ze waren dus begonnen met de eerste les. Het lokaal was echt ongelofelijk lelijk, overal hingen schoteltjes met kattenplaatjes en veel roze, veel te veel. Snel keek ze om zich heen. Slytherin en Gryffindor deelde deze les.
“Wat een goede morgen kinderen. Pak jullie boek en we zullen beginnen bij pagina 24, toverstokken weg” zei de vrouw, professor Umbridge en giechelde meisjesachtig. Oh god…
“Weasley!” siste ze. Fred keek nijdig om en stak zijn middelvinger op.
“Jullie zullen in groepjes van twee werken aan de opdracht in het boek. Formuleer waarom het belangrijk is jonge heksen en tovenaars te leren over het ministerie en onze premier. Het team bestaat uit een jongen en meisje, elk uit een andere afdeling”. Weer die giechel.
Mylène pakte haar tas en liep luidruchtig naar Fred en plofte naast hem.
“Toverstok voor een mestbom?” zei ze grijnzend. Hij overwoog het idee.
“We steken hem af onder haar bureau, ok?” vroeg Mylène met een glimlach.
Zacht legde Fred zijn hand op haar bovenbeen. “ik denk erover” zei hij grijnzend terwijl zijn hand steeds verder naar boven ging.
“Je zegt ja of ik breek je staf” zei ze doods. Hij knikte snel en pakte zijn boekentas waar hij een donkerbruine kleine bom uithaalde.
Ze lachte en legde zijn stok weer op zijn tafel. Spiedend keek ze om zich heen maar niemand scheen aandacht te hebben, want ze waren bezig elkaar uit te schelden. Fred sprak een Camouflagie spreuk over de mestbom uit en Mylène stak hem aan en liet hem naar Umbridge zweven. Met een luide knal ontplofte hij en werd te tafel drie meter de lucht in getild.
Umbridge, die onder het stof zat, keek woedend de klas in.
“Dit word NIET getolereerd! Hogwarts is er nog erger aan toe dan ik had durven denken, wie heeft dit op zijn geweten!” gilde ze.
Mylène en Fred keken elkaar aan maar wendde snel hun hoofd af om niet in lachen uit te barsten. Hij gaf snel en kneepje in haar been en boog zich over zijn boek. Mylène keek de klas rond alsof ze de schuldige zocht, maar tot haar ongenoegen zag ze dat de meeste blikken op haar en Fred gericht waren.
Umbridge zag dat helaas ook. “Jullie twee, hebben jullie deze les zo verpest?” zei ze met een poeslieve stem dat Mylène bijna deed kokhalzen.
“Natuurlijk niet professor, waarom zouden we?” zei ze met opeengeklemde kaken. Umbridge wierp nog een vluchtige blik op haar en Fred.
“Nablijven mevrouw Zabini en meneer Weasley” zei ze suikerzoet.
Het luide gebonk klonk hard door het lokaal, Mylène en Fred hadden hun hoofden op de tafel laten vallen.

De les was over en de klas begon leeg te stromen met veel kabaal.
Fred grijnsde naar Mylène toen hij naast haar kwam lopen.
“Dat was onze beste stunt ooit, en dat voor een Slytherin” zei hij grijnzend.
Mylène trok een wenkbrauw op. “Alsof mij de mening van een bloedverrader boeit” zei ze hooghartig. Ai, die zat zag ze aan Fred’s gezicht.
Hij gromde. “Gaan we zo beginnen, tijd voor mijn wraak dan!” zei hij met een veel belovende grijns. Nog voor ze hem uit kon schelden werd ze een kamer in getrokken. Vreemd, dacht ze. Ze wist niet dat op de derde verdieping hier een lokaa-.. Natuurlijk, de kamer dan Hoge Nood!
Snel spiedde ze om zich heen. Er brandde duizenden kaarsjes, het was warm en er stond een groot tweepersoons hemelbed met luxe bekleding.
“Fred” zei ze waarschuwend.
“Niemand kan binnen komen, daar heb ik voor gezorgd. “
“Fred, Ik ga het niet doen!” riep ze luid en keek hem furieus aan. “Ik verraad mijn familie niet door wat te doen met een bloedverrader! Ik voel niks voor je, dat heb ik nooit gedaan. Accepteer dat en verdwijn. Ik maak geen schande van mijzelf of mijn familie” siste ze.
Even dacht hij na en ze zag wat van pijn in zijn ogen, precies hetzelfde hoe zij zich voelde. “Je weet, dat je dit wilt, je weet dat ik het wil. WAAROM?!” schreeuwde hij furieus en duwde haar op het bed.
Met grote ogen keek ze hem aan. Dit kon hij niet menen.
Vurig verlangen werd in haar hoofd onstoken als duizenden fakkels.
“Dit, blijft een geheim.”
Na die woorden gesproken te hebben trok ze hem op zich waar zijn handen over haar polsen gleden en zijn vingers met de hare verstrengelde.


Reacties:


Bella01
Bella01 zei op 6 nov 2013 - 15:36:
Amaaaziiing!!
Dat is het enige, verder heb ik geen commentaar.

Xo


Chayenne
Chayenne zei op 3 maart 2013 - 10:22:
Argg ik heb een hekel aan umbridge. Ik he b een paar vraagjuz
In het boek komt Umbridge in deel 5, dat betekend dat Harry en Hermelien en ROn nu in jaar 5 zitten. Dus Fred en Mylene -kan dat vage streepje niet sorry- in jaar 6. Maar, in het vorige hoofdstuk stond er dat het het laatste jaar was, is dat niet jaar 7?
En dan nog iets, de kamer van de hoge nood was die niet op verdieping 7
Sorry als ik het mis heb, ik vind je verhaal echt geweldig, maar dit viel me op.
Snel verder. Hoop iet dat je het als kritiek opvat:£


Hermelien
Hermelien zei op 2 maart 2013 - 23:30:
*mond valt letterlijk open*
Wauw..
That's just simply wau-auw! ;o
Ik ben echt geschokt, I mean like ik heb veel verhalen leuk gevonden
maar dit overmeestert àlles.
Seriously dit verdiend tonnen lezers!
Maar onthoud dat wie klein begint, groot kan eindigen als die zijn dromen volgt. Als jij later een boek uitgeeft ga je hem signeren,
cause daaaaamn you have some skills!
*lumos* c:
Regenboogkus