Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Thirty

Truly, Madly, Deeply

3 maart 2013 - 23:05

1349

4

346



Thirty

"Dus, het is uit?" Charles zat naast me en trok zijn wenkbrauwen vragend op toen hij zijn biertje naar zijn mond bracht. Ik zuchtte en knikte.
"Vervelend." Ik keek hem aan en zag een glimlach, hij meende het dus duidelijk niet.
"Ik ga, sorry, maar heb nu geen zin hierin," zei ik. Charles nam nog een slok toen ik opstond.
"Dus je wil het nieuwe jaar ingaan zonder nieuwjaarskus?" vroeg hij, ik keek hem aan alsof hij achterlijk was.
"Ik hoef geen nieuwjaarskus van jou, dankjewel," zei ik. Charles begon te lachen en pakte zijn tweede biertje die hij naast zich had staan en maakte die open met zijn aansteker.
"Over een halfuurtje is het twaalf uur," zei hij toen terwijl hij mij ook een biertje aanbood. Ik zuchtte en pakte die aan, ik ging weer zitten en keek over zijn schouder naar de liftdeur, er kwamen nog steeds mensen binnen lopen.
"Ik vind het niet echt vervelend hoor, dat het uit is," zei Charles met een knipoog terwijl ik mijn hoofd schudde. Waarom zat ik hier nog? Ik had helemaal geen zin in Charles, of wel? Ik begon te twijfelen aan mezelf, misschien wilde ik gewoon wat gezelschap zonder dat ik overdreven vrolijk hoefde te doen. Bovendien, eerlijk is eerlijk, Charles en ik waren wel vrienden en konden het best goed met elkaar vinden, soms. Vaak stonden onze gevoelens in de weg die alles ingewikkelder maakten. Maar als ik nu terug keek waren die gevoelens voor Charles niks vergeleken bij wat ik voor Niall voelde. Ondanks dit kon ik wel een fijn gesprek met Charles hebben, en dat deed ik ook maar.
"Jij en Niall waren gewoon niet voorbestemd, je hoort bij iemand anders," zei Charles, ik schrok op uit mijn gedachten en haalde mijn schouders op.
"Zullen we het ergens anders over hebben?" vroeg ik toen, nu haalde Charles zijn schouders op en hij begon te praten over voetbal. Ik deed alsof ik luisterde maar eigenlijk dwaalden mijn gedachten de hele tijd af.
"Nog vijf minuten," zei Charles opeens. Ik keek hem aan en ik zag een ondeugende glimlach die ik vroeger heel aantrekkelijk vond. Wilde ik het nieuwe jaar met hem inluiden? Aan de ene kant betekende dat wel dat ik besloot Niall achter me te laten, maar wilde ik dat? We waren nu twee weken uit elkaar en nog steeds voelde ik me verschrikkelijk, ik besefte dat ik niet zonder Niall kon. En misschien was het daarom wel een goed idee om Niall te gaan vergeten, ik wilde niet zo afhankelijk zijn. Ik heb me nog nooit zo gevoeld als bij hem, ik had geen controle meer.
Ik stond op en ik wilde richting de woonkamer lopen maar Charles pakte mijn pols vast en hield me tegen.
"We kunnen het hier zo ook wel met zijn tweeën vieren," zei hij. Ik moest lachen maar ging er niet meer tegenin. Charles pakte twee glazen en een fles champagne die hij vast inschonk. Hij gaf een glas aan mij en hield er zelf ook één vast. Vanuit de woonkamer, waar iedereen stond hoorde ik ze beginnen met aftellen. Ik had besloten Niall te vergeten in het nieuwe jaar, nog tien seconden, negen, acht, zeven. Ik haalde diep adem en zag Charles al een stapje naar me toe zetten. Zes, vijf. Over Charles' schouder zag ik de liftdeur opengaan. Ik wilde me weer tot Charles wenden tot ik zag dat degene die uit de lift kwam gestapt blond haar had. Hij keek verward om zich heen, duidelijk buiten adem. Ik stapte om Charles heen en keek nog even goed, ik voelde hoe Charles zich ook omdraaide. Vier, drie. Mijn hart sloeg over, Niall. Niall stond daar. Ik vergat Charles, ik vergat de andere mensen, ik zag alleen hem staan. Zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd met zijn dikke winterjas aan. Ik liep bij Charles weg, hij riep nog wat naar me maar ik hoorde het niet. Toen zag Niall mij ook, ik voelde een lach op mijn gezicht komen, en dat gebeurde ook bij hem. Hij liep ook naar mij toe. Twee. Alles ging in slowmotion. Niall pakte mij bij mijn middel en ik sloeg een arm om zijn nek. Één. Er gingen overal confetti kanonnen af.
"Happy new year," fluisterde hij, hij was helemaal buiten adem. Ik glimlachte. Hij bracht zijn gezicht naar de mijne en we zoenden. Dit was de beste nieuwjaarskus die ik ooit zal krijgen. Ik proefde wat zweet dat op zijn bovenlip zat en voelde me glimlachen tijdens onze kus. Hij trok zijn hoofd weer weg, en zocht naar adem.
"I love you too," fluisterde hij er toen achteraan. Ik keek hem even verbijsterd aan en lachte toen.
"Thank you," zei ik toen ik mijn gezicht weer naar die van hem bracht, ik voelde een lach op zijn gezicht en ik sloeg mijn armen weer om zijn nek.
Om ons heen wenste iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar, maar dat kreeg ik niet mee, en Niall ook niet. We zoenden en ik bedacht me dat dit jaar waarschijnlijk het beste jaar ooit werd.

"Hoe wist je dat ik hier was?" Niall en ik hadden een stil plekje op het balkon opgezocht en we keken naar het vuurwerk, de rest was binnen aan het feesten en drank aan het drinken.
"Ik was bij Eleanor, ik hoopte dat je daar ook zou zijn eigenlijk, maar je was er niet. El vertelde toen dat je bij je beste vriendin was, de jongens hebben me toen aangemoedigd hierheen te gaan. Ze zeiden dat het mijn laatste kans was, en met een beetje research wist ik zo waar het was. Ik kon alleen geen taxi krijgen op dit moment dus ik heb gerend, vandaar dat ik zo zweet," zei hij met een brede glimlach. Was hij helemaal van Eleanors huis hierheen gerend? Ik wist wel waar Eleanor ongeveer woonde, en dat was niet bepaald om de hoek.
Mijn mobiel ging af en ik keek, het was een smsje van Julia. Dat vond ik raar want ze stond binnen, maar ik had haar ook nog geen gelukkig nieuwjaar gewenst. Ik was iedereen om me heen eigenlijk vergeten door Niall. Ik opende het smsje en zag dat er een foto in stond. Het was een foto van Niall en mij die elkaar zoenden, net om twaalf uur. Hij had zijn jas aan en ik mijn zwarte jurkje. Zijn handen lagen op mijn heupen en hij stond iets voorover gebogen en ik stond op mijn tenen. Ik had mijn armen om zijn nek geslagen en in één hand had ik een glas champagne. Om ons heen vlogen confetti's. We hadden allebei niet gemerkt dat er een foto werd gemaakt.
'Happy new year bitch! I hope he loves you as much as I do! XXX'
Ik glimlachte en liet het smsje aan Niall zien. Hij lachte ook en pakte mijn mobiel af, ik keek mee en zag hoe hij de foto naar zichzelf verstuurde.
"Zeg maar dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, ik hou veel meer van jou dan zij," zei hij grijnzend en drukte een kus op mijn wang. Ik lachte en keek weer naar de foto, ik stelde hem in als achtergrond.
Toen kreeg ik een mention van twitter, ik opende het en zag dat Niall die foto had getweet.
'Happy New Years! Hope y'all spending it wit ya loved ones! Just like I did!' Stond erbij. Ik glimlachte en retweette het. Ik stopte mijn mobiel toen weer weg en keek hem aan.
"Beloof me dat je me nooit meer zo laat zitten," zei ik toen. Hij keek serieus.
"Al zou ik het willen, ik kan het niet. Ik heb me nog nooit zo belabberd gevoelde de afgelopen weken. Ik wist niet dat het mogelijk was om je zo te voelen, maar het heeft me wel laten inzien hoe belangrijk je voor me bent. Ik kan helemaal niet zonder je." Ik keek hem aan en zag dat hij het meende, er kwam ook een traantje in zijn ooghoek die hij snel wegknipperde. Ik sloeg mijn armen weer om hem heen en duwde me tegen hem aan. Ik voelde zijn armen ook om me heen vallen en even stonden we zo, gewoon te knuffelen.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 17 juli 2013 - 10:35:
gaat ze nu weer eten? want bij het vorige hoofdstuk dacht ik even aan anorexia..


fallinlove
fallinlove zei op 4 maart 2013 - 17:51:
AAAWWWWHHHHH!!!!! That's so ROMANTIC!!!!!


1Dlover
1Dlover zei op 4 maart 2013 - 6:25:
jeeeee
ze zijn weer bij elkaar!
love this story!<3


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 3 maart 2013 - 23:15:
Aaaaaaaah! Zo super lief (:

Assepoester haha. Echt super leuk/lief/mooi/romantisch/geweldig/fantastisch!