Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly, Madly, Deeply » Thirty-one

Truly, Madly, Deeply

4 maart 2013 - 16:49

1251

3

280



Thirty-one

Januari verliep soepel en ging geleidelijk over in februari. Niall kreeg het steeds drukker want hij was aan het repeteren voor de wereldtournee. In Londen kwam ik sowieso kijken, evenals in Dublin en Amsterdam. Heel misschien ging ik ook nog naar Parijs, maar het lag eraan of het uitkwam met school. Ik keek heel erg op tegen deze periode, ik zou Niall nauwelijks zien, maar het zou wel goed zijn voor onze relatie. Kijken of we hier ook tegen konden.
Het was de laatste zaterdag dat Niall thuis in Londen was en ik kroop tegen hem aan. We hadden een film opgezet maar we waren meer met elkaar bezig dan met de film. Na een halfuurtje zette Niall de film op stop.
"Dit gaat niet werken zo! Weet wat je wil!" riep hij gefrustreerd uit, ik keek hem aan en barstte in lachen uit, hij meende het heel serieus. Hij keek me even aan en ontspande toen ook en lachte met me mee.
"Sorry, maar de film is best spannend volgens mij maar met jou erbij kan ik me er niet op concentreren." Hij ging rechtop zitten en stapte van de bank af.
"Wat ga je doen?" vroeg ik.
"Drinken pakken, we gaan op het balkon zitten genieten van de sterrenhemel." Ik keek naar buiten, het was net donker en de hemel was heel helder. Ik stond op en pakte mijn jas, want koud was het nog wel. Ik ging vast buiten zitten en even later werd ik vergezeld door Niall die een sixpack Corona en een zak chips bij zich had. Hij plofte op de loungebank naast me en sloeg een arm om me heen. Samen dronken we rustig de biertjes op en aten de chips op, voornamelijk Niall at de chips. Toen we allebei drie biertjes ophadden stond Niall op om nog wat te halen. Ik voelde de alcohol door mijn bloed stromen maar ik genoot van het ontspannende effect. Niall kwam al snel terug met nog vier biertjes, hij maakte er twee open en gaf er één aan mij.
"Dit is onze laatste avond die we zo ontspannen kunnen hebben samen voor een lange tijd," zuchtte hij en hij nam een flinke slok. Ik knikte en dronk ook wat van de mijne. In mijn jaszak zocht ik naar mijn sigaretten, sinds het weer goed ging met Niall was ik steeds minder gaan roken maar op momenten als deze kon ik de verleiding toch niet weerstaan. Ik stak de sigaret aan en inhaleerde diep.
"Je bent er zeker ook niet op mijn verjaardag?" vroeg ik toen, het kwam nu pas bij me op. 10 Maart werd ik 18, eindelijk.
"Nee, ik denk het niet," zei Niall droevig. 18 was wel een belangrijke leeftijd, dan mocht ik eindelijk echt legaal drinken.
"Dan hou ik wel een meidenavond," zei ik met een neppe glimlach om hem niet lullig te laten voelen. Ik vond het heel jammer dat hij er niet bij was, maar hij kon er niks aan doen.
"Ik maak het een andere keer goed, promise," zei hij terwijl hij me naar zich toe trok en me begon te zoenen. Ik gooide mijn armen om zijn nek en begon terug te zoenen. Het was een hete, gepassioneerde zoen en ik wist waar deze in eindigde.
"Zullen we naar binnen gaan?" vroeg hij met een ondeugende glimlach. Zijn wangen waren rood door de alcohol. Ik moest giechelen en knikte. Hij pakte mijn hand en samen liepen we naar binnen.

Ik werd wakker met een bonkend hoofd. Ik lag in Nialls armen en ik voelde zijn adem tegen mijn wang aan. Ik keek naar zijn gezicht, hij zag er zo kwetsbaar uit. Zijn haar zat helemaal in de war en hij had zijn mond een beetje open. Ik dacht terug aan de afgelopen nacht, het was niet helemaal duidelijk meer. We hadden seks gehad, nog meer bier gedronken, spelletjes gespeeld, gedanst. Ik betrapte mezelf erop dat ik moest glimlachen. Het was de beste nacht uit mijn leven geweest. Ik zou Niall knetter hard gaan missen. Ik deed mijn ogen weer dicht en kroop weer dicht tegen Niall aan en ik viel weer in slaap.

Om half één werd ik weer wakker, dit keer omdat Niall me wakker maakte.
"Lils, wakker worden! Tijd voor een brunch," fluisterde hij in mijn oor terwijl hij me kusjes gaf. Langzaam opende ik weer mijn ogen, de hoofdpijn was al een stuk minder.
"Ik was je vergeten te vertellen dat we om half twee een mega-brunch hebben met alle vrienden van One Direction, als afscheid." Ik kreunde en werd misselijk bij de gedachte aan sociaal gedrag en voedsel.
"Ik ga wel eerst douchen," zuchtte Niall toen hij merkte dat ik geen normaal woord kon uitbrengen. Hij rolde het bed uit naar de badkamer. Ik zuchtte en ging langzaam overeind zitten terwijl mijn ogen wenden aan het zonlicht dat via het raam naar binnen kwam. Ik pakte mijn mobiel en zag een smsje van Danielle, die vroeg of ik ook kwam vanmiddag. Ik smste terug dat ik er zou zijn en liet mijn hoofd toen weer op het kussen vallen. Nialls' bed was veel te comfortabel. Ik zuchtte, ik had echt geen zin in andere mensen.

Toen ik uit de douche kwam zag ik Niall in de keuken zitten met een pak cornflakes, hij kon duidelijk niet wachten tot straks.
"Kom, we gaan," zei ik en ik pakte het pak cornflakes af. Niall protesteerde even maar ik keek hem doordringend aan.
"We moeten er met een kwartier zijn," zei ik. Hij zuchtte en knikte. We pakten onze jassen en liepen naar beneden. Hij had al een taxi gereserveerd. We stapten snel in de taxi en reden naar het restaurant dat was afgehuurd. Toen we daar aankwamen stapten we uit. Er stonden flink wat papperazzi en fans maar we werden uit de auto geholpen door bodyguards, waaronder Paul. Niall begroette hem vrolijk en ik gaf hem twee kussen. We liepen langs de menigte en pauzeerden even op een foto punt. We stonden even stil en ik voelde zijn hand op mijn onderrug rusten. Na een minuutje of twee pakte Niall mijn hand weer en we liepen verder, langs de flitsende cameras.
Toen we binnenkwamen zag ik een paar mooi gedekte ronde tafels, waar mensen aan zaten, en één lange grote tafel waar al het eten op stond. Je moest het dus zelf pakken. Aan één van de tafels zag ik Eleanor, Danielle en Perrie al zitten. Toen ik ze zag zwaaide ik vrolijk, de jongens zag ik nergens. Niall zei dat hij even naar de jongens moest, ze zouden zo naar buiten gaan met z'n vijven voor wat foto's en wat handtekeningen aangezien sommige fans er al een hele tijd stonden. Ik gaf hem een kus en liep toen naar de andere meiden toe. Ik begroette ze allemaal met een knuffel en zei toen dat ik even wat eten ging pakken. Ik kwam terug met een kop koffie en wat toast. Er stond zoveel lekkers maar ik had nergens echt zin in. Ik ging zitten en we begonnen direct te praten. Iedereen had gisteravond doorgebracht met hun vriendje. El en Louis waren uit eten gegaan, net als Liam en Danielle, Perrie had met Zayn ook de avond met z'n tweeën thuis doorgebracht met een filmpje. Het was de tweede keer na de break-up met Niall dat ik iedereen weer zag, maar het leek net alsof Niall en ik het nooit uit hadden gemaakt. Ik was ook super blij met de nieuwe vriendschappen die ik had gesloten, niet alleen met de meisjes maar ook met de jongens.


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 5 maart 2013 - 12:12:
Snel verder!ze moet mee op tour!


fallinlove
fallinlove zei op 4 maart 2013 - 18:00:
Vervloekte wereldtournee! Ze kunnen dan niet samen zijn
Snel verder


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 4 maart 2013 - 17:37:
Hij gaat weg?
Geen Niall meer?