Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » En dan,komt de waarheid naar buiten.

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

1 april 2009 - 23:08

1087

1

269



En dan,komt de waarheid naar buiten.

Zijn ogen glijden over mijn nog altijd fonkelende huid en zijn mond zakt een stukje open.Met 1 vinger duw ik hem weer omhoog :'Niet gaan kwijlen nu' grinnik ik en zwem naar het strand.De zon voelt heerlijk op mijn huid,als een warme streling die ik lang niet meer gevoelt heb.Tot een paar mensen in mijn zon waardoor ik mijn oog even open deed.Een grote glinsterende beer keek me met bestraffende blik aan.Dat hij hier helemaal heen is gekomen om me te zoeken.
'Ehh Emmett hoi?' Een laag,nog dreigender gegrom dan dat van Edward kwam uit zijn borst. Naast me hoorde ik het zelfde gegrom.Jake keek Emmett dodelijk aan.'Doe normaal Jake,das me broer'
Hij haalde diep adem en stopte toen met trillen.
'Emmett ga weg' siste ik nu,als waarschuwing.Ik wilde hem niet in gevaar brengen.
Onbegrijpelijk,met grote puppy oogjes keek hij me aan.Ik kon het moeilijk op brengen zo kwaad te blijven kijken maar ik moest wel.Ik had nog geen enkel antwoord.Alleen een bevestiging.
'Emmett toe.' Hij kreeg een lachje op zijn gezicht.
'Nou oké dan,dan hebben we tenminste niet het gevoel alsof we gaan vechten voor het verleden.' Hij knipoogt even.
'We? Emmett,ik ga jouw,Alice,Jasper,Rose en Esmé en Carlisle niet in gevaar brengen' raffel ik af.
'Je hebt niets te willen,ik wí­l vechten! Voor jouw! Mijn kleine zussie! En de rest natuurlijk ook' Met een giftige stem sprak ik hem toe :'Emmett Cullen ik verbiedt het jullie!' Hij weet dat hij er niets tegen in heeft te brengen en als een pijl schiet hij het bos in.
Mijn stem sloeg over van streng naar poeslief :'Even wandelen?'
Jake knikt kort,zijn gezicht.Het was niet mijn gezicht meer.De dodelijke blikken van zijn vrienden leken precies op de gelaatstrekken van Jake alleen Jacob was mooier.
'Jullie hebben hem verziekt' sis ik woedend.
Jake trekt me snel verder maar ik vang nog net iets op wat een van die gastjes beter er niet uit hadden moeten gooien.Ik trek me zonder moeite los uit Jake' s greep en sta oog in oog met een lange dunne maar nog altijd gespierde jongen.Aan zijn stank kun je tenminste ruiken dat hij een weerwolf was!Jake stinkt tenminste niet.
'Poeh! Omg Jake stinkt tenminste niet!' Jake glimlacht even door zijn vlakke gezicht heen.Het was nog steeds niet mijn glimlach.Eerder een mengeling van de Jake die ik ken en de Jake die nu achter me staat.
'Ja en jij en je familie ruiken zo lekker wil je zeggen! Ga toch lekker vechten met de Volturi' wuift hij mijn woorden weg.Een siddering loopt over mijn rug :'Weet je wat er gebeurt als ik niet met de Volturi vecht? Nee hé? Dan moorden ze alle weerwolven in La Push uit,tot er geen enkele nakomeling over is.De Volturi zijn de Vampiers der vampiers,door hun gaan jouw haren overeind staan als je mij ziet' sis ik woedend. De jongen stapt naar achter,duidelijk van zijn stuk door de waarheid.Natuurlijk, Ik vecht heus niet voor iemand die het uit gemaakt heeft met mí­j!Ik vecht omdat hij nog een leven verdient hoeveel pijn hij me ook heeft gedaan.een hand word op mijn schouder gelegd :'Jackie,je kunt beter gaan' zegt hí­j.
'Wat? niet eens een bedankje ik ga je volk redden hoor!'
'We redden ons zelf wel' dit stemgeluid kwam uit de kleine,breedste jongen.
Ik lachte spottend :'Bewijs het,kom vechten dan? Als je mij aan kunt kun je heel misschien de Volturi aan' Ik kon het niet laten,mijn lippen krulden speels omhoog.
'Quil niet doen' waarschuwde Jake.Ik lachte,eindelijk weer eens :'Kom nou Jake,gun je me geen lol of zo?' Quil gromde diep vanuit zijn middenrif rende op me af en een ontploffing vond plaats.Ik sloot mijn ogen en concentreerde me alleen op het geluid.Ik ging op de grond liggen en zag de enorme grijze weerwolf boven me zweven.Met volle kracht lanceer ik hem hoger in de lucht door een trap in zijn machtig grote buik.Zachtjes hoorde je hem 5 meter verder janken gevolgd door een woedende grom.Ik grijnste alleen nog meer en wenkte hem.'Hij is zo nog niet klaar om met de Volturi te vechten.Hij gaat te veel af op zijn kracht,je hebt hersenen nodig om de Volturi te kunnen verslaan' grinnikte ik naar de Weerwolven die op een afstand stonden te kijken.Na een paar keer rustig af en toe een stapje naar links,achter of rechts te nemen was ik het zat.Ik zal hem nu eens Vampier kracht laten zien.Ik begon op volle snelheid rondjes om het arme beest te rennen.Aan zijn hoofd te zien kon hij me niet meer zien.Hij probeerde me te volgen.
'Niet snel genoeg' grinnik ik weer en Teckel hem.Met een klap valt hij op zijn rug en ik spring boven op hem en duw zijn klauwen tegen de grond.Met zijn snuit probeert hij mij te bijten maar ik houd mezelf op veilige afstand.Ik buig mijn hoofd naar zijn borst :'Hoe zou weerwolf smaken' giechel ik weer.
'Stop!' riep de jongen met de oudste gelaatstrekken.
'Het staat in het verdrag,dat Vampiers zoiezo niet op ons terrein mogen komen en ze mogen geen mensen bijten.
'Oeps sorry dat ik hier ben,maar ik bijt toch geen mens als ik hem nu bijt? Als ik hem nu bijt,bijt ik in een weerwolf dat is dus een wolf!' En buig mijn hoofd weer naar zijn borst.Angstig gejank komt uit zijn snuit.
'Ach gossie,weet je het doet maar zo'n 3 dagen pijn als ik je bijt en achter laat met nog bloed door je aderen stromen.Na die drie dagen heb je het eeuwige leven,ben ik niet vrijgevig?' Voor ik het wist zat ik opeens op Quil,de menselijke Quil.
'Oh is het "gevecht" al weer over?' Teleurgesteld stap ik van hem af :'Ik had wel meer van een weerwolf verwacht,stelletje niets nutten' Ik weet gewoon dat mijn speelse ondertoon irritant word.Daarom blijft het zo leuk.
'ZO? Mogen wij nu tegen de Volturi zeggen dat de wolven van La Push niet meer onder onze bescherming staan?Mag ik nu weer gewoon niets doen in plaats van elke dag trainen om sterker te worden?'
'Jackie Sparling?'
'Jackie Cullen' verbeter ik de oudere man.
'Oké,Jackie Cullen ik ben Sam urley de Roedel oudste.Ik wil graag dat je mijn dank betuigt aan jezelf en jouw familie.We staan bij jullie in het krijt.
'Ik doe het graag voor Jake,en mijn familie staat achter alles wat ik doe,daarom hou ik zoveel van ze ze doen alles zolang ik maar gelukkig ben.Dus ook onze regels verbreken.'
Sam knikt :'Ik verbied het Jacob niet om met jouw om te gaan Jackie' verzekerde hij mij.Jake staarde naar de grond en schoof met zijn voeten.
'Billy doet dat wel' zei hij erachter aan.
'Jackie ik kan niet meer met je omgaan,omdat ik uit uitgehuwelijkt ben'


Reacties:


Eclipse
Eclipse zei op 1 april 2009 - 23:23:
WtF.
Die laatste zag ik niet aankomen O.O
verder slet!
<33