Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Dance with me tonight || Harry Styles » 00 ~ Proloog

Dance with me tonight || Harry Styles

9 maart 2013 - 23:21

248

4

298



00 ~ Proloog

Tam, tam, tam. Hier is de proloog. Hij is niet zo heel lang, maar dat boeit me eigenlijk niet, hihi. Ik ben nog aan het twijfelen of ik een cover ga doen, aangezien mijn Photoshop in de pubertijd zit volgens mij. :| Enjoy!

“Harry!” schreeuwde een bekende stem onder aan de trap. “Wat?!” reageerde ik geïrriteerd toen ik mijn kamerdeur opentrok. Mijn moeder stond onder aan de trap, een beetje geschokt door mijn agressieve reactie. “Ik wilde je er alleen maar aan herinneren dat je over een paar minuten weg moet naar je nieuwe hobby.” Een waterig glimlachje krulde om haar roze lippen. “Oh. Bedankt, mam.” Ik glimlachte naar haar en dit keer glimlachte ze zelfverzekerder terug. Terug in mijn kamer zocht ik naar mijn zwarte Eastpack en propte er een joggingbroek en een shirt in. Half rennend op mijn sokken rende ik de houten trap af en kwam een beetje buiten adem de woonkamer in tuimelen. Ik viste mijn witte All-Stars onder de bank vandaan en propte mijn grote voeten erin. Voorzichtig drukte ik een kus op mijn moeders wang terwijl ze mijn hand pakte. “Wil je alsjeblieft minder Battlefield 3 spelen? Je wordt er zo agressief van.” Fluisterde ze. Er verscheen een doffe blik in haar groene ogen en ze zag er opeens moe en oud uit, mijn hart zonk, ik wilde haar zo niet zien. “Het zal niet meer gebeuren, het spijt me.” Antwoordde ik, nadat ik haar een kus op haar voorhoofd gaf. Snel griste ik mijn sleutels van de plank en haastte mezelf naar de schuur, waar ik mijn rammelende omafiets pakte. Ik zwaaide naar mijn lieve moeder toen ik de tuin verliet om naar de gymzaal te fietsen, de plek voor misschien een nieuwe toekomst.


Reacties:


Malfoy
Malfoy zei op 1 april 2013 - 13:41:


Faylinn
Faylinn zei op 10 maart 2013 - 20:58:
wauw daar ben ik het echt mee eens . ke schrijft al heel erg goed. ik zou graag je verhaal willen lezen en tips geven.

geef mijn maar een meldig! hooo dat je weet hoe dat moet


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 9 maart 2013 - 23:44:
Jaloersss!
Jou beginnersniveau ligt al zo hoog!

Btw, ik ben altijd van de theoriën, dus daar ga ik ook al mee beginnen.

Ik denk dat ze een vechtsport gaat doen. Boksen, karate, die dingen. Misschien omdat er iets in haar verleden gebeurd is.
Of ze gaat een meer meisjesachtig iets doet. Om van haar zware, mannen karakter af te komen. Als ze dat heeft. Iets van een bloemenclubje of zoiets dergelijks.

Ik vind beschrijvingen ook mooi, maar dan moet het voor mij niet té worden, want dan ben je het verhaal kwijt.

Dit was echt goed en ik lees graag mee


Chayenne
Chayenne zei op 9 maart 2013 - 23:30:
okeoke. Hier ben ik benieuwd naar.
Je schrijft ontzettend goed voor een beginner ~Wtf~
Ik schreef in iedere geval nog niet zo goed toen ik hier net was.
Ik wil een melding Weetje hoe dat werkt een melding?
Xx