Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » All again <3

Stand Alones

10 maart 2013 - 20:14

799

7

386



All again <3

Langzaam liep ik over het grote bospad. Het was wit van de sneeuw, net als toen. Toen zij er nog was en van me hield, maar nu is ze er niet meer en dat zou ze nooit weer komen. Als ze kon komen had ze dat gedaan, ik weet het zeker. Haar vader verbood het haar om nog met me te spreken. Langzaam liep ik nog verder het bos in. De bomen waren naar elkaar toe gegroeid en hingen over het pad heen. Alle bladeren waren weg, het zag er somber uit. De koude wind blies mijn haren door elkaar. Ik stopte met lopen en keek richting een bankje. Het bankje waar we voor het eerst zeiden dat we van elkaar hielden, waar onze eerste zoen plaatsvond en waar onze eerste herinnering samen was. Langzaam begon ik weer te lopen, richting het bankje. Ik stopte voor het bankje, veegde met mijn hand een laagje sneeuw van het bankje en ging erop zitten. Nu kon ik recht over het veldje kijken. Het veldje met het meertje waar we per ongeluk in vielen.

‘’kijk hier is het meertje’ riep ze vrolijk. Snel begonnen we te rennen. Door de zon begon het meertje te schitteren. Ze ging boven het meertje hangen en keek naar haar spiegelbeeld. Langzaam kroop ik naast haar en keek ik ook naar ons spiegelbeeld. Ze stak haar handen in het water en maakte er een kommetje van. Ze nam het water mee naar boven en liep naar het bankje. Natuurlijk liep ik achter haar aan en ging naast haar zitten. ‘’moet je kijken’ zei ze. Ik keek naar het water in haar heden. Niks te zien, alleen mijn spiegelbeeld. Plots voelde dat mijn hele gezicht nat was. Ze had het water over mijn gezicht gegooid. Snel stond ze op en rende ze weg. ‘’ow nu ga ik je pakken!’ riep ik. Snel rende ik achter haar aan. Vlak bij het meertje gleed ze uit. Net optijd ving ik haar op. ‘’bedankt.’ Zei ze. Ik keek haar aan en begon te grijnzen. ‘’waarvoor.’ Ik zag dat haar ogen groot werden. Ik liet haar in het water vallen. Haar hoofd kwam weer boven waren. Ze begon te lachen. Ik sprong ook het water in. Langzaam sloeg ik mijn armen om haar heen. ‘’ik hou van je.’ Fluisterde ik. ‘’ik ook van jou. We zwommen weer naar de kant. We liepen hand in hand naar het bankje en gingen zitten. We keken elkaar aan. Langzaam bewoog haar hoofd naar de mijne. Ik drukte mijn lippen op die van haar. Ik hield van haar. Dit moment hoefde voor mij nooit meer te stoppen.

Ik voelde dat een paar tranen achter mijn oogleden begonnen te prikken. Snel stond ik op en liep weer verder. Deze herinneringen waren mooi maar toch pijnlijk. Ik liep richting een oud huisje met er naast een hele grote tuin, wat meer op een parkje leek. Ik ging zitten op een steen in het midden van het parkje.

‘’jongedame, ik heb je toch gezegd dat ik niet wil dat je op deze leeftijd met jongens uitgaat.’ ‘’maar pap ik’ ‘’nee niks maar kom nu mee naar huis!’ haar vader pakte haar arm stevig vast en trok haar mee. ‘’auw!’ riep ze hard. ‘’stel je niet aan.’’ Antwoordde haar vader. Voor ik het wist waren ze uit mijn zicht verdwenen. Ik liet mezelf achterover vallen in het hoge gras. Waarom deed ik niets? Waarom liet ik hem samen met de liefde van mijn leven weglopen. Ik stond op en liep naar de steen en begon tranen te krijgen.

De laatste herinnering die ik met haar had en meer herinneringen zou ik ook nooit meer krijgen. Het was mijn eigen schuld ik had ze moeten stoppen en haar met mij meenemen. Maarja dat deed ik niet en het was mijn eigen schuld. Geschrokken stopte ik. Ik zag dat ze daar stond. Ze keek me aan en begon te glimlachen. Was dit een dagdroom of gebeurde dit echt. ‘’Zayn!’ riep ze. Dit was echt. Snel rende ik naar haar toe en gaf haar een knuffel. Ik voelde dat er tranen over mijn wangen naar beneden stroomden. ‘’ik hou van je en laat je never nooit meer gaan’ riep ik opgewonden. Ze keek me aan en zoende me lang. Nu zou ik haar nooit meer laten gaan. Wie er ook zou komen. Ookal zou haar vader weer komen. Dit keer zou ik hem laten zien dat ik mijn meisje niet weer van me af liet pakken. Langzaam liepen we naar het veldje en keken naar het meertje. De zon zakte langzaam achter het veldje naar beneden. Ik pakte haar handen en zoende haar. We keken elkaar aan. Langzaam deed ik mijn ogen dicht en hield haar vast.’’ik hou van je’’ zei ze. ‘’ik ook van jou’’


Reacties:

1 2

Scabior
Scabior zei op 10 mei 2013 - 17:55:
omg zo goed!


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 22 maart 2013 - 19:53:
SUPER STORY GURL <3
I flipping love it xxxx
Continue please!!


Tomlinbear
Tomlinbear zei op 12 maart 2013 - 17:15:
Ik ben het eens met de mensen hieronder. (:
Het is trouwens echt een goed idee, wat je hier hebt gedaan.

Wil je het me laten weten als je nog een Stand Alone post?

x


Azula
Azula zei op 10 maart 2013 - 22:15:
Ik dacht dat de ik-persoon Liam was. Omdat ik Harry niet straight is en het over een ''zij'' ging en ik Zayn's karakter in mijn verhaal ook niet straight heb en Louis al he-le-maal niet. En Niall verwachtte ik gewoon niet. Just.
Maar - het was dus Zayn.
HEY DJ PLAY THAT MUSIC.
Hihi, sorry. (:

Ik moet zeggen dat ik het een goed idee vind, hetgeen wat zich in deze stand alone bevind. Je schrijft ook goed, alleen wil ik je graag 2 tips meegeven. Het zijn kleine ''let op'' dingies, die echt goed helpen om een verhaal beter te laten lopen en het is absoluut niet om je af te kraken. Gewoon om je te helpen. (:

‘’kijk hier is het meertje’ riep ze vrolijk. Snel begonnen we te rennen. Door de zon begon het meertje te schitteren. Ze ging boven het meertje hangen en keek naar haar spiegelbeeld.


Hier kan ik direct alle twee de tips op loslaten. Ik begin bij het begin, namelijk datgeen dat gezegd wordt.
Er staat bij jou: ''kijk hier is het meertje' riep ze vrolijk. Natuurlijk een prima zin, hij hoort alleen ander vormgegeven te worden. No worries! Ik deed het ook altijd fout. Het hoort zo:
''Kijk, hier is het meertje!'' riep ze vrolijk. Ik zou je even vertellen waaaaarom. Ten eerste, hoort een zin hoe-dan-ook met een Hoofdletter te beginnen. Dat hoef ik je denk ik niet te vertellen. (je doet het wel overal met een kleine letter, dus ik zeg het toch even) Achter kijk hoort een komma, daar kan ik niet zo veel over uitleggen. Dat hoort gewoon zo. Maar da's ook niet echt erg, want dat stoort niet. Die uitroepteken hoort er, omdat ze het ''roept''. Door er een uitroepteken neer te zetten, krijg je ook direct het beeld van een meisje dat roept in je hoofd, zodra je de zin leest. Dan loopt het vlotter. (:
Riep moet wel inderdaad met een kleine letter, dat doe je trouwens wel een paar keeer fout. Een gesproken zin wordt namelijk zo vormgegeven:
''Hallo, mijn naam is Harry,'' zei hij vrolijk. Zodra er achter de gesproken zin een woord staat als zei/schreeuwde/fluisterde/grinnikte enzovoort komt, zet je achter het laatste gesproken woord een komma en krijgt het woord na de 2e aanhalingstekens een kleine letter. (:

En de tweede tip, die is wat makkelijker.
Je schijft;
Snel begonnen we te rennen. Door de zon begon het meertje te schitteren. Ze ging boven het meertje hangen en keek naar haar spiegelbeeld.

Ik raad je aan om te gaan oefenen en gebruik te gaan maken van verwijswoorden. (de/het/die/dat/een enzovoort) Want nou zeg je twee keer achterelkaar ''meertje'' wat vrij irritant leest, omdat je dan zo vaak hetzelfde woord tegenkomt. Je doet dit heel vaak in dit SA, vandaar dat ik het even ''betip'' zoals ik dat altijd zeg. ^^ Ik geef je even een voorbeeld hoe je deze zinnen dus beter kan schrijven waardoor het makkelijker en fijner leest:
Snel begonnen we te rennen. Door de zon begon het meertje te schitteren. Ze ging er boven hangen en keek naar haar spiegelbeeld.

Nu gebruik ik het woord er in plaats van ''meertje''. Probeer dit echt vaker te doen. Ik hoop dat ik een beetje duidelijk uitleg wát ik bedoel.

En nogmaals: Dit is om je te helpen, NIET om je af te zeiken!

Al met al vond ik dit een goed SA. Geef je me een melding bij de volgende?
Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt.

Kiss.


Chayenne
Chayenne zei op 10 maart 2013 - 20:43:
Oke ik lees nu het begin, en het doet me gelijk denken aan Niall die Tinsley mist.
Verder lezen ^^
Owh er is niemand dood. Haha, mooizo
Haha die flashack is zo elianneachtig
Die 2e flashback doet me denken aan wat dat meisje uit Thailand heeft verteld. Niet daten op de middelbare.
Dat laatste<3 Ik had Zayn eigenlijk helemaal niet verwacht Ik dacht ook aan Harry
Dit was een goede one-shot ^^ Doe je de volgende?