Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Neverending Love » *Proloog*

Neverending Love

16 maart 2013 - 19:48

469

3

165



*Proloog*

Alice is een meisje dat net 17 jaar is geworden. Ze woont in Nederland, in een klein dorpje. Op school word ze meestal buitengesloten, ze is een buitenbeentje en niemand wil iets met haar te maken hebben. Behalve haar enige vriendin, Lauren. Zij woont jammer genoeg 38 kilometer verderop nadat ze was verhuist. Na school gaat Alice meestal naar een klein cafeetje, Tea & Donuts. Daar is ze vandaag ook, nadat ze een vervelende dag op school had gehad. ~ One Direction bestaat al ~ Nederlands geschreven en gesproken. Misschien soms Engelse stukjes.

Alice
Alice staarde in de kop die ze in haar handen had. Ze had haar handen eromheen gevouwen, zodat ze het nog een beetje warm zou hebben. Het is al lente, maar daar kon je niets van merken. Het was heel koud buiten en de sneeuw wilde maar niet smelten.
Ze kwam hier meestal na school, in Tea & Donuts. Het was er rustig, en ze kon hier zitten zonder dat ze zich zorgen hoefde te maken dat er misschien mensen van haar school opdoken. Ze nam een klein slokje en verbrandde haar tong. Ze zette de kop snel weer neer en keen naar haar mobiel. Eén whatsappje, van haar vriendin.

Kom op Alice! We moeten het echt proberen!

Haar vriendin Lauren probeerde haar al weken over te halen om samen met haar naar het concert van One Direction te gaan. De kaartverkoop was nog niet gestart, maar de band had al aangekondigd dat ze in Nederland zouden komen, ze hadden alleen nog niet gezegd wanneer. Lauren was een grote fan, Alice wat minder. Ze vond hun liedjes inderdaad leuk, maar nee. Haar leven draaide niet om 1D. Lauren vertelde haar ook alle nieuwtjes.

Alice stuurde niets terug. Dat zal ze later wel doen. Toen ze net een stuk slagroom-citroen taart had besteld hoorde ze de deur van het café dichtklappen, waarna er meteen een belletje rinkelde. Alice zat in een hoekje, waar ze naar de ingang kon kijken, maar de mensen haar niet konden zien die binnenkwamen. Ze zag een jongen in een hoodie binnelopen. Hij keek rond. Ze kon zijn gezicht niet zien en ze bedacht wie dat kon zijn. Het was niet iemand van school, die kwamen nooit hier. Het was niet te ´cool´ genoeg. Het was een oude zaak, maar het was er gezellig, en Alice vond het fijn hier. De jongen liep haar kant op, naar de hoek van de zaak waar zij zat. Hij ging tegenover haar zitten. Hij keek achter zich, en hij haalde wat haar uit zijn gezicht. Toen hij opkeek merkte hij Alice pas op.
Hij keek haar strak aan, maar hij zei niets tegen haar. Alice wist niet wat te doen en ze blooste. Toen trilde haar mobiel, en ze pakte hem snel van de tafel. Weer een whatsapje. Van Lauren.

Ze zijn er! One Direction is aangekomen in Nederland, een paar uur geleden. De kaartverkoop begint over een paar weken, maar ze zijn er nu al om hier uit te rusten en om te oefenen voor de rest van de tour!
Ik weet alleen nog niet waar ze verblijven, anders zat ik ze nu wel te stalken. XD


Alice stuurde niets terug, ookal wilde ze dat wel.
¨Ik weet wel waar ze zijn.¨dacht ze. ¨Een van hen zit namelijk tegenover me.¨


Moet ik hiermee verdergaan? Graag een reactie.
Ik maak zeker nog wel een tweede hoofdstukje. :´


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 17 maart 2013 - 13:11:
omg omg omg,
super leuk
ik ga het zeker vogen!!


1Dzayn
1Dzayn zei op 17 maart 2013 - 9:34:
Jaa!! Je moet verder gaan!
Je schrijft goed
Mag ik een melding bij het volgende hoofdstuk?
X


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 16 maart 2013 - 20:10:
Jaaa!
Je schrijft echt goed! En dat meen ik serieus.

Mag ik een melding bij de nieuwe hoofdstukken?

X.