Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Neverending Love » Hoofdstuk 1

Neverending Love

17 maart 2013 - 10:37

465

3

220



Hoofdstuk 1

Ze kneep even in haar been. ¨Droom ik? Zulke dingen gebeuren niet.¨dacht ze. Hij keek haar nog steeds aan, en ze had geen idee waarom hij hier was. Toen hoorde ze gebonk op het raam. Er stonden een paar meiden voor de ramen, ongeveer twintig. Alice keek ze raar aan, net zoals de oude vrouw die achter de bar zat. Ze drukten letterlijk hun neuzen tegen het raam om hem te zien, en de voorsten werden haast platgedrukt. Hij keek ook naar het raam en hij zuchtte. Hij trok zijn capuchon verder over zijn hoofd. ¨Can I get out of here?¨ Hij leunde iets naar voren. ¨Unseen?¨ Ze keek om zich heen, en ze besefte na een paar seconden dat hij het tegen haar had. ¨Ik...Ik.¨ Ze blooste. Ze realiseerde dat ze Nederlands praatte en ze blooste nog meer. ¨Daar ga ik weer.¨ dacht ze. ¨Nou.¨ Alice stond op. ¨Come with me.¨ Ze wist niet hoe ze die zin uit haar mond had gekregen zonder iets stoms te doen. De voordeuren van het café waren dicht, en net op slot gedaan door de eigenaresse, anders zouden alle meiden gillend binnen rennen.

Er hadden zich meer mensen om Tea & Donuts verzameld. Alice wenkte hem en hij stond op. Ze liep naar de bar, waar de oude vrouw Lilian zat. Ze kende Alice onderhand wel, en ze glimlachte naar haar. ¨Wat kan ik voor je doen Alice?¨ Ze pulkte aan een draadje die aan haar kleren hing. ¨Kunnen we via de achterdeur weg?¨ Lilian knikte en ze stond op. Ze liep met een gekromd ruggetje naar de keuken. Lilian was al oud, dat wist iedereen maar niemand wist haar leeftijd. Alice dacht zat ze zeker al 80 moest zijn. Ze liep en de keuken door. Lilian deed de deur open en keek om het hoekje. ¨Jullie kunnen er hier uit.¨ Alice bedankte haar en hij liep achter haar aan de achterdeur uit, waarna Lilian de deur sloot. ¨Thanks.¨ zei hij. Alice glimlachte. Hij liep even een paar stappen weg. Alice keek teleurgesteld en ze beet op de binnenkant van haar wang. Ze wilde zo graag iets zeggen, maar ze kon het niet. Ze was bang afgewezen te worden, en ze was bang dat hij haar negeerde. Maar toen draaide hij zich om. ¨What´s your name?¨ Alice keek hem verrast aan. ¨Alice.¨ zei ze verward. Hij glimlachte even. ¨I´m Zayn.¨ Hij draaide zich toen weer om en liep weg.

Ik heb maar even Harry gekozen. Zou ik het zo houden of zal ik een andere nemen? En moet ik verder schrijven of niet? Een reactie graag!
xx

P.S.
Ik heb het in Zayn veranderd, als niemand dat erg vind. En anders zeg je het maar.

(Ik weet het, het is een kort stukje maar ik moet huiswerk maken en ik wilde nog wat schrijven).


Reacties:


1Dzayn
1Dzayn zei op 18 maart 2013 - 17:02:
Yes Zayn.
I love you echt sooo much for this!!
ik voel me ook echt heel gevleid c:


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 17 maart 2013 - 15:16:
Ik vond Harry wel leuk (:

Vooral omdat ik een Narry-girl ben


1Dlover
1Dlover zei op 17 maart 2013 - 13:14:
goede keuze!
alleen zal ik dan wel in het andere hoofdstuk die beanie weg halen want zayn heeft (bijna) nooit een baenie op.
in ieder geval super leuk!!!