Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story » ~Hoofdstuk 1

Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story

17 maart 2013 - 20:37

665

4

304



~Hoofdstuk 1

Marissa's P.O.V
Ik word wakker gemaakt door geur van wafels..Wacht eens even..WAFELS!! Ik draai me met een ruk om waardoor ik uit bed val en strompel uit mijn kamer. Misia en Boo, twee van de 5 katten die we hebben, springen van mijn bed af en stalken me.
De geur van de wafels brengt me naar de keuken waar ik mijn moeder zie bakken en mijn broer eten.''Goedemorgen lieverd, heb je lekker geslapen?'' Ik knik en ga haastig aan tafel zitten. Hey, pssst...Wil je een geheim weten? IK HOU VAN ETEN!! Geloof me, als ik geen man vind trouw ik wel met eten. Mam zet een bord met wafels voor me neer en ik begin meteen met eten.En met eten bedoel ik zoveel wafels in mijn mond proppen als het maar kan. Mijn broer rolt met zijn ogen maar ik negeer hem.
'' Weet je wie er vandaag komt?'' vraagt mijn moeder plotseling. Ik schud mijn hoofd want mijn mond is bezet door wafels. '' Dat je dat niet weet'' Hoor ik mijn broer zachtjes mompelen. Ik kijk mijn moeder vragend aan die mij juist een verwachtende blik terug stuurt. Oke, ik voel me nu echt dom. Wie komt er aan?? Een lijstje van namen rolt open in mijn hoofd, maar toch krijg ik geen duidelijk naam in mijn gedachten.
Mijn moeder zucht diep en dan komt er een naam uit haar mond waardoor ik al mijn wafels uit mijn mond proest over mijn broer heen. Liam payne. '' Wat!! Waarom weet ik van niks?!'' schreeuw ik. '' Mam vertel haar meteen het andere nieuws ook maar voordat ze weer haar mond vol met eten heeft'' zegt Zach terwijl hij me met een vies gezicht aankijkt. Welk andere nieuws? Mijn mond vormt een 'O' als iets in mijn gedachten komt. '' Hebben Dani en hem het uitgemaakt?!'' mijn moeder schudt van nee en ik haal opgelucht adem. Want Dani en ik zijn BFBs ( Best Female Buddies), en natuurlijk ,is Liam mijn BMF. ( Best Male Friend). Maar als dat niet het andere nieuws was, dan wat wel?? '' Liam en zijn vrienden komen hierheen en veblijven hier deze zomer'' antwoordt Zach alsof hij mijn gedachten kon lezen. Omg Mind Reader!!
Wait a sec....''BROER ZEGT WAAAATTTT!!!??'' waarschijnlijk heb ik het hard op gezegd want Zach rolt met zijn ogen en staat op. '' Schiet even op, we gaan ze ophalen van het vliegveld.'' Ik knik en prop snel de laatste wafels in mijn mond. '' Maar hoe zit het met zijn familie? Ik weet zeker dat Nicola en Ruth hem ook heel erg gemist hebben?''
''Ze vonden het allemaal goed, maak je geen zorgen.Ga je nou maar omkleden'' Antwoordt Mam en ik gehoorzaam en kleed me in dit: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=75783429&.locale=nl
Baby, you light up my world like nobody else.The way you flip you hair gets me overwhe- Snel neem ik mijn Iphone op. '' Hey Babe!! Heb je het al gehoord!?'' Scheeuwt de stem van Danielle uit mijn telefoon. '' Jaa LIam komt terug!!!'' Scheeuw ik net zo hard terug.
'' Ja dat ook, Maar ik verblijf ook bij jou deze zomer!!'' ''WAAAATTTTT???'' WAAROM VERTELT NIEMAND MIJ OOIT WAT??? Ik hoor Danielle lachen. '' Maar ik ben rond 3 uur bij jou kay?'' Ik knik maar realiseer dan dat ze dat niet kan zien en antwoord met ja. '' Je knikte zeker hea'' Ik grinnikte, ze kent me zo goed. ''Mari opschieten we vertrekken!!'' Hoor ik mijn moeder in de gang schreeuwen. ''Ik moet gaan, doei Dani!'' Ik hang op en knuffel een van de katten nog even. Dan ren ik naar buiten en met een van mijn super Ninja moves spring ik in de auto. Mijn moeder begint met rijden en ik doe de radio aan. En laat er nou net Kiss you op de radio zijn. Ik zing luidkeels mee en begin als een weirdo in de auto te dansen waardoor ik allemaal rare blikken van mensen op straat krijg. Ach who cares, YOLO!
''AND LEMME KISS YOU!!!''
Ik heb zo'n gevoel dat dit een te gekke zomer wordt...


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 19 maart 2013 - 1:16:
cool! ik wou dat ikkuh Mariska was! Maar goed, ze is lijkt wel mijn tweelingzusje MELDING


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 17 maart 2013 - 20:25:
thank you!! Okay C: Bedankt voor de tip


1Dlover
1Dlover zei op 17 maart 2013 - 20:19:
super leuk!!!!!


1Dzayn
1Dzayn zei op 17 maart 2013 - 19:56:
Omg coolll!!
"En met een van mijn super ninja moves..."
Hahah ik ging helemaal stuk.
Tipje: doe wat vaker een enter. Nu is het echt zo'n stuk dat in een keer doorloopt. Het is tip, dus doe ermee wat je wilt.

Melding?