Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 6

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

18 maart 2013 - 10:02

582

2

225



Hoofdstuk 6

Miki's POV

Ik zit recht op in bed met een leeslampje aan. Ik kijk naar de tekening van Harry die op mijn schoot ligt. Een glimlach komt tevoorschijn en ik pak mijn potlood weer. Ik begin rustig verder te werken aan de ogen en negeer alles om me heen. Het is 9 uur in de ochtend en de jongens worden 1 voor 1 wakker. Ik trek me er niks van aan en teken rustig verder. Ik word uit mijn trance getrokken als ik een warme adem in mijn nek voel. "wie is die knappe jongen?" vraagt een bekende stem. Ik schrik en kijk om. Harry kijkt me grijnzend aan en pakt de tekening van mijn schoot af.

"Miki, wil je nu nog ontkennen dat je me leuk vind?" zegt hij grinnikend. "hij is niet voor mij, ik maak hem voor mijn beste vriendin, ze is een grote fan" lieg ik. "Miki, je hebt me verteld dat je geen vrienden hebt" zegt Harry. Hij kijkt me aan en ik bijt op mijn lip terwijl ik omlaag kijk. Shit, betrapt. Ik speel wat met mijn duimen en kijk Harry langzaam aan. "goed, ik heb je nagetekend, maar ik vind je nogsteeds niet leuk" zeg ik. Ik pak mijn tekening terug en klim van mijn bed af. Boos stamp ik de slaapcabine uit en plof neer op de bank in de woonkamer.

Harry komt achter me aan lopen en ik rol even met mijn ogen als ik zijn grijns zie. Ik kijk naar Niall die naast me komt zitten en glimlach klein naar hem. "geef gewoon toe, Miki" zegt hij "je vind hem leuk" hij knikt naar Harry en ik slik even. "misschien..." mompel ik. "zeg het dan gewoon tegen hem" zegt Niall. Ik bijt op mijn lip "nee, ik durf het niet, dat zou betekenen dat ik hem zijn zin geef, hij laat me na een week toch weer vallen en zoekt een ander meisje" zucht ik. Niall schud zijn hoofd. "hij vind je anders, hij praat steeds over je, hoe apart je bent en dat hij zou willen dat jij hem niet steeds af wijst" zegt hij. Ik kijk even uit het raam.

"ik kijk wel, oke?" zeg ik. Niall knikt even en glimlacht. "ik wil nu eerst wat eten!" zegt hij. Ik grinnik even en sta op om met Niall naar de koelkast te lopen en wat te eten te pakken. Niall pakt wat eten van de Nando's wat hij gisteren in de koelkast heeft gezet en ik pak zelf een stukje Pizza wat er nog lag van gistermiddag.

Niall en ik ploffen allebij neer op de bank en beginnen te eten. De jongens kijken ons grinnikend aan. "MiMi! Wil je mij ook nateken!?" roept Louis terwijl hij half op mijn schoot springt. "Hazza zei dat je hem hebt nagetekend, ik wil dat je mij ook natekend!" zegt hij. Ik schiet een boze blik richting Harry die nonchalant zijn schouders op haalt. "Okay Lou, ik zal kijken wanneer ik kan beginnen" zeg ik. Louis springt blij van mijn schoot af en ik grinnik even om hem. "bedankt MiMi!" zegt hij enthausiast. "en waarom noem je me MiMi?" vraag ik. "dat is je nieuwe bijnaam!" zegt Louis met een grijns. Ik grinnik even en rol met mijn ogen. "oke Lou" zeg ik. Ik ga verder met mijn Pizza en kijk even naar Harry die naar me zit te staren. Mijn wangen kleuren een beetje rood en ik kijk weg. Oke, dat verliefdheids gedoe begint irritant te worden.


Reacties:


ARebelAngel
ARebelAngel zei op 19 maart 2013 - 10:39:
noem eens, ik ken veel anime's


candyXbar
candyXbar zei op 18 maart 2013 - 17:57:
Mimi.. Zo noem ik mijn BFFL :c en dan ben ik misa blablabla.. Ik vind dit echt leuk te vinden en omg Harry doet me denken aan een of ander anime karakter ding die je toch niet kent blabla,lekker arrogant *I*