Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story » Hoofdstuk 4

Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story

19 maart 2013 - 21:05

862

6

366



Hoofdstuk 4

Home sweet home Babbyyy <3

Marissa's P.O.V
Ik spring direct uit de auto als we bij ons huis zijn aangekomen.'' Lieverd help je even met de bagage'' Hoor ik mijn moeder nog net roepen voordat ik binnen kan komen stormen.
Hee, heb je soms ook zo'n gevoel dat je via het raam naar binnen wil springen? Dat had ik dus een keer, en drie keer raden wat ik toen deed.. Yuppers ik sprong door het raam..Bad decision Gurl, Bad decision.. Ik was te groot dus bleef ik haken en zat vast. En hoe?? Nou zeg maar met kont buiten en borst naar binnen, niet echt prettig nee. En weet je wat mijn broer dus deed? Hij lachte we gewoon vierkant uit en zette het zelfs op film!! Kan je dat geloven?! Ik zit daar half binnen ,half buiten ,maar in plaats van helpen moet hij de camera erbij pakken! Some brother I have...
Iemand knippert met zijn vingers voor mijn neus en haalde me uit mijn vage gedachte. '' EH what? Oh sowwy!'' ik ren naar de auto en haal de eerste beste koffer eruit, die nou net 40 kilo weegt ofzo. ''Oh my gosh, van wie is deze?!'' kreun ik en de jongens beginnen te lachen terwijl ze allemaal naar Zayn kijken.
'' Dude wat neem je allemaal niet mee?!'' schreeuw ik waardoor je jongens nog harder gaan lachen. Jaha, ik kan wel een comedian dingkie worden hea?
Wow intelligent taalgebruik Mari, ik vraag me af hoe ik in godsnaam geslaagd ben...
'' Haar producten..'' mompelt Zayn en loopt snel het huis binnen... Sorry??
Ik sjouw met moeite de koffer van Zayn naar binnen en help daarna zorgzaam met de andere bagage.
''Boo ,nu even niet'' Zeg ik tegen Boo die tegen mijn benen aan krolt, bedelend voor eten. Maar oh nee, dan zet hij zijn super schattige blik op met zijn kopje scheef en moet ik me met pijn beheersen.
''Must...Resist'' Zeg ik en hou mijn handen voor mijn gezicht, wegkijkend.
''Uhh wat doe je..'' vraagt mijn broer die plotseling naast me staat waardoor ik me dood schrik. Siriously mensen moeten stoppen met plotseling vlak bij me te staan, straks krijg ik nog echt een hart aanval O-O.
'' Zorgen dat ik niet bezwijk aan de blik'' antwoord ik nonchalant.
Mijn broer kijkt alsof ik gek geworden ben maar hee, dat was ik al mijn hele leven. Ik zucht overdreven en laat het maar zoals het is.
Mijn broer en ik hebben zeg maar een rare broer- zus relatie: Hij kijkt alsof ik gek ben en ik ben mezelf.
Dan gaat de deurbel en ik race er gewoon naartoe weet je, omdat ik al weet wie daar staat.
Ik doe de deur met een ruk open en zie Dani daar staan met haar armen open. Ik loop er meteen in en we knuffelen elkaar dood, niet letterlijk dan, want jaa....Never mind. '' DANI POO!!'' schreeuw ik enthousiast en spring op en neer.''MARI BOO!!'' schreeuwt ze net zo hard terug en springt mee.
''Nou come in, ik weet zeker dat je vriendje je ook wil knuffelen'' zeg ik knipogend en doe de deur open.
Danielle loopt naar binnen en BAMM op liams gezicht vormt de grootste glimlach ooit. Ze lopen naar elkaar toe en geven elkaar een extra lange knuffel waardoor ik niets anders kan doen dan Aaaahw'en. Weet je, ik hoop dat ik later net zo'n relatie krijg als hun, anders blijf ik wel alleen met mijn eten..:C.. * Gaat zitten in emo corner lol *
'' Harrry geef je man ook eens ff een knuffel'' Zeurt Louis en doet zijn armen weid open. Eerst snap ik er niks van en kijk hun raar aan, maar dan weet ik het weet. LARRY STYLINSON!! Harry glimlacht en geeft hem ook een knuffel en dan Niall en Zayn ook..AAHW TIS KNUFFEL TIJD!! Ik kijk om me heen om mijn slachtoffer te vinden en daar staat die, mijn lieve vervelende broer Zach. Ik loop naar hem toe en knuffel hem ook.
Maar hij wurmt zich los en de anderen beginnen te lachen. Ja hoor, lach een onschuldig meisje maar uit!
''Fijn dan knuffel ik wel iemand anders'' zeg ik neus ophalend en loop naar de keuken. Daar haal ik een Pindakaas pot tevoorschijn en begin die te knuffelen. ''OH jij knuffelt zo veel beter dan ZACH!!'' zeg ik luid zodat hij het kan horen en steek mijn tong naar hem uit. Hij doet zijn handen verslagen omhoog en loopt weg. HA TAKE THAT ZACH, IN YOUR FACE! >
''Je kon ook gewoon een van de katten knuffelen...'' Zegt Liam en mijn mond vormt een 'o'. Facepalm, facepalm,facepalm,facepalm
''Gaan we zo eten?! Ik heb honger'' zegt Niall die vanaf nu mijn Foodbuddy is .
Ik knik en kijk mijn Foodbuddy glimlachend aan waardoor hij mijn gedachten al kan lezen. ''Denk jij wat ik denk mijn foodbuddy?'' vraag ik een wenkbrouw ophalend. Hij knikt en grijnst. ''NANDO'S!!'' schreeuwen we allebei tegelijk en sprinten naar buiten. Ik pak mijn eigen autosleutels en wurm de sleutel in het sleutel gat. ( YUP I GOT A CAR!!) De anderen komen aangesnelt en laat Harry nou net naast mij voorin gaan zitten, oh joy -.-.
Hij kijkt me grijnzend aan en ik start snel de auto. Oh boy this is gonna be a long ride.


Reacties:

1 2

CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 19 maart 2013 - 16:30:
Thank you <3 En sorry voor de spellingsfouten ik zal er echt beter op letten ^^


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 19 maart 2013 - 1:29:
Cool! Harry maakt echt geen kans tot nu toe, hij is weel te snel en opdringerig, en Louis word vast jaloers... XD Verder: echt waar hea: Food Buddys en een pot pindakaas knuffelen HIHI ^^ I AM SCREAMING FOR MORE!


TeamHarry
TeamHarry zei op 18 maart 2013 - 22:20:
ik vind het verhaal leuk maar je moet je tekst goed doorlezen en op je gramatica letten. Xx


1Dlover
1Dlover zei op 18 maart 2013 - 22:16:
Leuk!
snel verder!
ik wil meer!


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 18 maart 2013 - 20:38:
Ahwwz Thank you <3 die reacties maken mij echt happy