Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story » ~Hoofdstuk 5

Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story

19 maart 2013 - 17:44

1143

6

365



~Hoofdstuk 5

Nando's Time WOOOHH!!!

Harry's P.O.V
We arriveren bij Nando's en zoals verwacht springt Niall direct uit de auto en rent als een kleuter die een gratis ijsje krijgt naar de ingang.
Ik rol met mijn ogen en stap uit de auto. Ik gluur even naar Marissa die lachend met Liam en Danielle staat te praten. God ,wat is ze mooi.. Ik sla mezelf in mijn hoofd en schudt mijn hoofd. Hou op Harry je wordt niet verliefd, hoor je me?
(( Te laat harry.. -.-))
Ze draait haar hoofd naar mij en geeft me een vragende/verwarde blik. Ik kijk snel weg en loop in een rap tempo naar binnen waar Niall al een tafel heeft achter in een hoekje.
''Hey'' zeg ik als ik naast hem neer plof en de menu kaart pak.
''Ik zie het wel'' zegt hij en glimlacht. Ik kijk hem niet begrijpend aan en voordat hij kan antwoorden stormt Louis binnen. ''Harryyy waarom verliet je mij plotseling'' zegt hij en trekt een fake sad face.
''Sorry Boobear''
''Tsss.. Sorry is niet genoeg, hoe kan je dit nou verlaten'' zegt hij en doet een super model pose met een hair flip. Ik grinnik en geef hem een kus op de wang.
''Dat is beter''
En op dat moment komen Zayn,Marissa, Liam en Danielle binnen lopen, natuurlijk Liam en Danielle hand in hand. Jaloers kijk ik naar hun, willend dat ik dat was samen met Marissa..Wacht, wat??
Harry je moet echt ophouden. Je bent en wordt nooit verliefd, en al helemaal niet op een meisje die je nog niet eens een dag kent..Je kan elk ander meisje krijgen
''Harry?'' ik schrik wakker uit mijn gedachten en zie 12 ogen op me gericht met een verwachtingsvolle blik. ''Sorry wat?'' vraag ik en kijk ze aan, vooral Marissa, die snel weer wegkijkt.
''Weet jij al wat je wil nemen?'' vraagt Zayn en ik knik kort. Liam steekt zijn vinger in de lucht en dan komt er een ober aan. We bestellen allemaal maar de ober blijft maar naar Marissa staren. ''Wilt zo'n mooie dame als jij ook nog iets te drinken?'' met die opmerking spant mijn lichaam zich aan en klem ik mijn kiezen op elkaar. Hoe durft hij dat te zeggen tegen haar? Danielle, Liam en Niall slaan allemaal beschermend een arm om haar heen en Zayn stuur hem een dodelijke blik die hij alleen stuurt als iemand aan zijn haar zit.
De jongen lacht alleen maar even en Marissa zit daar een beetje ongemakkelijk niet wetend hoe ze moet reageren. ''Nee ze hoeft niks, bedankt'' antwoord ik kort af voor haar ,niet wetend waarom. Marissa kijkt me verbaasd aan en de jongen kijkt me raar aan maar loopt dan weg.
Kort daarna ontstaat er een ongemakkelijke stilte die Louis breekt.'' Ongemakkeluukk...'' mompelt hij en we lachen allemaal.
''Laten we truth or dare doen!'' Stelt Niall dan voor en we stemmen allemaal gelijk mee behalve Liam. ''Nu? In een restaurant? Dat lijkt me niet zo'n goed idee, we willen niet dat straks 50 fans om onze tafels heen staan eh?''
We zuchten allemaal diep, Daddy direction is weer bezig!
''Kom op LiLi wees niet zo'n vader, je vriendin is hier!'' zegt Danielle en slaat een arm om zijn nek heen.
''Jaa, please de please please'' smeekt Marissa en doet er een schattig pruillipje erbij. Liam doet verslagen zijn handen omhoog en we juichen allemaal.

later
We zijn druk bezig met truth or dare en we hebben allemaal al iets geks moeten doen. Het eten is er al en thank god kwam er een andere ober het brengen. Marissa is nu aan de beurt en moet in een keer een groot glas met ijskoud water opdrinken. ''Ben je er klaar voor'' vraagt Zayn en ze knikt terwijl ze met het glas klaar staat. ''Oke..NU!'' Zo snel mogelijk zien we het koude water uit het glas verdwijnen en binnen 1 minuut zet ze het glas weer op tafel. We klappen allemaal maar Marissa ziet er niet erg blij uit, ze slaat haar handen tegen haar hoofd. ''Gaat het?'' vraagt Liam bezorgd en ze knikt glimlachend. ''Brain freez!!'' schreeuwt ze opeens en schudt haar hoofd heen en weer als een gek. ''Oke ik ben klaar'' zegt ze uiteindelijk en we lachen weer.
''Oke...Louis''
''Jaa hunn??'' vraagt Louis, zijn hoofd leunend op zijn twee handen en knippert overdreven met zijn ogen. ''Truth or Dare''
''DARE!!''
Marissa knikt en kijkt nadenkend na met een vinger tegen haar kin aan. ''Hmmm I dare you to....de nummer te vragen van die ober'' We draaien allemaal ons hoofd en zien een erg gay uitziende ober die een felroze shirt draagt. ''Kan je dat aan?'' Vraagt ze grijnzend. ''TSSS GURL WATCH ME..'' zegt Louis ,hoofd ophalend en staat op. Hij flipt zijn haar nog even en loopt dan op de meest diva manier naar de ober toe en eindigt met een kont opzij pose. We lachen allemaal zachtjes en doen net alsof we bezig zijn met eten, nou allemaal behalve Niall, want die was al aan het eten.. Al gauw komt Louis terug en kijken we hem allemaal aan met een en? blik.
Dan haalt hij een briefje tevoorschijn en proesten we het weer uit van het lachen. ''SORRY DEAR I'M TAKEN!!'' schreeuwt hij dan over naar de ober en de obers gezicht kleurt dan bijna net zo roze als zijn shirt.
''Louis, you mean bastard!'' Giegelt Marissa tussen haar lach in en geeft de ober een I'm sorry blik. ahw ze is zo lief
''Harry! Truth or Dare?!''
''Truth'' antwoord ik maar dat had ik beter niet kunnen doen.
'' Vind jij iemand leuk?'' Mijn handen beginnen te zweten en ik durf niet naar Marissa te kijken bang dat ik mezelf zal verraden. Wacht waarom zou ik mezelf verraden? Ik ben niet verliefd op haar, toch??
Net voordat ik wil liegen..antwoorden komt die ober van het begin er weer aan. ''Hier is de rekening..'' zegt hij en knipoogt nog even naar Marissa terwijl hij haar een briefje geeft. Ik geef het geld aan de ober en geef hem een blijf bij haar uit de buurt blik.
We staan allemaal op en lopen naar de uitgang, maar voordat ik naar buiten kan lopen stopt Louis me.
''Harry...'' Begint hij en ik slik de brok in mijn keel door.
''Je vindt Marissa leuk..Ik weet het..'' Ik schudt mijn hoofd en kijk hem aan.
''Oh jaa, beschrijf dan eens even je gevoel toen de ober haar zij nummer gaf en een knipoog?'' Ik kan niet tegen hem liegen en zoek de juiste woorden om mijn gevoel te beschrijven
''Ik weet het niet...Ik werd boos en kwaad..Ik had een gevoel dat ik hem gewoon in zijn gezicht wou slaan''
Louis grinnikt kijkt me met een creepy glimlach aan.
''Dat heet Jaloezie Harry...Je bent verliefd..'' Ik zucht diep en knik, ik moet het toegeven..Dat ene meisje heeft mijn hart gestolen en ik krijg hem niet terug..Nu moet ik haar alleen nog voor mezelf winnen, maar hoe??


Reacties:

1 2

1Dlover
1Dlover zei op 20 maart 2013 - 21:24:
aww,
het zou echt sneu zijn als zij haar afwijst
ik ga snel verder lezen


Malikaa
Malikaa zei op 20 maart 2013 - 18:15:
Omg, ik zit hier zo te lezen (terwijl ik eigenlijk moet leren ) en het is egt geweldig!!
soms moet ik echt veel lachen en dan heb ik daarna weer zo'n awwhh how cute-moment
kan niet wachten op het volgende deel
xXx


shania13
shania13 zei op 20 maart 2013 - 17:21:
oo STOER xd
melding?
xx


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 19 maart 2013 - 22:01:
mooii!!!


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 19 maart 2013 - 17:52:
Ahhw Yay Thank you <3 :whoop whoop: Happy dance!!