Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » dancing (gepauzeerd) » hfst 1

dancing (gepauzeerd)

20 maart 2013 - 22:04

184

3

236



hfst 1

dit is mijn eerste fanfic en ik hoop dat hij bevalt. tips en opmerkingen zijn altijd welkom. en sorry voor het korte stukje, ik heb nog nooit in lange stukken geschreven(heb nooit veel inspratie) ENJOY!!!

Eindelijk die stomme bel gaat. ik ging zo snel mogelijk naar me te kleine klusje. Toen ik er aan kwam zag ik de rest al aan komen en ik begon te rennen. Ik wou natuurlijk sneller zijn dan de storm. Ik pakte snel me spullen en liep naar de fietsenkleder en natuurlijk stond mijn fiets weer ingesloten. ik probeerde zo voorzichtig mogelijk me fiets te bereiken. Helaas lukte het niet en hoorde ik een harde knal. Ik keek om en dacht: ' dat heb ik weer' Ik bereikte me fiets en liep naar boven. ik gleed bijna uit. Toen ik boven kwam vertrok ik naar huis. Mijn reis naar huis lijkt wel eewig te duren. Na ongeveer een half uur rijden zag ik de eerste huizen al staan. Ik trapte snel dor en reed richting mijn huis. Het duurde wel 10 minunten voordat ik thuis was. Ik begon gelijk met me huiswerk, gelukkig was het alleen wiskunde maar. Ik was snel klaar en kleedde me gelijk om voor me dansles. Snel pakte ik nog wat drinken en sprong op de fiets naar de dans studio.


Reacties:


daniebananie zei op 26 juli 2013 - 16:19:
wel leuk maar je begint met tegenwoordige tijd en dan ga je verder met verleden tijd? volgensmij hoort dat niet of wel? Verder is ie wel vet.


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 20 maart 2013 - 22:15:
cool!!


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 20 maart 2013 - 20:57:
Cool
Melding please <3