Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » dancing (gepauzeerd) » hfst 4

dancing (gepauzeerd)

21 maart 2013 - 14:33

382

2

239



hfst 4

ik hoop dat hij leuk is. ik denk zelf van niet namelijk

Ik liep rustig naar me moeder toen knuffelde haar. Zachtjes fluisterde ik: 'mam vertel maar wat er is' Ik liet haar los en weer ging haar mond open en dit keer kwam er iets uit: 'lucy dit is niet fijn om te vertellen en ook niet om te horen maar jou lievelings tante is gister nacht overleden' Nee dat kan niet het ging zo goed met haar schreeuwde ik. Ik vind het ook heel erg zei ze. Mijn tranen rolde over me wangen, wat moest ik nou kiezen. Ik wil zo graag me idolen ontmoeten en voor ze dansen, maar ik wil hier ook zijn voor me moeder. Ik liep naar boven en bove smeedt ik de deur dicht en liet mezelf op bed vallen. ik pakte me mobiel en smste mijn beste vriendin die in Engeland woont. Onder het typen vielen er zoveel tranen op mijn bed. ik kon het niet meer houden ik begon zo hard te huilen als ik kon. Ik schreeuwde een paar keer: WAAROM MIJN TANTE?! WAAROM?!. ik had niet door dat ik maar de helft verzonden had. ik kreeg een sms terug:
Hey meisie toch, wat is er. Ik snap je smsje niet.
Ik stuurde het hele verhaal terug en de tranen kwamen langzaam weer te voorschijn. Al bijna meteen kreeg ik een sms terug:
OMG dat is echt niet fijn maar wel dat je naar Engeland kan. Weet je ik heb een idee. War nou als jij je moeder mee neemt en dan bij komt wonen tijdelijk want dan kan jij je concentreren op je wedstrijd en kan mijn moeder jouw moeder troosten.
Ik vond het een goed idee en liep naar beneden toen. Ik had alles uit gelegd aan me moeder en zij vond het ook goed want ze kon wel wat afleiding gebruiken. Ik smste snel terug dat het mocht en zei dat we morgen om 10 uur op het vliegveld in Engeland zijn. Mijn dag was toch nog wel leuk geworden. Ik heb veel lopen smsen en me spullen ingepakt. Een ding was zeker ik ga naar Engeland ik ga winnen en ik ga na een lange tijd me beste vrienden Iris weer zien. 'S avonds kon ik niet in slaap komen. Maar na lang wachten zakte sloten mijn ogen zich heel heel langzaam


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 22 maart 2013 - 8:32:
Melding?


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 21 maart 2013 - 20:51:
Cool!