Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story » ~hoofdstuk 7

Truly Madly Deeply in love ~Harry styles love story

21 maart 2013 - 20:09

1013

8

458



~hoofdstuk 7

Marissa’s P.O.V
Als ik de woonkamer in loop zie ik dat er alleen nog een plekje over is naast Harry op de bank..Yay :I.. Ik haal nog eens diep adem en zo gewoon mogelijk naar de bank en ga zo nonchalant naast hem zitten. Hij glimlacht naar me en ik glimlach kort terug.
‘’Welke horror movie gaan we kijken?’’ Vraag ik, rillend bij het woord Horror movie.
‘’Intruders, we hebben niet zo’n enge voor je uitgezocht’’ Antwoordt Liam en kijkt me met een grote grijns aan. Ik steek opnieuw mijn tong naar hem toe , trek mijn benen tegen me aan en leg mijn kin op mijn knieeen. Ik hoor gegrinnik naast me , boos kijk ik Harry aan en keer mijn hoofd daarna weer naar het grote zwarte scherm. ‘’ Kan iemand het licht uit doen?’’ hoor ik iemand vragen wat denk ik Zayn is.
‘’Ik wel!’’ roept Louis en al snel is het helemaal donker in de kamer, het enige wat je ziet is het licht van de grote tv. Man, wat heb ik nu spijt dat we een Flatscreen tv hebben . Langzaam begint de film en gaat mijn hart met de minuut sneller kloppen… Fudge this..

“AAAAH!!!’’ Gil ik als Hollow face weer plotseling opduikt en klam me vast aan Harry. Ik begraaf mijn hoofd in zijn schouders en hij doet beschermend zijn arm om me heen. Wat ik niet leuk zou vinden als ik nu niet bezig was met niet in mijn broek plassen van angst O__O. ‘’Rustig maar Mari, het is maar een film’’ fluistert hij en ik knik, maar durf nog steeds niet naar het scherm te kijken.(( Yay, first Harissa moment of Marry?? Wat is het leukste?))

Denk aan eenhoorns Mari ..denk aan Happy eenhoorns….en lieve beertjes en cute kittens en chocola!! Ja chocola, I love it!! Okay laat maar ..nu draai ik door..ok, ik ga nu stoppen in mijn gedachte dingen te zeggen want this is kinda akward..Juist ja…Oke, baii gedachte 0-0..sorry Ik creep jullie nu waarschijnlijk uit.
_________________________________________________________________
‘’En hoe vonden jullie de film?’’
‘’is die afgelopen?’’ vraag ik een beetje dom en kijk op van Harry’s schouder. Ze beginnen te lachen en te wijzen naar mijn face.
‘’Ja Mari, hij is afgelopen..maar jij was te druk met Harry te knuffelen..’’ plaagt Dani mij en ik stuur haar een van mijn death glares, jaha ik kan dat ook!!
‘’Nog eentje?’’ vraagt Liam en ik sta direct op.
‘’NO WAY!! IK GA SLAPEN, BEN MOE, BAII!!!” schreeuw ik en vlucht naar mijn kamer. Snel doe ik de deur achter me dicht en laat mezelf op mijn bed vallen. Ik hoor gelach vanuit de woonkamer en rol mijn ogen. ZOOO meelevend zijn mijn vrienden … Ik kruip in mijn bed en doe het licht uit. ‘’Waar zijn de lieve schattige eenhoorns die je niet je gezicht opeten alsof het een koekje is als je ze nodig hebt?’’ piep ik en zucht.

Harry’s P.O.V
Tussen de film door kijk ik naar Marissa die nog steeds met haar hoofd tegen mijn schouder aan zit. Ik glimlach en heb de neiging om met mijn hand langs haar mooie bruine haar te gaan, maar dan vindt ze me vast nog meer een creeper.
De film is net afgelopen en Niall vraagt wat we ervan vonden. Ik antwoord niet want ik was niet echt met de film bezig, meer met Marissa.. (( AAAHW HARRY YOU’RE TOO SWEET O3O!!))
Ik voel Marissa’s hoofd van mijn schouder af gaan en ze kijkt ons met grote ogen aan.
‘’Is de film afgelopen?’’ het klonk zo dom dat we beginnen te lachen.Arme Marissa ,ze was zo bang dat ze niet eens gemerkt heeft dat de film afgelopen is.
‘’Ja Mari, hij is afgelopen..maar jij was te druk met Harry te knuffelen..’’ plaagt Danielle haar waarop ze haar een death glare stuur en ik me best doe om niet te blozen.
‘’Nog eentje?’’ vraagt Liam en direct staat ze op.
‘’NO WAY!! IK GA SLAPEN, BEN MOE, BAII!!!” schreeuwt ze , rent weg , en gaat een kamer binnen wat vermoedelijk haar kamer is. We beginnen opnieuw te lachen en Liam doet nog een dvd in de speler. Louis komt op mijn schoot zitten en doet net alsof hij bang is door allemaal dingen te roepen zoals. : ‘’HOU ME VAST HARRY, IK BEN ZOOO BANG!!’’ ‘’AAH IK OVERLEEF DIT NIET!!’’ ‘’LAAT DIT OVER ZIJN!!’’

De film is al gauw afgelopen en iedereen staat op om naar zijn kamer te gaan, maar ik kan me niet beheersen om te kijken hoe met Marissa gaat. Ik kijk om me heen en sluip dan naar de kamer waar ze is binnen is gegaan. Voorzichtig doe ik de deur open, stap de kamer binnen en sluip naar haar toe. (( Oh God..KIJK UIT VOOR DE KOEKENPAN HARRY!!! \O0O/))
Ik raak haar voorzichtig aan maar krijg dan een trap in mijn gezicht waardoor ik op de grond val.. ‘’OUCH’’ Kreun ik .
‘’Harry?!’’ het licht gaat aan en dan zie ik Mari in een verdedigings pose op haar bed staan met een koeken pan in haar hand. Wow, ze loog dus niet over de koekenpan.
‘’W-wat doe jij hier?’’ vraagt ze dan en laat de koeken pan zakken.
‘’Kijken hoe het met jou ging, maar ik wist niet dat ik meteen een trap in mijn gezicht zou krijgen’’
‘’Nou sorry, maar ik was druk bezig met niet dood gaan!’’
Ik hou mijn hand tegen mijn lip aan en een bezorgde blik neemt plaats op haar gezicht.
‘’Kom, we leggen er wat ijs op’’ zegt ze en neemt me mee naar de keuken.
‘’Het spijt me..Ik hoop niet dat je fans me nu gaan vermoorden..’’ Grapt ze en glimlacht terwijl ze een stuk ijs tegen mij lip aanlegt. Ik glimlach ook en kijk omhoog, net op tijd om haar prachtige ogen te bewonderen die opeens vlak voor me zijn. Even kijken we elkaar sprakeloos aan, maar dan kijkt ze weg. ‘’Eh ik ga weer slapen, goodnight’’ zegt ze en loopt weg. Ik zucht diep en loop na een tijdje naar mijn kamer en val in slaap..
(( Zet in je reactie wat jouw favo couple naam voor hun is!! Harissa or Marry?! C)


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 24 maart 2013 - 13:46:
cool!!
Marry


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 21 maart 2013 - 21:35:
haha Hell Yeah!! Koekenpannen for the win! WHOOP


Aimeery
Aimeery zei op 21 maart 2013 - 21:28:
btw Marry


Aimeery
Aimeery zei op 21 maart 2013 - 21:27:
OMG weer geniaal!
(ga ook een fucking koekenpan on der mijn bed leggen... zal paps leren mij wakker te maken met een pan koud water)
GO ON


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 21 maart 2013 - 21:03:
Thank you guys! <3 Love you all C:
Maar ik twijfel nog steeds...
Nog ff over nadenken dus