Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » She got that one thing <3 Niall horan love story » Chapter 3

She got that one thing <3 Niall horan love story

22 maart 2013 - 7:07

757

5

278



Chapter 3

Chapter 3
Niall’s P.O.V
De mates en ik zitten in een taxi onderweg naar het weeshuis die we vandaag gaan bezoeken. Eerst had ik geen zin maar de jongens hebben me toch overtuigd..En ja, het had iets met eten te maken. Ik kijk uit het raam van de auto en zie dat het is begonnen met regenen. Zuchtend, laat ik me achter in mijn stoel zakken en begin verveeld met mijn vingers te spelen.
En na een rit wat leek alsof het uit eindig duurde komt de taxi eindelijk tot stilstand. Liam betaalt de taxi chauffeur en we stappen vlug uit de auto om de minste kans te hebben om ontdekt te worden door fans. We haasten ons naar binnen en een man en vrouw komt naar ons toe met een glimlach op hun gezichten.
‘’Wat fijn dat jullie de moeite nemen om te komen. Ik ben James en dit is mijn vrouw Lydia, wij zijn de eigenaren van dit weeshuis’’ Vertelt de man en Liam glimlacht beleefd toe.
‘’We willen alle fans gelukkig maken, zelfs diegene die geen ouders hebben’’ antwoord Liam en we knikken allemaal.
‘’De kinderen staan in de grote zaal, ze staan te popelen om jullie te zien en te ontmoeten.’’ Zegt de vrouw genaamd Lydia en leid ons naar de zaal waar allemaal schreeuwende en joelende kinderen staan.
‘’One Direction!! ONE DIRECTION!!’’ schreeuwen ze en we zwaaien rondkijkend. En dan, op dat ene moment, kijk ik recht in twee prachtige blauwe ogen van het mooiste meisje die ik ooit gezien heb. Alles is prachtig aan haar, haar lange blonde golvende haar, haar perfect gevormde gezicht, haar prachtige lichaam. Ik blijf maar naar haar staren en maar ze rolt haar ogen en verdwijnt uit mijn zicht. Ik kijk teleurgesteld, ik had kunnen weten dat ze niet hetzelfde voelde. Ik ben niets vergeleken met de andere jongens, het enige wat ik heb is dat ik eet als een varken…
‘’Deze jongens zijn hier helemaal hierheen gekomen en weet je wat? Ze verblijven hier de hele dag!! Dus genoeg tijd om, om handtekeningen te vragen!!’’ Jubelt Lydia en de kinderen juichen nog meer. We gaan allemaal aan een tafel zitten en de kinderen gaan in een rij staan, allemaal met een papier in hun hand voor een handtekening. Ik zucht, dit gaat een lange , lange dag worden.
Na ik weet niet hoeveel handtekeningen uitgedeeld hebben wordt de rij eindelijk kleiner. En dan komt iets onverwachts, het meisje komt aanlopen met een kleinere meisje aan haar zij. Mijn mondhoeken krullen meteen omhoog en ga direct weer rechtop zitten.
‘’Mag ik een handtekening?’’ vraagt het kleine meisje aan Harry en hij knikt glimlachend.
‘’Natuurlijk, en wat is de naam van die schone dame naast je?’’ Ik voel een steek in mijn zij, waarom moet Harry nou perse flirten met het meisje die ik leuk vind?
‘’Ze heet Celeste, maar ze praat niet’’ Antwoordt het meisje en Harry kijkt haar verbaasd aan. Ik kijk Celeste vragend aan, hoezo praat ze niet? Is er iets mis met haar?? Misschien is haar iets ergs overkomen.
Ik krabbel vlug mijn handtekening op het papier en stuur Celeste een glimlach. Ze kijkt me even aan maar trekt het kleine meisje zachtjes aan haar arm om te zeggen dat ze mee moet komen. Het kleine meisje knikt en ze zwaait nog even naar ons voordat ze weer uit ons zicht verdwijnt.
‘’Jullie jongens hebben vast honger. De lunch is al bijna klaar dus jullie kunnen zo de eetzaal in. Mijn naam is trouwens Joice ik ben een van de medewerkers’’ zegt een vrouw en mijn ogen beginnen te glinsteren als ik het woord lunch hoor. Maar wacht eens even…Eetzaal? Dus Celeste zal er ook zijn?
De vrouw leid ons naar de eetzaal en ik kijk meteen al speurend rond naar Celeste. En dan vind ik haar, ze zit achter in een hoek een boek te lezen en van stilletjes van haar broodje te eten. Ik slik de brok in mijn keel weg..Zal ik naar haar toe gaan??
‘’Ik zie je wel staren, go on, ga naar haar toe mate’’ Fluistert Liam naar me toe en geeft me een schouderklopje. Ik knik en begin langzaam naar haar toe te lopen.. Met mate ik dichterbij kom, begin ik nerveuzer te raken, wat als ze me niet leuk vind? Ik haal diep adem en tik haar dan op haar schouder. Ze kijkt op van haar boek en kijkt me aan met haar prachtige blauwe ogen.. Ik word helemaal warm van binnen en voel kriebels in mijn buik, dan weet ik het.. I have finally found my princess <3


Reacties:


falinlove1D
falinlove1D zei op 22 maart 2013 - 21:52:
dat is zoo lief
i love you story
melding?


Aimeery
Aimeery zei op 22 maart 2013 - 19:14:
MELDING! (meer hoef ik niet te zeggen, niet?)


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 21 maart 2013 - 22:26:
SWEETY


1Dzayn
1Dzayn zei op 21 maart 2013 - 21:43:
Omg this is so f*cking cute <3

Love it!!
Snel verder hunxx


Faylinn
Faylinn zei op 21 maart 2013 - 21:20:
aahjwhw sooo sweet!!<3 omg wat is niall een isjisbddjdisb CUTIEEE
ik vind dat je in dit hoofdstuk heel goed geschreven hebt! heel goed. ik zat er helemaal in!
snel verder honnxoxo!!