Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Way to be famous. » 3 - Amelle

Way to be famous.

3 april 2009 - 11:32

401

2

186



3 - Amelle

Dag ; Vrijdag.
Uur ; 20:15:52.

Bij het einde van het lied zetten we beiden onze gitaar in de box. Ik was nog steeds teleurgesteld dat ze niet hadden gebeld. Het liedje had me wel op andere gedachten gebracht, maar ik bleef me steeds afvragen of het wel zo slecht was. We hadden het onze ouders, familie, vrienden en nog een paar andere mensen het eerst laten horen en gevraagd voor hun mening. Allen zeiden ze dat het fantastisch was of was het gewoon om ons niet van streek te maken?! Er werd geklopt op de deur en ik zag mijn moeder glimlachend de studio binnentreden. Steeds weer op het verkeerde moment, ze hield de telefoon in haar hand en wees ermee naar ons. ‘De telefoon ging af…’ Nog steeds keek ze ons glimlachend aan en langzaam drong het tot me door. Ze hadden gebeld. ‘Shit, we hebben een platencontract!’

Maïte en ik zaten op mijn bed. We konden het zelf nog niet geloven. We waren de winnaars van de wedstrijd. Wij waren de twee winnaars in de wedstrijd waar duizenden mensen aan hadden deelgenomen. Wij hadden een platencontract gewonnen. Het was even wennen aan het idee. Toen we het begonnen te realiseren keken we elkaar nog enkele seconden aan. Maar toen… we stonden recht en begonnen te springen op mijn bed. De melodie van twee krijsende meisjes had het huis al wakker gemaakt. We zongen, sprongen, dansten en riepen de hele avond door totdat we te moe waren om nog te bewegen.

Maïte stond in de badkamer zich klaar te maken om te gaan slapen en ik stond in mijn kamer nog steeds een pyjama uit te zoeken. Verdomme kies, op een vreemde manier kon ik me maar niet concentreren op mijn keuze. Ik sloot mijn ogen en taste blind naar een pyjama. Ik greep één in mijn handen en opende mijn ogen opnieuw. Juist op tijd kwam Maïte uit de badkamer en we wisselde van rol. Zij in mijn kamer en ik in de badkamer. Ik deed mijn pyjama aan, poetste mijn tanden, waste mijn gezicht en deed mijn haar in een schuine vlecht.

In mijn kamer zag ik Maïte al slapen. Ze zag er uitgeput en moe uit. Ik nam haar voorbeeld en legde me ook in mijn bed. Na twee tellen viel ik al in slaap en zoals je waarschijnlijk al verwacht had droomde ik over mijn carrière als zangeres.


Reacties:


lOveYouX
lOveYouX zei op 3 april 2009 - 23:59:
dus jij moet snel verder ^^ want skitt zegt het ebn als skitt het zegt is dat zo love you


ananas
ananas zei op 3 april 2009 - 13:39:
Ojo!
Die is zot zalug, maar natuurlijk wist je dat wel al...
Dus ik zou zeggen doe zo door
en maak snel het vervolg, want ik sta te springen om het vervolg te lezen..

Weet je nu sta je kei raar te doen aan je mini plantje in je tuin!
En ik ga afronden en je niet langer laten wachten op mijn op niets trekkende reactie!


Big Hug,
Ana Ö.