Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » She got that one thing <3 Niall horan love story » Chapter 4

She got that one thing <3 Niall horan love story

23 maart 2013 - 12:45

713

6

355



Chapter 4

Celeste's P.O.V

Ik loop langzaam samen met Cindy weg van de tafel waar Cindy haar handtekening heeft gehaald. Ik probeer de jongen met het blonde haar en prachtige blauwe ogen uit mijn hoofd te zetten en begin sneller te lopen. Ik wilde eigenlijk niet mee naar hun tafel, maar tegen Cindy's puppyogen kan ik nou eenmaal niet tegen op. Ik blijf staan, pak mijn blok en pen en schrijf op wat er in mijn hoofd omgaat, nou niet alles.

Wie is die blonde jongen?

Cindy begint te giegelen en zegt:'' Dat is Niall..Vind je hem leuk?'' Ik rol zogenaamd met mijn ogen en schud mijn hoofd. Dat kan ik niet veroorloven, alle mensen waarvan ik hield zijn op brute wijze vermoord, dat wil ik niet weer meemaken. No one can hurt the people you love if you don't have anyone, right? Cindy kijkt me met gespleten ogen aan en haalt dan haar schouders op.
''geen zorgen Celi, je vind je ware liefde nog wel'' Mijn mondhoeken krullen een beetje omhoog en ik geef haar een knuffel, ze is een van mijn favoriete kinderen hier.
De bel begint te ringen en dat kan maar een ding betekenen, het is tijd voor de lunch.
Ik laat Cindy los en geef een sein dat ze alvast naar de eetzaal kan gaan. Ze knikt en dartelt weg naar de eetzaal. Ik ga terug naar mijn kamer en pak mijn favoriete boek van de houten plank boven mijn kleine bed. Vervolgens keer ik terug en loop naar de eetzaal, daar ga ik zitten in het verste hoekje waar ik ongestoord kan lezen. Joice komt naar me toe en geeft een broodje, ik kijk haar vragend aan en ze knikt. Ze heeft mijn favoriete beleg erop gelegd. Ik geniet smullend van mijn broodje en begin te lezen.
Even later voel ik een tikje op mijn schouder, ik kijk op en zie hem staan. Niall...
Hij ziet er verlegen uit, wat je niet verwacht van een wereldberoemde zanger uit een boyband, maar ik besluit nog steeds vast te houden aan mijn gedachte .
''Uh hoi'' Zegt hij en steekt zijn handen in zijn zakken om stoer over te komen, maar daar trap ik niet in, ook al ziet hij er zo schattig uit..Wacht schattig? Ik schud tegenwerkend mijn hoofd in mijn gedachte. Celeste hou je erbij. Je gaat niet vallen voor deze jongen...Zulke jongens breken alleen je hart en laten je alleen zodra ze een nieuw meisje voorbij zien komen
Ik geef een knikje als teken dat ik hoi terugzeg en hij kijkt naar de grond.
''Dus, Celeste...uh, kan ik hier bij je komen zitten?'' Huh, hoe weet hij mijn naam, isn't that kinda creepy... Ik bijt op mijn lip en kijk naar mijn boek die daar op de tafel ligt en kijk dan terug. Ongelooflijk dat ik dit ga doen Denk ik bij mezelf en knik dan langzaam waardoor er een grote glimlach op zijn gezicht verschijnt.

Niall's P.O.V
Ik schuif snel bij haar aan tafel en zij duikt weer in haar boek, maar dat maakt mij niks uit. Dan besef ik dat ik geen broodje bij me heb, en mijn oge dwalen af naar het broodje die bij haar ligt. Arrgh Niall kun je een keer niet aan eten denken? ik schud mijn hoofd en probeer mijn hongere maag te negeren, hoe hard het ook is.
Ze lijkt te merken dat ik maar naar het broodje blijf staren en schuift hem naar me toe.
Ik kijk haar vragend aan en ze knikt als bevestiging dat ze het echt goed vind. Ik glimlach en zet hongerig mijn tanden in het brood en eet het binnen 3 happen op. Man wat was dat lekker zeg De rest van de tijd blijf ik naar haar staren en probeer met moeite mijn ogen van haar af te halen. Niall stop met staren, straks vindt ze je een creeper of zo iets zegt een stemmetje in mijn hoofd. ik zucht diep en dan, op dat moment, gaat een bel en iedereen staat op, ook zij. Ze zwaait nog even naar me en loopt dan weg..
Ik staar naar haar totdat ze weg is en zucht dan nog eens. Zij is het Niall..Zij is diegene waar One thing over gaat.. Because she got that one thing <3 (( Hehe see what I did there ))


Reacties:

1 2

CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 23 maart 2013 - 13:27:
Ahwz Thank you guys and DJMalikjuh hehe thank you, heb ut verbeterd ^^
Love y'all <3
xxx


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 22 maart 2013 - 21:41:
Zinger = Zanger

WOWIE!


shania13
shania13 zei op 22 maart 2013 - 21:23:
Oo cute
Snel verder
Xx


Aimeery
Aimeery zei op 22 maart 2013 - 20:20:
Awesome! Go on! (meer hoef ik weer niet te zeggen!)


Faylinn
Faylinn zei op 22 maart 2013 - 19:54:
yay de titel kwam er in voor.

echt mooi hoe je schrijft. ze vinden elkaar leuk. Niall is verlegen. en zij durft nket verliefd te worden omdat ze bang is dat hij dan ermoord word.

snel verder. spannenddddd love xox