Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You only live once [non-related tc] » Hoofdstuk 10 part 2

You only live once [non-related tc]

25 maart 2013 - 0:41

420

1

197



Hoofdstuk 10 part 2

De deurbel galmde door het huis. Ik vloog naar de deur en viel in Toms armen. 'Dat duurde lang seg ! Ik dacht al dat je niet meer ging komen!' Zei ik met een pruilipje. 'Sorry het duurde even.' Zei Tom kort. Kort nadat Tom het huis binnenkwam zag ik dat Tom een koffer bijhad. 'Ik meende het niet dat je een koffer moest nemen.' Zei ik ongelovig. 'Je weet nooit wanneer je nog is wilt dat ik moet blijven slapen.' Grinnikte Tom. Plagend gaf ik hem een klein mepje. Uit het niets nam Tom me vast en drukte zijn lippen op de mijne. Onze tongen raakten in elkaar verstrengeld.
Tom droeg nog steeds mijn kleren. Mijn hand ging onder zijn tshirt maar Tom hield me tegen. 'Bill je hebt pijn, we moeten niet verder gaan, kwil je niet nog meer pijn doen.' Zei Tom schuldig. Hij nam me mee naar de kamer en keek of alle verbanden nog goed zaten. Mijn bed stond daar zo leeg dus ik besloot daar maar tv te kijken. Tom had het niet door dat ik boven tv wou kijken dus gooide ik één van mijn knuffels tegen zijn hoofd. 'Naugty boy! Heb je dit naar m'n hoofd gegooid ?!' Zei Tom kinderachtig. Ik knikte schuldig. De dekens vlogen omhoog toen Tom dicht tegen mij aan kroop. 'Bill?' Vroeg hij . Uhmm knikte ik . 'Hou je van me ?' Die vraag sloeg bij me in als een bom. Dit was echt verschieten. Wat moest ik antwoorden? Wat moet ik doen ?............
Mijn ogen stonden wijd gesperd terwijl de vraag nog bij me moest inzinken. Ik vond Tom wel leuk maar ik heb nog nooit echt van iemand gehouden. Vriendschappelijk wel ja maar dat is eerder slecht afgelopen. Een stille 'Ik weet het niet' ontsnapte aan mijn lippen. Tom keek een beetje teleurgesteld maar hield er over op. Kort daarna viel Tom inslaap. Ik kon echter niet slapen de vraag bleef door mijn hoofd spoken. Nog nooit had ik me zo veilig gevoeld bij iemand, hij bleef bij me ondanks de problemen. Zachtjes kroop ik van onder het laken en ging naar beneden. Terwijl de koffie aan het lopen was, was ik aan het ijsberen door het huis."is hij nou verliefd op mij ? of wil hij gewoon weten of ik van hem hou?" Met mijn vingers om de warme tas koffie ging ik in de zetel nog een beetje tv kijken. Na een uurtje of twee kon ik de slaap niet meer weerhouden en viel ik als een blok inslaap.


Reacties:


agent327
agent327 zei op 10 april 2013 - 22:24:
Aaw tom is echt een schatje
En bill is ook lief
Please ga verder
Xx