Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Hotel » vriendjes en limozine's

Hotel

23 maart 2013 - 12:18

321

3

196



vriendjes en limozine's

Luc en Sara worden bijna aangereden door een grote limozine waar de boys van 1D in zitten. Lees de rest maar zelf verder ik verklap niet alles natuurlijk..

Charly en Sara willen naar een restaurant gaan ze hebben honger. Dan komen ze 2 jongens uit hun klas tegen Luc en jordy die gaan mee met naar het restaurant. Sara vindt leuk al leuk en ze hebben het zo gezellig en klijgen verkering. Ze zijn erg gelukig samen, ze lopen hand in hand over straat. Charly en Jordy lopen er gewoon achteraan en praten een beetje. maar Charly vindt Jordy wel leuk. dan zien ze dat luc en sara willen oversteken en dat er een limozine aan komt rijden. luc en sara zien hem niet. de limo kan net optijd stoppen. dan gaat er een raampje open en er steekt een hoofd uit die vraagt "sorry hoor gaat het met jullie?" sara kijkt even goed ze herkent het hoofd ergens van dan zei ze ineens "O.M.G. JIJ BENT LOUIS VAN ONE DIRECTION AAAAHH!!! Louis zegt dan " ja dat klopt ik ben Louis van one direction willen jullie meerijden??" sara begint te gillen en roept JAA DUH TUURLIJK WILLLEN WE DAT alleen als mijn schatje Luc me beste vriendin Charly en haar vriendje Jordy ook mee mogen rijden met je." "Ja tuurlijk mogen hun ook mee nog genoeg ruimte." Charly en Jordy staan nog steeds stil van wat Sara net zei "haar vriendje" dan pakt Charly voor zichtig de hand van Jordy en beginnen te zoenen. Luc en Sara lopen er naar toe en zeggen "komen jullie Louis staat te wachten". Charly kijkt op en roept " O.M.G. LOUIS VAN ONE DIRECTION WAAROM HEB JE DAT NIET EERDER GEZEGT." En rent naar Louis toe en geeft hem een knuffel Louis slaat ook een arm om haar heen dan geeft Charly Louis een kus op zijn wang. Dan stappen ze in en zien de rest van 1D zitten sara loopt op Zayn en Harry af dat zijn haar favorieten en Charly loopt naar Louis en Niall af. Liam geeft iedereen een glas champagne.


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 maart 2013 - 19:56:
Misschien lift het aan mij, maar het is een Beetje raar en het gaat heel snel. Op het ene moment Zijn ze in een restaurant en op het andere moment hebben de 2 meiden verifying en Zijn ze heel grouping Samen... En laat 1D Hun zo snel meerijden??!

Verder een leuke verhaallijn


1Dlover
1Dlover zei op 23 maart 2013 - 17:48:
super leuk!! xx


1dlover14
1dlover14 zei op 23 maart 2013 - 13:58:
echt een leuk verhaaltoppie xx manon