Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » I'm really creazy!

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

7 april 2009 - 16:40

1056

1

282



I'm really creazy!

a week later....

'Jackie kom je kamer uit nu!'
'NEE ROT OP!' Gil ik kwaad naar Rose.Ik wil helemaal niet schreeuwen naar ze.Ze moeten me gewoon met rust laten.Ik hoor hoe ze naar beneden gaat en hoor haar praten met Alice :'En weer wilde ze niet uit haar kamer komen' zuchtte Rose.
'Rosalie ik maak me zo'n zorgen om haar!' zuchtte Alice duidelijk wanhopig.
'Ik ook zusje maar wij kunnen niet veel doen en ik wil Edward ook niet teveel lastig vallen,hij komt net een beetje over de dood van Mary heen'
Ik hoor een tijdje niets meer,waardoor ik afhaak en mijn cd speler aan zet.Uit de Cd speler komt de stem van de zanger van All American Reject. Ik herken het nummer gelijk.Ik luister deze CD nu al 3 dagen achter elkaar.Het klinkt lekker luchtig.
Bij het refrein zing ik hard mee.Gericht naar die ene persoon...
'When you see my face
Hope it gives you hell!
Hope it gives you hell!

When you walk my way
Hope it gives you hell!
Hope it gives you hell!'
Het zelfde doe ik bij het einde.Al klopt het niet helemaal.Hí­j zou nooit iets doen om mijn slechte herinneringen te laten vergeten...
'Now, you'll never see what you've done to me,
you can take back your memories they're no good to me.
And here's all your lies, you can look me in the eyes with the sad, sad look that you wear so well.'

De CD springt over naar het nummer Move Along.
'Jackie,ik ben het' En glimlach vormt zich op mijn mond en ik haal de deur van zijn slot en de kleding kast schuif ik ook weg.Edward stapt binnen en ik shuif mijn spullen weer terug voor de deur.Ik druk op pauze en kijk Edward even aan.Hij trok me gelijk op zijn schoot en wiegt me heen en weer.
'Hoe gaat het?' Ik antwoord door mijn schouders omhoog te gooien en blijf voor me uit kijken.
'Het spijt me zo wat ik nu ga zeggen' Woorden werden er niet gesproken.Dit was telepathie.
'Wat is er Edward?' vraag ik bezorgd al kan ik het antwoord al voorspellen.Ik hoorde hem het bespreken met Emmett.Oh hij is ook heel erg bezorgd om me.
'Ik ga weg,voor een weekje' Ik stop even met het onnodige geademhaal en laat dan een zucht vrij :'oke' "zeg" ik terug.
'Ik kom zo snel mogelijk weer terug' Ik haal weer mijn schouders op terwijl mijn blik is vast gepint op 1 CD tussen alle andere.Na een hele tijd stilte in mijn hoofd en in de kamer eromheen verbreek ik hem maar door mijn droge keel te laten horen :'wanneer ga je?'
'nu' fluisterde hij terug.Hij genoot blijkbaar van de stilte.Eigenlijk was het ook wel vredig.Hij duwde me ietsjes van zijn schoot,hij ging echt nu weg.
Als we beide staan druk ik hem dicht tegen me aan en snuif zijn heerlijke geur op.HIj slaat zijn armen ook om mij heen en wiegt me weer heen en weer.
'Ik ga dat irritante gewieg deze week missen' kuch ik.
'Ik ga jóu missen' glimlacht hij en drukt een zacht minuscuul kusje op mijn wang. Het zelfde kusje plaats ik op zijn wang en hij laat zichzelf mijn kamer uit.Stilletjes volg ik hem en met grote ogen kijkt hij me aan.
'I need a shower' zeg ik hem,zonder woorden.Hij knikt :'ik leid ze wel af' zegt hij terug.Ik klink dankbaar en pak snel nog uit mijn kleding kast een nieuw setje kleren na 2 weken!
Snel zet ik de douche aan en stap onder het warme water.Nooit geweten dat een douche zo verfrissend was.Na een half uur waren alle klitten uit mijn haar,net zoals mijn haarverf.Mijn haar was lang tot mijn navel.Ik vond het prachtig!Ik kamde het goed uit en waste me nog gronding.Ik draaide de kraan weer dicht en bleef in de badkamer staan om me af te drogen en aan te kleden.Toen ik klaar was keek ik in de grote spiegel.Ik ben blij dat ik niet het zelfde ben als de meeste vampiers.Een echte blanke huid heb ik niet.Vampiers zoals ik noemen ze Vampires of colours ofzo.'Jackson!' ik grinnik :'Nee emmett ik kom niet naar beneden gezellig lopen doen' snauw ik alsnog.
'Ik geef je 10 seconde om vrijwillig de deur open te doen!' Tijdens zijn aftellen sla ik het kleine raampje open en kruip naar buiten.Ik houdt me vast aan de muur en probeer naar mijn raam te klimmen wat me uiteindelijk lukt.Even kijk ik om en zie Emmett's gezicht door het raampje komen.Ik steek mijn tong uit en spring mijn kamer in.Snel doe ik de ramen op slot en de gordijnen dicht.Hier ben ik dus weer.Een week zonder Edward die me opvrolijkt red ik toch wel?Hmm verwacht er maar niet te veel van...
'Edward ik hou van je' geschrokken zit ik rechtop.Zei ik dat nou echt?Werd ik weer verliefd op hem...
'FUCK' Gil ik wanhopig,dit mag niet!Ik mag geen gevoel meer hebben!
'Ik kan ook niets' voor ik het weet begin ik weer te snikken.GOdver wat een focktopt jaar!Ik druk een kussen tegen mijn gezicht om de hoge vreemde gil uit mijn keel te smoren.Niet veel later hoor ik gebonk op de deur :'Het is genoeg geweest kom er ommiddelijk uit nu!' HEt was de strenge stem vanRose die me toesprak.
'Het is pas net begonnen!Laat me gewoon met rust!' Een tijd hoor ik niets,dus ze staat er nog.
'Hoelang blijf je daar staan?'
'Tot je weer gaat douchen' meldde ze.Ik rol met mijn ogen :'Like thats going to happen without Edward' Lach ik spottend.'Godver eigenwijs klote kind'
'dankje doei Rose!' snauw ik en zet mijn CD speler weer aan.


MEDEDELING!!
[i]Hellowa lieve lezertjes ^.^
ten eerste wil ik jullie bedanken voor het steeds blijven lezen van mijn verhaaltje dat geeft me steeds weer de zin om door te schrijven.
Die zin om door te schrijven is nog lang niet over alleen wat gebeurt er als je Pc weer eens chrast en je volgende maand pas een nieuwe krijgt?
Dan schrijf je alles in een schrift en wacht tot je heel toevallig een tussen uur op school hebt ofzo,of bij vrienden een deel mag typen en online kan zetten.
Nou wat ik hier net heb geschreven is wat ik dus ga doen.Mijn computer is dit weekeind de pijp uit gegaan dus het zal wat langer worden tot er nieuwe delen worden geplaatst.Ik hoop dat jullie het begrijpen en nog steeds door willen lezen ookal duurt het misschien wat langer dan normaal.
Alvast heel erg bedankt voor jullie begrip en ik hoop tot het volgende deel ^^


Reacties:


Eclipse
Eclipse zei op 7 april 2009 - 16:24:
Hij's vet
Ik viespeuk