Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Just haven't met you yet (end) » Don't want you to leave me

Just haven't met you yet (end)

23 maart 2013 - 21:26

700

4

263



Don't want you to leave me

Yeaahh, twee stukjes op 1 dag :D Bedankt voor alle lieve berichtjes (H) love you all <3 xXx

Ik kijk om me heen. Mijn vader is echt weggegaan. Niall loopt langzaam naar me toe. ‘gaat het wel? Je lijkt nogal van streek….’ Ik kijk hem aan, op het punt om weer te beginnen met huilen. ‘Me…Mijn vader…. Ik moest kiezen…. Ik, ik….’ En toen kwamen de tranen. Ik kon het niet helpen. Hij hield me vast. Het leek alsof ik hem al jaren kende, terwijl het in werkelijkheid maar een paar uur was. Ik laat hem los en vertel met horten en stoten mijn verhaal. Als ik klaar ben kijk ik hem aan, bang voor zijn reactie. In plaats van iets te zeggen geeft hij me een lange knuffel. ‘Ik snap het wel, dat je wilt blijven. En ik ben eigenlijk wel blij dat je hier blijft….’ Ik kijk hem verwonderd aan. Zei hij dat echt? Ik laat hem rustig los. ‘Bedankt voor het luisteren,’ zeg ik blozend. ‘Je kan me alles zeggen, ik zal altijd luisteren.’ zegt hij, en hij loopt terug naar zijn tafel.
Ik draai me om en ga richting de toonbank waar de bestellingen worden doorgegeven aan de chef. Ik neem een diepe teug lucht, verwerkend wat er net allemaal ik gebeurd. ‘Martin, heeft mijn vader nog iets gezegd voor hij wegging?’ vraag ik zo normaal mogelijk. Martin is de beste vriend van mijn vader, en werkt als chef als mijn vader er niet is. ‘ Ja, hij zei dat jij de zaak moest afsluiten en dat hij je thuis nog wel spreekt.’ Super, kon ik lekker tot sluitingstijd hier zitten. Het was nu kwart voor 9, en het restaurant ging om 12 uur dicht. Dat wordt nog een hele lange avond. ‘oke, bedankt voor het doorgeven,’ zeg ik tegen Martin, en ik loop richting de enige tafel die nog bezet was. De tafel van one direction. Louis merkt me als eerste op. ‘Gaat het weer een beetje?’ ‘ Ja het gaat wel weer.’ En ik glimlach naar hem. ‘Willen jullie nog iets eten of drinken?’ Niall’s hoofd schiet omhoog. ‘Nou, als je het aanbiedt!’ zegt hij, en ik moet lachen. Ik voelde me zo op mijn gemak bij hun. Ik neem de bestelling op en loop naar de toonbank. Ik geef de bestelling door en loop richting de kast waar de theezakjes stonden. Even een lekker kopje thee ter ontspanning. Nu ik het toch maak, kan ik net zo goed ook voor de jongens maken. Ik doe meer water in de waterkoker en pak de doos theezakjes en 6 theekopjes. Als het water is gekookt, giet ik het in de theeglazen en zet het op een dienblad.
Voorzichtig loop ik naar de tafel toe. ‘Thee van het huis,’ zeg ik met mijn mooiste glimlach.

Niall’s POV

Ik draai me om. Daar staat Malika met een dienblad met thee. Ik kijk haar aan. Ze lacht. Daar ben ik blij mee, want ik ben erachter gekomen dat ik er niet tegen kan als ze huilt. Dan voel ik me zo slecht. Ze deelt de mokken uit en zet de doos op het midden van de tafel. ‘Wat een service!’ hoor ik Liam zeggen. Ik moet lachen. ‘Pak een stoel en kom er gezellig bij zitten! Even weg van de toonbank en het serveren.’ Dit keer was het Zayn die dat zei. ‘Ik kom er zo bij, eerst even jullie eten pakken,’ zegt ze lachend en ze loopt weg.
Even later komt ze terug met stokbrood, salades en allemaal ander soort eten. Ze kent me nu al goed als het op eten aankomt. ‘kijk is aan, heb je hier genoeg aan Niall?’ zegt ze lachend. ‘Hé, en wij dan? Mogen wij niet eten?’ roepen de jongens in koor. ‘ ahahaha, tuurlijk wel.’ Ik zie haar blozen. Ze ziet er echt zo lief uit.
Ze pakt een stoel en komt tussen mij en Harry in zitten. We praten de hele avond over onszelf en voor we het weten in het al 12 uur. ‘Malika, ik ga richting huis!’ ‘Is goed Martin, fijne avond nog hè!’ ‘Ik had niet verwacht dat die uren zo snel voorbij zouden gaan,’ zegt ze. Ik knik. ‘Zullen we dan maar gaan guys? Dan kan Malika ook naar huis.’ Ik zie haar denken. Waar denkt ze aan?


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 24 maart 2013 - 22:12:
schattiii! Cuteee! gwn alles wat voor schattig staat


1Dzayn
1Dzayn zei op 23 maart 2013 - 21:57:
Yes, nog een stukje
Ik vindt Malika en Niall nu al schattig samen.
Hoe zullen ze gaan heten? Maill of Nalika?

Nah anyways
Snel verder
Xoxo


1Dlover
1Dlover zei op 23 maart 2013 - 21:54:
ze denkt aan niall!!!!!
snel verder!!!!
love this story!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CrazyAnnx
CrazyAnnx zei op 23 maart 2013 - 21:38:
Hell yush, first comment BABEEEH!!!! *happy dance*
Oh my gosh ik ben nu officieel verslaafd aan dit verhaal <3
Snel verder!! Anders ga ik je stalken
Love it!!!
Huggs and kisses
je toekomstige stalker als je niet gauw doorschrijft !